Partyflock
 
­ Nederland

The Concern presenteert wederom fijn staaltje Techno in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
The Concern presenteert wederom fijn staaltje Techno in Leeuwarden
14 mei 2007
FeestAccelerator · Approved techno event
Datumzaterdag 19 mei 2007
LocatieGloppe
Het gaat goed met de Leeuwarder techno organisatie The Concern, en dat straalt het van alle kanten uit. Na een serie succesvolle edities van B.E.A.T.T., een eigen platen release en een prachtige nieuwe website is het zaterdag 19 mei aanstaande weer tijd voor het snelste techno concept van The Concern, Accelerator! Bovenin het vertrouwde en intieme muziekcafé de Gloppe zullen deze nacht weer alle stijlen binnen de techno in een rap tempo aan je voorbij komen met een line up die de techno schaarste in de Friese hoofdstad weer goed zal doen!

Dat The Concern na een aantal jaren van flinke inspanning inmiddels over een netwerk van zeer aantrekkelijke dj’s beschikt zal het ook deze avond weer bewijzen. Zo zal de populaire Noord-Brabantse offbeat/techno dj Paul Boex speciaal een overtocht maken naar Friesland. Van nog verder, zowel in afstand als ervaring, zal het Arubaanse minimal techno duo Class Act voor het eerst in Nederland een optreden komen verzorgen. Van dichter bij huis zijn Accelerator’s graag geziene resident Wietze Young, de Leeuwarder Andy Lane en de Lemsters Nils & Tooms ook uitgenodigd.

Wederom een gevarieerde line up waar je het een en ander van kan verwachten. Zo zal het aan Class Act de eer zijn de avond te openen met hun Arubaanse visie op minimal, wellicht beïnvloed door de Antilliaanse stranden maar wellicht ook door een van de vele compounds. Class Act zal het publiek op verrassende wijze hierachter laten komen. Van het ene tropisch wereld centrum naar het andere, de uit Lemmer afkomstige dj’s/producers Nils & Tooms zullen na het openingsoptreden van Class Act een wervelende mix van electro en minimal brengen met hier een daar een hitsige neotrance snare.

Andy Lane, bekend van feesten als Uptempo en de voormalige Ringo, zal de liefhebbers van acidtechno, techhouse en techno op hun wenken bedienen met een afwisselende set. Na deze drie sets zal het tempo beduidend hoger liggen en zal Paul Boex zijn opwachting maken. Paul Boex, bekend van onder andere ADHD sessions, The Chaos Theory en de Poema in Utrecht zal op weergaloze wijze zijn kunsten tonen aan het Friese technopubliek. Dat hij hier goed in is bewijst zijn recente finaleplaats van de Flockers competitie van Partyflock waar hij door juryleden Bart Skils en Rude Awakening tot een van de finalisten werd verkozen. Ook niet onbelangrijk zijn de drie vette platenreleases die hij sinds kort heeft op platenlabels als Arms, Aftertase en Submission!

Voor de finale op deze Accelerator zal Wietze Young weer eens alle registers opentrekken en flink stoom afblazen. Volledige opgaand in zijn sets zal Wietze Young wederom een harde doch intelligente hardtechno set neerzetten voor het liefhebbend publiek. Ondersteund door het perfecte geluidssysteem van de Gloppe zal Wietze Young je hopelijk niet met een al te blijvende herinnering naar huis sturen..

Kortom, het programma is weer voor mekaar en voor een luttele 3 euro kun je weer onderdeel uitmaken van een geweldige en zeer gezellige nacht vol liefhebbers en goede muziek.

Deuren van de bovenverdieping zullen geopend zijn vanaf 23:00 uur. De laatste plaat zal rond 05:00 uur gelegd worden, waarna vervolgens weer kan worden uitgekeken naar de volgende editie van B.E.A.T.T. op vrijdag 15 juni met o.a. Damian Keane en live act Tundra. Kijk voor meer informatie op www.the-concern.nl, en meld je aan voor de mailinglist. Tot zaterdag!

6 opmerkingen

 
hitsige neotrance

hell yeah! b)
paul boex gaat rocken! (Y)
Heb er zin in. Ga zeker mijn best doen om de voetjes van de vloer te krijgen. :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
Uitspraak van <Mark> op maandag 14 mei 2007 om 19:25:
paul boex gaat rocken!

Zeker! :bounce: