Partyflock
 

Aussies en cavello’s mogen weer uit de kast en de koppen mogen weer kaal!

gepubliceerd door , op
afbeelding Aussies en cavello’s mogen weer uit de kast en de koppen mogen weer kaal!
FeestHouseparty · The reunion
OrganisatieSniper Entertainment Site
LocatieThe Apollo Site
Datumvrijdag 22 juni 2007
WinactieHouseparty actie, gesloten
StadHelden
De eerste twee edities van Houseparty–The Reunion overtroffen alle verwachtingen. Zowel jong als oud ging uit hun dak op de beste hardcorebeats van de afgelopen 15 jaar. Zodoende hebben Sniper Entertainment en The Apollo besloten om ook een derde iditie op de agenda te zetten. Deze derde reunie staat gepland op 22 juni. In zomerse sfeeren zullen de gabbers van nu en weleer elkaar weer treffen en er samen weer helemaal waus gaan.

De derde editie zal wat betreft muziek geheel in shadowlands stijl zijn. Zes voormalige shadowlands DJ’s zullen het publiek meenemen op een reis door de tijd. Het entertainment en de decoratie zullen worden aangepast aan de zomerse sferen van deze periode. Gedurende de hele avond zullen de VJ’s van ‘the knights who say’ de beeldschermen voorzien van de meest leipe en gefreakte beelden. De presentatie van de avond zal geheel in handen zijn van MC D.

In verband met het waarschijnlijk zomerse weer is besloten de avond een uur later als gebruikelijk te laten starten. De deuren zullen worden geopend vanaf acht uur. Bij aanvang zal DJ Ernesto het DJ altaar betreden. Ernesto is met name bekend van de gezellige avonden en zondagmiddagen midden jaren negentig bij de Topa en de Carteblanche. Ook heeft hij verschillende malen het publiek in extace gebracht op de diverse shadowland raves. Hij zal het publiek meenemen naar de begin dagen van Housemuziek. Daar waar het nog allemaal house was en geen onderscheid gemaakt werd tussen hardcore, club en whatever. Echter zijn keuze zal daarbij vallen op de hardere platen uit die tijd. Want ja, mellow was ook toen al voor mietjes!

De keuze voor de harde house platen zal worden doorgezet door DJ Xrazz. Deze DJ, met name bekend van de door vele geliefde Topa, zal de reunisten verblijden met de eerste echte hardcore platen. Platen zoals deze in het begin van de jaren negentig te horen waren op de eerste Thunderdome en Rave the City cd’s. Dus hardcore in zijn puurste vorm. Beland in het midden van de jaren negentig, daar waar de muziek op zijn populairst was, zal het duo DJ [Tango & Cash] de wheels of steel overnemen. Ooit maakte zij samen met dj Vince deel uit van het Shadowlands DJ Team. Beide heren zullen het publiek een déjàvu bezorgen als nooit tevoren. Beide DJ’s stonden ook reeds op de eerste Reunion party bij The Apollo . Zij hebben daar zo’n geweldige set neer gezet dat de organisatie het niet kon laten ze nog een keer te boeken. Ware Shadowlands klassiekers zal het publiek om haar oren knallen.

Aangekomen op de climax van de avond zullen twee ware hardcore grootheden het podium betreden. De eerste van de twee, met grote tatoeage op zijn rug, laat aan duidelijkheid niets te wensen over. JDA, hardcore tot op het bot. Hij is verantwoordelijk voor vele jaren hak, zaag, beuk en schuurplezier op de dansvloer. Daarnaast is hij bekend van zijn grootste hit 'Voel je die bass' , welke toch wel tot de ultieme klassiekers gerekend mag worden. Vanaf midden jaren negentig maakt JDA samen met Vince, Zany en MC Syco deel uit van ‘Shadowlands Terrorists’. Zo stonden zij samen te beuken op vele grote feesten als ‘Thunderdome’ en ‘Raveworld’. JDA zal de toppers van het einde van de jaren negentig van het vinyl laten vliegen.

De afsluiter van de avond draait al sinds 1992. Hij is een van de technisch beste DJ's die er in de hardcorescene meedraaien. Zijn scratchtechnieken zijn tot in de perfectie gepolijst en draaien met drie tafels is voor de Helmonder eerder regel dan uitzondering. Dit talent bracht hem al snel in de dj-booth van ‘a Nightmare in Rotterdam’ en ‘Megarave’. Het is niemand minder dan DJ Vince. Zo heeft hij verscheidene malen gedraaid op de ‘Hardcore Heroes’ feesten in The Apollo. Ook zijn studiowerk was niet geheel onverdienstelijk. Daar maakte hij onder andere samen met Darkraver platen als ‘Intelligent Hardcore’ en ‘Thunderground’. Als lid van de befaamde live-act Shadowlands Terrorists staat hij garant voor een heerlijk avondje ouderwets Hakkuh! En gehakt zal er worden op Houseparty. DJ Vince zal de beste platen uit de jaren negentig uit de speaker laten knallen. De vele klassiekers zullen vele goede herinneringen op roepen bij de gabbers van toen. Maar ook de gabbers van nu zullen helemaal uit hun dak gaan op de wrede beats.

Kortom hardcore will never die, the Hardcore Heroes are back!!!

44 opmerkingen

##Tommaso##
Werkzaam bij Lakeste
Echt zin in dit feest! Vorige keer was echt zwaar vet.
Haaaakkkkkkkuuuuuuuuhhh! :D
Zijn scratchtechnieken zijn tot in de perfectie gepolijst en draaien met drie tafels is voor de Eindhovenaar eerder regel dan uitzondering.­

Heel mooi, maar Eindhovenaar moet natuurlijk Helmonder zijn :D
wel vet nieuwsbericht!:yes:
verwijderd
Werkzaam bij Audiophonik
Artiest Amanael
looking forward to it :)
verwijderd
de Topa

:respect: :D
dat is zeker zwaar vet feestje

maar ze hebben toch nooit in de kast gehoeven en de kale kop is ook nooit uitgeweest volgens mij ;)
verwijderd
Uitspraak van big willy op zondag 20 mei 2007 om 22:50:
maar ze hebben toch nooit in de kast gehoeven en de kale kop is ook nooit uitgeweest volgens mij
Uitspraak van big willy op zondag 20 mei 2007 om 22:50:
maar ze hebben toch nooit in de kast gehoeven en de kale kop is ook nooit uitgeweest volgens mij
verwijderd
zkkr goeie mss aanwezig
Hier wil ik heen, perfecte opwarmer voor Hellraiser vs Megarave B)
cavello maar weer uit t stof trekken :|
verwijderd
helaas is mn aussie al 6 jaar overleden maar het feest lijkt me opzich wel leuk kijken of wat lui mee kan krijgen :D
Gabbere!!!! :bounce:
Beland in het midden van de jaren negentig, daar waar de muziek op zijn populairst was, zal het duo Tango &­ Cash de wheels of steel overnemen.­ Ooit maakte zij samen met dj Vince deel uit van het Shadowlands DJ Team.­ Beide heren zullen het publiek een déjàvu bezorgen als nooit tevoren.­ Beide DJ’s stonden ook reeds op de eerste Reunion party bij Apollo .­ Zij hebben daar zo’n geweldige set neer gezet dat de organisatie het niet kon laten ze nog een keer te boeken.­ Ware Shadowlands klassiekers zal het publiek om haar oren knallen.­
permanent verbannen
Uitspraak van KLAAS - VAAG ! :BOUNCE: op zondag 20 mei 2007 om 22:39:
kweet niet of houseparty of hellraiser vs megarave

kan je toch gewoon allebei doen,hellraiser is toch pas de dag erna.
Lekkah ouwewets hakkkkkuuuuuuh!
ouwewets of neuj t blieft toch leuke muziek.­ kiek maar als bijv party animals of charly lownoise in bijv time out staan ook altied druk.­

mjoa en ik ben het dr mee eens is wel een leuke opwarmer.­ helaas dat ik dan moet werken.­ dus geen stekvee voor me [=..­
heel mooi
maar de cavello en aussies waren al een hele tijd uit de kast haha
Aussies en cavello’s mogen weer uit de kast en de koppen mogen weer kaal!

Mocht dat eerst niet dan ..?:S :P
Uitspraak van DJ Vince op zondag 20 mei 2007 om 22:04:
Heel mooi, maar Eindhovenaar moet natuurlijk Helmonder zijn

Hoe durven ze... ;)
verwijderd
­[img width=15 height=15]http://static.partyflock.nl/images/light/smileys/standard.gif[/img]
ga hier zeker heen maaruh:
Vanaf midden jaren negentig maakt J.­D.­A.­ samen met Vince, Zany en MC Syco deel uit van ‘Shadowlands Terrorists’.­

is zany ook daarbij ja? leer nog iedere dag bij :P
"Aussies en cavello’s mogen weer uit de kast en de koppen mogen weer kaal!"

aussie is op het moment uit de kast en kop is net weer glad;)
niemnad die mij dat ooit zal verbieden!;)
Uitspraak van dj tony producer op maandag 21 mei 2007 om 18:27:
die van mein is al versleten

mijn broeken beginnen ook gaar te worden :S
1 zijn de touwtjes kapot..
1 zitten brandvlekken in (of hoe je dat ook noemt)
en bij 3 (waaronder de 2 bovenstaande) zijn behoorlijk verlabberd.
Ik heb nog 1 goeie set van Australian liggen :(
Daar ben ik ook serieus zuinig op 8)
ik heb trouwens nog een heel mooi cavello jasje te koop ;)

pm als je intresse hebt
verwijderd
ik zoek nog een zwart aussie jasje maatje L of groter zoja PM
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 mei 2007 om 07:46:
maatje L

Zo werkt dat niet bij Australian. Maat 50/52 moet je hebben
ziet er zeker vet uit dit !! :)
verwijderd
ik wou net zeggen:P

ja ze liggen schoon in de kast om weer aan te trekken:WOOP:eerder gezegt tijd om nieuwe te kopeeeee:BOUNCE:
wie is het er mee eens:D