Partyflock

Mass Hysteria · The resurrection of forgotten sounds

 

Mass Hysteria · The resurrection of forgotten sounds

gepubliceerd door , op
Mass Hysteria (afbeelding)
FeestMass hysteria · The resurrection of forgotten sounds
OrganisatieHardcore By Nature Events
Ultrasonik Dance Events
LocatieDe Stunt
Datumvrijdag 1 juni 2007
StadEindhoven
Wie denkt dat vroeger alles beter was, komt bedrogen uit. Ultrasonik Dance Events laat zien dat je een best resultaat krijgt als je het beste van toen én nu combineert: Vrijdag 1 juni 2007 organiseert zij in café De stunt op het stratumseind "Mass hysteria - The resurrection of Forgotten sounds". Wat slaat op het verleden van de club.

Voordat Café De De Stunt werd gemaakt zoals het nu is herbergde de lokatie een disco genaamd Club Trance, die jarenlang bekend stond om zijn hardcore feesten. Nu, 7 jaar later, keren de "vergeten geluiden" terug om er een onvergetelijke avond van te maken. Het heeft even geduurd, maar nu heeft Ultrasonik eindelijk weer een sprankelende lokatie in hartje Eindhoven gevonden met uitstraling, waar naar hartelust gefeest kan worden.

Ultrasonik, bekend van feesten als BassQuake en M@xim!Zer zal deze avond een concept neerzetten met een mix van hardcore van vroeger tot nu, om iedereen aan zijn trekken te laten komen. Verder wordt er aan showelementen gedaan zoals candygirls en decoratie om een echte Ultrasonik-sfeer neer te zetten.

Speciaal voor dit feest komt DJ Nosferatu, nu een van de beste hardcore DJ's en destijds al een eigenzinnige topper, zijn kunsten vertonen. Nosferatu, bekend van het Enzyme-label en numemrs als "cameltoe" en "pop goes the pistol", zal een mix van platen van toen en nu maken, speciaal in de stijl van de avond.

De verdere line-up bestaat uit resident DJ QuickSwitch die het publiek mee terug neemt naar de klappers van vroeger. DJ Reload-R, bekend van onder andere Harmony of Hardcore en Powercore zal een vette italiaanse set neerzetten terwijl R2B en Freeze van Dance Arena en de Carte Blanche uit Weert het publiek zullen trakteren op onvervalste floorfillers. DJ Agonizer van When Jump meets Hardcore opent de avond en DJ Phasor zal afsluiten met de beste hits van het moment. De avond wordt gehost door MC Sonik, bekend van feesten als Raving Nightmare en Earthquake.

Wie weet wordt dit het begin van een revival van de sfeer en gekte van toen. Al met al belooft dit een klapper te worden. Kaarten voor deze avond kosten slechts 7,50 en kunnen op de avond zelf óf vooraf al aan de lokatie worden gekocht. Het feest begint om 22.00u en eindigt om 04.00u. De De Stunt is gemakkelijk te vinden. Het ligt op stratumseind, het uitgaansgebied van centrum Eindhoven, achteraan rechts.

16 opmerkingen

2e shit:D

vetjuhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:bounce:
:respect:
idd vetjuhzzzzzz:cheer::woep:
laatste aanpassing
Zit een link foutje in de nieuwsbericht..

De Stunt is gemakkelijk te vinden. Het ligt op stratumseind, het uitgaansgebied van centrum Eindhoven, achteraan rechts.

Word een link gemaakt naar een andere discotheek/kroeg :Yes:
En niet de stunt in Eindhoven
laatste aanpassing
en numemrs

;)
Heb de flyer gezien op HCD
Mannen onder de 18 mogen er niet in, voor vrouwen is die leeftijd 16
raar?
en numemrs

:bloos:

Mannen onder de 18 mogen er niet in, voor vrouwen is die leeftijd 16

dit noemen ze nou experiment...meerdere redenen:) bedenk er maar es een paar...
Ik kom wel effe langs Guido :)
Word vet! :)
Ik kom wel effe langs Guido


gezellie:bounce:
laatste aanpassing
we kunne gaan aftelle :P heb er veeeel zin in :P:P
laatste aanpassing