Partyflock
 
­ Nederland

Clubnight bestaat 10 jaar op Zaanradio

gepubliceerd door , op
Clubnight
24 mei 2007
FeestClubnight · 10 jaar op Zaanradio
Datumvrijdag 25 mei 2007
LocatieLakei
Door passie voor dance muziek is Dennis Rep met een radio-programma op zaanradio begonnen. Om precies te zijn de eerste week in mei van het jaartal 1997. Na een interne opleinding Journalistiek, presentatie en techniek kwam er al gauw een proefuitzending tot stand. In deze uitzending had Dennis ook gasten uitgenodigd om een interview af te leggen. Twee jonge zaanse producers Axel Doorman en Jorren Broeksma lieten dan ook talloos van nieuwe geproduceerde nummers horen. Nadat het bestuur van de radio de proefuitzending goedkeurde, werd het eerste programma dan ook gedaan met Axel en Jorren. Het klikte erg tussen dit trio. Axel en Jorren gingen al gauw Dennis helpen met de presentatie en het samenstellen van het programma. Jaren lang hield deze de samenwerking stand en werden er ook veel live uitzendingen gedaan vanuit bijvoorbeeld de hemkade. Ook nationaal boekten deze jongens veel succes op de hardere dance stromingen. Het team van Dennis, Axel en Jorren breidde zich dan ook flink uit. Veel nationale organisaties zoals ID&T en MOH nodigden deze jongens dan ook vaak uit om opnames te komen maken op de grootschalige Thunderdome, Masters of Hardcore en Mysteryland evenementen.

Geruime jaren de hardere dance stromingen behandeld te hebben werd het ook tijd voor de andere dance stromingen te draaien op de locale radio van Zaandam. Het team verwisselde ook in deze jaren van gezichten. Naast de vaste crew Dennis Rep en Axel Doorman kwamen Martin Laukner die al werkzaam was voor Zaanradio bij een ander programma en vaste gast Raymond Tevreden als nieuwe leden erbij. Vanuit het programma Partynight is Frank van der Horst bijgekomen om het team te versterken. In het verleden werd het radio programma uitgezonden op de dinsdagavond. Deze avond werdt door het bestuur verplaatst naar de jongere avond de vrijdag. Tot op heden is nu elke vrijdagavond van 22:00 tot 01:00 flink veel informatie over de Zaanse dance industrie.

Met een groot aantal discotheken en veel grote feesten in de zaanstreek bevat het programma Clubnight dan ook veel infomatie over deze feesten en clubs. Een aantal keer gebeurd het nog welleens dat het programma op de zaterdagavond na 0:00 live gaat uitzenden vanuit een locatie. De presentatie is dan ook in handen van dit viertal. Niet alleen via de ether en kabel is Zaanradio’s Clubnight te beluisteren maar ook via de live-stream. Mensen die intresse hebben in dit programma kunnen dan via het iternet dit programma luisteren. Veel studenten die in het buitenland of inmiddels in een andere regio zijn komen te wonen, geven veel reacties per mail of vragen welleens om een verzoek nummer.

Om dit 10 jarig bestaan te vieren hebben de crew leden een avond in elkaar gezet om zo publiekelijk het bestaan te vieren. Op vrijdagavond 25 mei 2007 in cafe de Lakei te Zaandam wordt er dan feest gevierd. Voor de vaste luisteraars is het dan ook natuurlijk een keertje leuk om een drankje te doen met deze presentatoren. De avond zal beginnen om 22:00 en eindigen om 04:00. Degene die niet kunnen komen hoeven gelukkig niet te treuren. Deze avond zal ook live worden uitgezonden. Op deze avond zijn er ook grote namen uitgenodigd om een interview te komen doen en een drankje mee te drinken. Niet minder dan Ron van den Beuken komt helemaal vanuit Limburg om een interview te komen doen voor het 10 jarig bestaan van clubnight.. Deze dj/producer al meerdere keren in de top 40 geweest met zijn tracks. Naast deze bekende dj zal ook de bekende dj Spider deelnemen aan deze avond. Deze dj draait al vele jaren mee in de scene en is geen onbekende voor menig bezoeker aan dance feesten. Naast het draaien van muziek is Spider ook een van de grootste organisatoren van Erotische getinte feesten in Nederland. Naast de gereserveerde interview tijd zal hij misschien ook wel als hij zin heeft een setje neerzetten. Deze avond zal nog worden aangevuld worden door dj’s: Lexa, Marty, R@yden, Dennis R, Ricky, Nas, Crazy Frank en Leo Moreno.

Zoals al aangekondigd wordt er op het einde van het feest een grote finale neergezet. Er zullen met meerdere dj’s een back to back sessie worden gedraaid.

De organisatie hoopt veel collega’s, gasten en luisteraars van het programma te kunnen ontvangen op vrijdag 25 mei 2007, in de Lakei te zaandam. De Lakei is te vinden in de Damstraat nummer 4. De entree voor deze avond is geheel gratis!

10 opmerkingen

Nice:)
whahaha in de lakei?
daar kunnen misschien 50 man in?? :P
nou ja zal wel ;)
have fun
50 man of niet in ieder geval word het een gezellige avond zie jullie vrijdag
word absoluut gezellie, met of zonder 50 man :D
Kan je het alleen leuk hebben als er meer dan 50 man komt ofzo? Slaat nergens op. Hoe klein of groot de lokatie ook is, het is wat je er zelf van maakt. En ik weet nu al dat dit erg gezellig wordt!
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
Wat leuk zeg om die prachtige tijd zo terug te lezen mis die tijd wel hoor!!! wat een super tijd hebben wij daar met ze allen meegemaakt!!

mag wel zeggen dat zaan er onderandere voor gezorgt heeft wie we nu zijn en wat we nu doen :) denk dat de rest er ook zo over denkt ;)

en inderdaad het is onzin om groot te gaan dit is echt een super idee 50 man helemaal gezellig :D
jorren ouwe

kom langs dan :)
Artiest {SHOWLIST artist 3700, 72992, 7808, 6884}
Uitspraak van Elientje1986 op woensdag 23 mei 2007 om 13:14:
whahaha in de lakei?
daar kunnen misschien 50 man in?? :P

;) 75 man :P

Enne...we gaan er een knaller van maken!

Jorren, je mot komme!!