Partyflock
 
­ Nederland

Hoodlumbreaks presenteert dik!

gepubliceerd door , op
Voor de allereerste keer zal er in Utrecht een editie plaatsvinden van Hoodlumbreaks presenteert dik! in het K-Sjot te Utrecht. Hoodlumbreaks is neergestreken in Utrecht en daar zullen zij de komende jaren feesten blijven organiseren. In het verleden hebben zij succesvolle feesten georganiseerd in onder andere de Verkadefabriek te 's-Hertogenbosch en waren zij in 2006 te gast op 5 Days off in de Melkweg alwaar C-Code een fenomenale set neerzette, die nog te beluisteren is op 3voor12. Ook de aanwezige pers was erg onder de indruk.

Wat is dik zul je je afvragen? Dik is een avond met allereerst een mengelmoes van diverse stromingen maar wel met diepgang. Verwacht een avond waar je verrast wordt, maar waar wel een rode draad in de dj sets zit. De djs van de avond: Mo B Slick, Booka van kersvers.net en C-Code zullen je op een reis nemen door stromingen als hip hop, dancehall, brokenbeats, breaks, grime, electro(house), bootybass, rio favela beats,dubstep en een snufje electro.

Waar sommige avonden zich classificeren als urban eclectic zal Dik! bewijzen wat urban eclectic echt inhoudt. Verwacht vooral geen mierzoete urban en house, maar lekkere rauwe beats. Noem het dikke underground urban met dikke beats die tot zo'n 135bpm gaan en bestaan uit breaks zoals de Stanton Warriors die draaien; modderdikke brokenbeats in de stijl van bugz in the attic en andere dikke beats die op weinig andere feesten te horen zijn. Wat je gaat aantreffen is gewoon een hele dikke avond.

In een tijdperk waar alles in hokjes gestopt word zal Hoodlumbreaks met Hoodlumbreaks presenteert dik! in Utrecht een fris nieuw concept neer gaan waarbij vernieuwing en verassing de boventoon zullen voeren. Dus ben je toe aan iets nieuws en ontdek je graag nieuwe concepten met dikke beats uit diverse stromingen, dan mag je 02-06 in het K-Sjot echt niet missen.

Hoodlumbreaks gaat deze avond bij een succesvolle eerste keer maandelijks plaats laten vinden in Utrecht. Zorg er dus voor dat je er de eerste editie bij bent. Je kunt vanaf 23.00 uur terecht tegen de belachelijk lage entreeprijs van € 5,-. Ook zullen er lekkere surinaamse broodjes te krijgen zijn en is de bierprijs erg aantrekkelijk om je zo in een nog dikkere stemming te krijgen.

Vergeet Sonja Bakker en laat je gaan op dit dikke feestje!

8 opmerkingen

 
Sounds really phat :yes: Stanton Warriors :D
laatste aanpassing
Klinkt als een heel goed vooruitstrevend concept, misschien iets te vooruitstrevend voor Nederlandse begrippen?
Wel heel veel succes, plezier en vooral dikke beats daar!
 
kutkutkutkut locatie
concept klinkt wel erg vet (Y)
 
Werkzaam bij Hoodlumbreaks
Artiest C-Code
Tsja, locatie is misschien kut, maar met wat extra geluid, decor en leuke muziek moet het wel dope worden.
erg tof, afgezien van de locatie. maar dat maakt de flyer dan weer goed. :D
laatste aanpassing
 
op zich is locatie best te doen, ook wel ok van binnen......en midden in het centrum. Ik was pas op een feest in tivoli oudegracht, maar ook al is die locatie vet.....het geluid was zwaar K** ...... het is altijd wel iets denk ik dan maar :) .... maareh .....komt allen !!! ;)