Partyflock
 
­ Nederland

Macano neemt voorproefje op Summerdance

gepubliceerd door , op
Macano neemt voorproefje op Summerdance
14 mei 2007
FeestMacano Night · Preparty Summerdance Festival 2007
Datumvrijdag 18 mei 2007
LocatieCheech and Chong
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni zal het Summerdance Festival Weekend voor de zevende keer gaan plaats vinden aan het Kotermeer in Dedemsvaart. Het dit jaar maar liefst tien area’s tellende festival zal wederom de meest uiteenlopende stijlen en artiesten presenteren. Aan dit geheel zullen dit jaar ook organisaties Macano Booking Agency (Bands & Dj's) en Offshore dance toegevoegd worden die samen vanuit een spectaculaire legertent zullen gaan opereren. Om alvast in de stemming te komen voor het festival zullen de dj’s van Macano Booking Agency (Bands & Dj's) vrijdag 18 mei aanstaande voor een gezellige ‘spin-off’ zorgen in de Cheech and Chong in Dedemsvaart!

Ter introductie, Macano Booking Agency (Bands & Dj's) is een jonge bookings agency dat vorig jaar vanuit een studieproject is opgericht met als doel een opstap te vormen voor talentvolle bands en dj’s. Deze twee afdelingen worden respectievelijk gestuurd vanuit Amsterdam en Leeuwarden. Het zal dan ook niet verbazen dat de dj’s die Macano Booking Agency (Bands & Dj's) op het Summerdance Festival Weekend zal presenteren voornamelijk uit Friesland afkomstig zijn. Partner Offshore dance is een onderneming die net als Macano Booking Agency (Bands & Dj's) zijn wortels heeft in Leeuwarden maar tegenwoordig vanuit Hilversum opereert. Offshore dance is een grote nieuwe speler in de Nederlandse dance scène met meerdere labels en diverse grote artiesten.

Tijdens het Summerdance Festival Weekend zullen Macano Booking Agency (Bands & Dj's) en Offshore dance dus gezamenlijk twee dagen lang een van de grootste tenten op het terrein voorzien van een geweldige licht – en geluidssysteem en natuurlijk de beste en meest talentvolle dj’s. De vrijdag zal bestaan uit een opbouw van groovy club en house tot trance met namens Macano ‘Sleazy’ dj Praia del Sol, de ‘Lemster Junkie XL’ Nils vs dj Tooms en trance koning Jay G, en namens Offshore hitproducers Cuzco en Steff da Campo van SDC records en Candy Club. De zaterdag zal bestaan uit de beste hedendaagse electro, minimal en techno. Dit onder meer verzorgd door de ‘Friese Sander Kleinenberg’ Jay Underground, de exclusieve nieuwe minimal/neotrance act Patrik Nilssen en de bekende dj Phat Wax van Macano. Offshore zal vertegenwoordigd worden door ExPornStar resident Estaw en de minimale helden van het nieuwe minimal label ‘Klopfgeist’, Andreas Bergmann en Neo Young. Naast de eigen schare dj’s zijn er ook diverse gastdj’s uitgenodigd, waaronder op vrijdag dj Pacific van de Pitch up club in Zwolle en op zaterdag niemand minder dan dj Progression van Blackhole!

Vrijdag 18 mei aanstaande zullen in de Cheech and Chong in Dedemsvaart enkele dj’s van Macano Booking Agency (Bands & Dj's) je dus alvast een voorproefje geven op wat je te wachten staat over een kleine 4 weken. Van 9 uur ’s avonds tot een uur of 3 ’s nachts zullen dj’s Jay Underground, Nils & Tooms, Jay G en Phat Wax achtereenvolgens voor een gezellige avond gaan zorgen met de lekkerste club, electro, minimal, techno en trance. Om het helemaal gemoedelijk te houden is de entree helemaal gratis!

Kom dus gezellig een drankje drinken met de dj’s van Macano Booking Agency (Bands & Dj's) en bezoek uiteraard ook de Macano vs Offshore dance tent op het Summerdance Festival Weekend! Kijk voor de complete line up en meer informatie op: www.macano.nl, www.offshoredance.com en www.summerdance.tk.

9 opmerkingen

Artiest Veron
w0000t, Praia del Sol van die vette track Sleazy :o
PRAIA: respect!!
Veron je bedoelt zeker die compleet gejatte track(uit 2004). Echt lelijk hoe jullie proberen te scoren!
Win het nieuwe album van Progression op Summerdance!

Ben jij fan van Progression en ben jij zaterdag aanwezig op het
Summerdance Festival? Doe dan mee met de verloting van Macano en win het nieuwe album 'Different Day, Different Light' van Progression.

Wil jij dit album persoonlijk uit handen van deze heren ontvangen? Stuur dan je gegevens voor donderdag 6 juni naar win@macano.nl. Kijk voor meer informatie op http://www.macano.nl


Summerdance Festival 2007
http://www.summerdance.tk

Progression
http://www.thesoundofprogression.com