Partyflock
 
­ Nederland

Zondagskriebels presents The Fashion Addicts Edition by B.O.B.

gepubliceerd door , op
Zondagskriebels presents The Fashion Addicts Edition by B.O.B.
22 mei 2007
Op zondag 3 februari 2007 was er na lange tijd eindelijk weer een editie van Zondagskriebels. In Quignon, Amersfoort was de spetterende eerste editie met oa Fedde le Grand daarna volgden er nog vier super edities, met toppers als Benny Rodrigues, Erick E, Sidney Samson, Gregor Salto en vele anderen.

Maar, zoals je waarschijnlijk wel weet komt er aan alle goede dingen een eind. In navolging van dit wijze gezegde zal dan ook op zondag 3 juni de laatste editie van Zondagskriebels worden gehouden.

Laatste editie? Ja, de laatste editie…. voor de zomerstop. Maar er wordt natuurlijk eerst nog even een hele vette afsluiting verzorgd . En deze keer gaat het om een wel heel speciale ´Fashion Addicts Editon`, met hierbij fashion visuals & specials verzorgd door het Vj Team van de Pantoffeldiertjes en een DJ die twee jaar geleden voor het laatst op Zondagskriebels stond op veler verzoek weer achter de decks plaats zal nemen en geen verdere introductie nodig heeft: DJ ROOG.

Ook zal mr. Super Sunday Melvin Reese je trakteren op zijn eigen super sexy housesound. En uiteraard is de resident DJ TDK ook van de partij. Hij bestormt nu onder de naam T&T de hitlijsten met het nummer Shake!.

Wederom zal ook de funky sound van Rejay te horen zijn. Alle DJ´s zullen op deze laatste editie van Zondagskriebels dus hun uiterste best doen om er een onvergetelijke avond van te maken.

Speciaal voor deze laatste editie is er voor iedereen nog een kleine muzikale verassing, zodat de zomer zonder teveel Kriebelsheimwee kan worden doorgekomen. De eerstvolgende Zondagskriebels staat namelijk pas gepland op zondag 7 oktober...

Dus kom op zondag 3 juni dus zeker langs voor een laatste portie Zondagskriebels `The Fashion Addicts Edtion´, in Quignon Amersfoort. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Dada Dance, B.O.B. in Hoogland en Quignon Amersfoort.

2 opmerkingen

Topfeestje met Dj Roog ben van de partij :yes: :jaja:
laatste aanpassing
He he eindelijk..Weer een topfeest in amersfoort ,Met Roog in the house is al feest,Met Melvin Reese erbij word 't helemaal een topfeest en dan nog Rejay en TDK...top line up en ook nog live Ace on Sax....en mc JayJay als mc.......pffffffffffffff party ....Be there