Partyflock

The Day After Tomorrow · officiële afterparty

 

The Day After Tomorrow · officiële afterparty

gepubliceerd door , op
Gisterenavond vierde Guy Gerber zijn albumrelease voor een select gezelschap in een kleine club in Frankfurt. Zondag presenteert hij Late Bloomers (check VPRO luisterpaal om het album te luisteren) op Tomorrow in Poema RAW. Gerber is echter niet de enige ster die nacht.

Een hoofdrol is ook weggelegd voor Chris Tietjen, de nieuwe held van Cocoon. En omdat hij na zijn set om 06.00 uur nog lang niet is uitgedraaid zal hij later in de ochtend nog op een after draaien.
Afters in een huiskamer in Lombok zijn leuk en blijven leuk, maar nu is het tijd voor het échte werk. De huiskamer is klein, de buren worden gek en stoppen? Geen optie! Daarom is besloten om een locatie te zoeken waar ze niet moeilijk doen over een smerige doorhaalsessie tot in de late middaguurtjes. Na een flinke zoektocht is de organisatie uitgekomen bij de Chez be be. Dit kleine clubje aan de rand van het centrum van Utrecht zal het toneel zijn van één van de gekste, dikste en ranzigste afters die Utrecht in lange tijd gezien heeft.

Als binnenkomer zal DJ Moritz met zijn ranzige Duitse sound de zaal vast goed wakker schudden. DJ Moritz heeft op de laatste Diep Gezonken een set neergezet waar nog lang over nagepraat is en we zijn dan ook benieuwd wat hij nu weer voor vieze Duitse house voor ons in petto heeft.

Vervolgens zullen de decks bemand worden door niemand minder dan Chris Tietjen. Na de vorige freaky huiskamer sessie wilde deze Duitse Cocoon held graag terugkomen voor meer. In samenwerking met Tomorrow is het gelukt om Chris weer te strikken voor een heerlijke after. Na Chris Tietjen zet Wijnand de zaal op zijn kop met zijn pompende, opzwepende minimal / techno sound. Deze Utrechtse rising star timmert de laatste tijd goed aan weg en hij zal ook op deze after ongetwijfeld weer flink los gaan.

Tot slot is het tijd om te flippen op de geluiden van Bas Struik. Overal waar deze jonge held verschijnt, staat het publiek binnen 2 platen te springen en te schreeuwen van geluk.

De combinatie van deze 3 talenten, CocoonClub resident Chris Tietjen en de ervaring met het geven van afters voor het Utrechtse snoeivolk, gaan zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

Kaarten kosten 5 euro en zijn in elk geval verkrijgbaar op Tomorrow in Club Poema RAW en eventueel nog aan de deur indien niet uitverkocht.

33 opmerkingen

Oeee....sounds nice ;)
ajajaj denk dat dit weer 1tje voor in de boeken gaat worden :banana:
(ja alweer ) B)
westbam - oldschool, baby??
Weheeee ! dat word ouderwets snoeien geblazen ;)
De eindtijd heb ik maar even voor het gemak op 14.00 uur gezet, kan best dat het nog langer doorgaat maar moest iets invullen... :P
hm ik heb die dag ook zeskamp hier ff kijken hoelaat ik naar huis ga dan
begrijp niet waarom ze dit hier op PF zetten eigenlijk..is tog helemaal niet nodig :S
Uitspraak van Lennart! op donderdag 24 mei 2007 om 16:44:
begrijp niet waarom ze dit hier op PF zetten eigenlijk..­is tog helemaal niet nodig

Aangezien er alleen al 290 aanmeldingen zijn voor Tomorrow hier op Partyflock en welicht de helft daarvan sowieso nog wel door wil gaan vind ik dat wel nodig... :)

Trouwens, waar maak je je eigenlijk druk om? Er zijn zoveel dingen die je waarschijnlijk ook niet begrijpt maar die een stuk interessanter zijn om tijd aan te besteden... :P
Uitspraak van Tjeerdo op donderdag 24 mei 2007 om 18:07:
Er zijn zoveel dingen die je waarschijnlijk ook niet begrijpt maar die een stuk interessanter zijn om tijd aan te besteden...­

zo heb ik altijd al alle namen van de dieren uit de Fabeltjeskrant willen kunnen opnoemen.
En hoe kan het dat wanneer je iemand uit Australie aan de lijn hebt je hem maar met een hele kleine vertraging hoort terwijl de snelheid van het geluid zo laag ligt dat een F16 sneller kan gaan? :s
Uitspraak van Tjeerdo op donderdag 24 mei 2007 om 19:02:
En hoe kan het dat wanneer je iemand uit Australie aan de lijn hebt je hem maar met een hele kleine vertraging hoort terwijl de snelheid van het geluid zo laag ligt dat een F16 sneller kan gaan?

Betere geleiding,
maar dat werkt niet zo met afters dunkt mij :no:
Chez bébé is al snel genoeg vol geweest met goed ranzige afters zónder nieuwsberichten op PF,
het ligt er maar net aan hoe goed de avond er voor geweest is en welk publiek daar aanwezig is of je een geslaagde after hebt of niet.
Afters in een huiskamer in Lombok zijn leuk en blijven leuk, maar nu is het tijd voor het échte werk.­

En daarna is het weer tijd voor afterplus in de huiskamer aangezien die ook leuk blijven ;)
Uitspraak van Tjeerdo op donderdag 24 mei 2007 om 19:02:
En hoe kan het dat wanneer je iemand uit Australie aan de lijn hebt je hem maar met een hele kleine vertraging hoort terwijl de snelheid van het geluid zo laag ligt dat een F16 sneller kan gaan?

Uitspraak van ViBo op donderdag 24 mei 2007 om 19:31:
Betere geleiding,
maar dat werkt niet zo met afters dunkt mij

ik zeg ; KPN & sattelieten.. (n)
Uitspraak van ViBo op donderdag 24 mei 2007 om 19:31:
Chez bébé is al snel genoeg vol geweest met goed ranzige afters zónder nieuwsberichten op PF

Dat kan allemaal wel zo zijn maar ik ken Chez bebe niet en als ik een vlucht (van Tietjen) ervoor moet verzetten naar een dag later en een medewerker er speciaal een dag voor vrij neemt zodat hij Chris kan rijden dan wil ik er ook zeker van zijn dat hij straks niet voor 35 man staat maar een leuke volle zaal heeft... :P
Uitspraak van Tjeerdo op donderdag 24 mei 2007 om 18:07:
Trouwens, waar maak je je eigenlijk druk om? Er zijn zoveel dingen die je waarschijnlijk ook niet begrijpt maar die een stuk interessanter zijn om tijd aan te besteden

wat een kansloze opmerking..sorry.
laat je niet zo kisten man
Klinkt goed! Ik zal nog maar een restje van mijn weekend-energie bewaren tot maandagochtend dan maar ;)
(het wordt trouwens slecht regenweer, dus waar kan je beter zijn dan binnen op een dansvloer ergens die dag :woep: )
Uitspraak van Lennart! op donderdag 24 mei 2007 om 21:40:
wat een kansloze opmerking..­sorry.­
laat je niet zo kisten man

Mea culpa, ik las het verkeerd... :P

Dacht dat je het onzin vond dat Partyflock dit plaatste. Maar nu ik er nog eens naar kijk begrijp ik dat je ervan uitgaat dat die after sowieso wel vol gaat?

Nou ja, ook dan moeten mensen toch geinformeerd worden? Zoveel tijd is daar niet meer voor...
Aaah, balen dat ik dinsdag tentamens heb, en dus niet kan komen!
Uitspraak van -Ilona- op donderdag 24 mei 2007 om 22:45:
Aaah, balen dat ik dinsdag tentamens heb, en dus niet kan komen

Dionsdag maar vrij genomen!! Yess
Nou we maken het nog mooier.­ omdat de chez wel een eindje lopen is en mensen daar geen zin in hebben om 6/7 uur in de morgen hebben we vervoer voor iedereen vanaf de poema naar de chez be be.­ Behalve vervoer hebben we ook voor een ontbijtje voor iedereen (die daar zin in heeft).­ De kaarten worden hierdoor helaas wel iets duurder

Het is dus 8 euro inlpaats van 5 voor vervoer, after, en ontbijt

Kaarten zijn te halen bij mij of Moritz in de Poema
Oh ja dan nog dit:

Ik heb er echt kenker gruwelijk veel zin in om die toko stuk te trekken maandag!

WHOEHOE
RCV
Werkzaam bij Bar27
Goed bezig jongens! Ik baal als een stekker...­
Uitspraak van Lennart! op donderdag 24 mei 2007 om 16:44:
begrijp niet waarom ze dit hier op PF zetten eigenlijk..­is tog helemaal niet nodig

heb je wel weer gelijk in,vol was t toch wel geraakt naar mijn mening :yes:

maar goed dat mag de pret allemaal niet drukken want heb er kneiter zin in :banana:
Tjeerd dit is toch helemaal niet jouw feest? Zo doe je het namelijk wel voorkomen...­
Nope, ik heb het enkel hier aangemeld en de boeking van Tietjen mogelijk gemaakt. Organisatie is in handen van Wijnand... :)

En na Tomorrow ga ik mooi mijn nest in want ik ben zelf niet zo van de afters. Voor mij is om 8 uur eindigen al laat genoeg... :D
goede morgen,

Na een lange rit een schitterend nachtje Poema gehad ! Uiteindelijk gesloten & met onze Belgian Crew op een vette after verzeild geraakt ...
Wil iedereen bedanken voor het schitterende feest !
Zo een afterkes moeten ze hier nog uitvinden bij ons ... :p
Is de set van Tietjen trouwens opgenomen ?
Hoedje af !

Groetjes