Partyflock
 
­ Nederland

Ontspoord

gepubliceerd door , op
Ontspoord
7 juni 2007
In sneltreinvaart komt er een nieuw concept naar Tilburg toe. Met krakende wagons en piepende wielen ontspoord deze techno trein bij popcentrum 013! Verwacht niets anders dan een avond vol met harde en opzwepende beats. Van de beste Schranz tot de donkerste Industrial. Dit alles zal plaatsvinden in de grote en kleine zaal van de 013. Deze avond is iedereen Ontspoord!

Schranz, oftewel snoeiharde techno is de sound van Perron 1. Die staat in de grote zaal. Niemand minder dan de beroemde DJ en platenbaas Miss Djax, zal een DJ-set neerzetten die lang na zal sidderen in je lichaam. Miss Djax (Saskia Slegers) is oprichtster van de internationaal succesvolle Djax labels. Daarnaast is ze een veelgevraagde DJ: met haar harde, compromisloze draaistijl en haar voorkeur voor zware techno en acid maakt zij sinds 1990 over de hele wereld furore, wat haar tal van onderscheidingen oplevert. Haar laatste bezoek aan Tilburg in 2003, bij City Sounds (voorheen Dancehill) zorgde ervoor dat de Heuvel helemaal los ging. Dit kunstje gaat ze nog een keer proberen te flikken.

Als het om hardtechno gaat lopen de Duitsers (eigenlijk net als bij elke andere vorm van techno) flink voorop. Per boemeltrein zal Viper XXL binnenkomen. Hij is één van de nieuwe namen die in Nederland steeds vaker te zien is. Hij is de eigenaar van Insane en in Nederland leverde de jonge oosterbuur onder andere snoeiharde technosets af op TeQnology, Awakenings en The Chaos Theory.

Op een jonge leeftijd ging ze naar houseparty's waar ze al snel in contact kwam met de muziek die haar erg interesseerde. Vanaf haar 18e begint DJ Hilarious een eigen draaistijl te ontwikkelen. Een jaar later stond ze al op een feest naast Lady Dana, Flamman & Abraxas en snel maakt de blonde DJ uit Purmerend landelijk naam. Naast keiharde hardcore is ze ook thuis in techno en andere snoeiharde subgenres.

Verder staan in de grootste zaal die 013 te bieden heeft ook nog Void en Jonathan Mendiola op het programma. Void kan met zijn heerlijke opbouwende maar toch stevige set een goed idee geven waar de rest van de avond naartoe gaat. Jeffry Vogel uit Eindhoven heeft zijn strepen al verdiend op feesten als Clockwork, club r_AW en Schranzig.

Jonathan Mendiola is een talent uit Tilburg, met roots in zowel de techno, breakcore en industrial. (als Tondo) Deze jongen weet wat donker is. Hier zal je op een heerlijke underground technoset getrakteerd worden.

Maar Ontspoord is niet alleen Schranz. Perron 2 in de kleine zaal van 013 staat geheel in het teken van Hardcore en Industrial, de stijl waar Hardcore en Techno elkaar tegen komen. Is de grote zaal niet hard genoeg voor je, dan heb je in de kleine zaal een perfect alternatief.

Nosferatu, heeft deze man uit Den Haag eigenlijk nog wel een introductie nodig? Als een van de belangrijkste dj’s van Enzyme Records en vooral als misschien wel de hardst werkende hardcore dj in Nederland heeft hij zijn sporen al lang en breed verdiend. Bij Ontspoord krijgt Nosferatu carte blanche. Hij mag met zijn ervaring laten zien wat hij een lekker avondje stampen vindt. Het zal dus een mix van hardcore, industrial en andere harde dance muziek worden. Laat de trein maar lekker door denderen.

De linker- en rechterhand van The Outside Agency zoals ze zelf zeggen zijn geen onbekende in het dancecircuit. DJ Hidden en Eye-D stonden op vele grote drum & bass feesten. Inmiddels is er sprake van een eigen unieke sound. Analyserend hoor je elementen uit drum&bass, acid, breakcore en dark industrial hardcore. Kortom: de perfecte sound voor op een van de twee sporen op Ontspoord. The Outside Agency beukte al in een groot deel van Europa en Amerika. Syco Illness en Wizard lieten bij Mania de boxen tot het uiterste gaan.

Syco Illness is Industrial ten top. Krakende beats is zijn stijl en waar hij Mania en T-Town Madness al heeft gek gemaakt, zal hij helemaal ontsporen de 23ste. Wizard gaat met zijn hardcore back to back als wagons de strijd aan met D-Spirit. Samen zullen ze Ontspoord goed afsluiten in de kleine zaal. D-Spirit is het beste wat Tilburg op hardcore gebied te bieden heeft. Deze man geeft acte de présence en zal die avond doen wat hij goed kan. De mensen trakteren op snoeiharde hardcore. Sinds 2000 draait hij al en organisatoren van feesten als DefQon 1 en Decibel zijn nu ook overtuigd van zijn kwaliteiten, getuige zijn aanwezigheid op de line-up bij de aankomende edities van deze feesten. Wie al eens naar het evenement Mania is geweest, weet wat deze man kan.

Uw conducteur is D-Spirit en hij gaat controleren of de kleine zaal los gaat. Houd je kaartje alvast bij de hand. De stijlen en de locatie spreken voor zich. Het enige wat je jezelf nog moet afvragen is; “ga jij ontsporen deze avond?”

29 opmerkingen

heerlijke line-up! te doen denk!
Heerlijke line up(Y)... Helaas kan ik toch niet aanwezig zijn:-(
laatste aanpassing
 
aanwezig 100%
Heb er zin an! :)
 
Ja kom dan zeker een kijkje nemen hoor :D:D:D!!!
zeker aanwezig!!! Heerlijke line up!!!
Nathalie :cheer: succes

Kan er helaas niet bij zijn, maar zal mijn vriend sturen
om je aan te moedigen :cheer:

Outside Agency

Heerlijke shit , jammer dat ik ze moet missen.
Heb echt een hekel aan de trein, maar in deze stap ik GRAAG in !!

Heb er nu al zin in.

Eerst Chaos Theory dan Deqfon en om het af te maken naar ONTSPOORD.
Heerlijk....
Uitspraak van Martin K op donderdag 7 juni 2007 om 23:17:
Heerlijke line up... Helaas kan ik toch nog aanwezig zijn

same here helaas, hopelijk wordt dit nog eens herhaald :9
 
Dit wordt 'm wel B)
 
Dit wordt m zeker :p
 
Ik stap wel in, in deze beuktrein !
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 61279}
Syco Illness!

_0_ :D
Zal me conducteurs pak maar vast uit de kast pakken dan hahaha :D


Heb er zin in!
Miss Djax :cheer:
Elk optreden wat in haar agenda staat moet ik voorlopig missen :(
 
damn! Zit in Polen dan :( Had dit wel willen meemaken!
Uitspraak van Classic Girl op vrijdag 8 juni 2007 om 10:41:
Nathalie :cheer: succes

Kan er helaas niet bij zijn, maar zal mijn vriend sturen
om je aan te moedigen :cheer:

Thanx Babe! jij ook veel plezier 8)
heerlijke shit dit!!!

ben zeker van de partij!!!!
 
Uitspraak van LEON aka .... op vrijdag 8 juni 2007 om 15:29:
ben zeker van de partij!!!!

ik ook :D word een mooie avond :D
dit is zulke dikke shit he!!!
ik baal er zo van dat ik op vakantie bent :(

D-spirit & Hilarious (Y) succes!
jullie kennende word t wel wat ;)
Lekker combi!

Had dit zeker overwogen indien ik niet op vakantie zou zijn.

de blonde DJ uit Purmerend

Hilarious :respect:

Sneltreinschranz :lief:
Wordt vet!! Schranzen!
 
wouden eerst gaan
maar vier uur gedaan
dat is me iets te vroeg