Partyflock
 
­ Nederland

Love for People helpt Stichting Kankerbestrijding

gepubliceerd door , op
Ooit is Good for People begonnen met een groot benefietfeest ten behoeve van de Stichting Kankerbestrijding. Die achtergrond zijn ze nog niet vergeten en op de aanstaande Love for People op zondag 3 juni in de Palazz in Woerden komt daarom een deel van de opbrengst wederom ten goede van de Stichting Kankerbestrijding. Dat is al een reden om eens bewust te gaan feesten, maar natuurlijk bied Love for People je nog veel meer redenen om te komen!

Zondag 3 juni is het weer tijd voor de lekkerste trance sounds op het maandelijkse Love for People. Het feest dat zich kenmerkt door de fantastische sfeer, de intieme band tussen dj en publiek en de onovertroffen gastvrijheid. Ook deze keer hebben zij een selectie van sterke en populaire dj’s gemaakt die je van begin tot eind laten zweven op de zoetste en vetste sounds. Dj’s waar Love for People trots op is ze in huis te kunnen halen.

Als klapper is dat deze keer de alom geprezen producer en dj Ron van den Beuken. Deze gigant heeft een druk tourschema dat hem over de halve wereld voert en heeft een aantal daverende floorfillers op zijn naam staan, zoals het onlangs uitgebrachte ‘Alcatraz’. Naast zijn eigen producties heeft hij ook bekende remixen gemaakt met onder meer Randy Katana, John Marks en Ferry Corsten. Het is voor Love for People een eer dat deze man een gaatje in zijn schema kon vinden.

Naast Ron van den Beuken kun je op Love for People ook genieten van Michael Dieters, die in het Nederlandse clubcircuit inmiddels ook zeer bekend en alom geliefd is. Van Amsterdam tot Culemborg en van Woerden tot Rotterdam, overal weet hij het publiek in vervoering te brengen. Datzelfde kan ook gezegd worden van Tremenda die met zijn heerlijke talent al menig hart heeft gestolen op de voorgaande Love for People feesten. Dj Marc "O" heeft zich met zijn eigen Infinity feesten direct goed op de kaart gezet en de meesten van jullie zullen hem inmiddels al hebben weten waarderen. Hekkesluiter maar niet de minste Dj Randy! zal je in het begin al bij binnenkomst in de goede stemming brengen.

En zoals gezegd een deel gaat naar de kankerbestrijding: van elk entreekaartje van 12,50 Euro gaat 2,50 Euro naar de Stichting Kankerbestrijding. Je feest dus op zondag meteen voor een goed doel. De opbrengst zal aan het eind van het feest bekend gemaakt worden en overgemaakt worden naar de stichting. Ook zal er bij de ingang nog een collectebus staan voor degenen die zelf een extra bijdrage willen leveren.

Redenen genoeg dus om zondag 3 juni je partykleren aan te trekken en richting Woerden af te reizen! Parkeren is zoals altijd gratis en voor de deur en de deuren openen om 16 uur. Van begin tot eind wordt het een dik feest en dat zal doorgaan tot middernacht. Love for People nodigt je uit om jouw liefde voor mensen te betuigen op deze speciale editie ten behoeve van de Stichting Kankerbestrijding.

8 opmerkingen

Altijd TOP feestjes van Love for People en met die knallers van dj's kan je niet wegblijven....
Zeker een goed initiatief weer om een gedeelte van de opbrengst af te staan, helemaal top!
En the Palazz, tja de meeste partypeople weten die allang te vinden met dat topsfeertje!

ga zekers weer aanwezig zijn bij dit knallertje!
Thumbs Up (y) voor Wim en Mariette!!!


:bounce: :bounce:
laatste aanpassing
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Goede zaak!
dubbel feest voor mij en voor Sam.................DAN ZIJN WIJ JARIG!!!!!!!!!!!!
Alvast van harte Sam
 
-Love for People helpt Stichting Kankerbestrijding-

SUPER, Wim & Mariette!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Crazyland
Artiest Mike S
super...... binnenkort maar weer een groot feest doen voor de kankerbestrijding WIM ??? Wordt weer tijd!!! gr mike
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Zeer goede zaak. Zal wel weer een topfeest geweest zijn.