Partyflock
 
­ Nederland

Verrast worden tijdens Magnifique

gepubliceerd door , op
Verrast worden tijdens Magnifique
8 mei 2007
Een mengelmoes van elektronische verrassingsklanken, dat is de typering voor Magnifique. Op 25 mei zal de technoliefhebber naast minimal, techhouse en techno ook voor het eerst electro horen op dit feest. Dit is een muziekstijl die de laatste jaren naar de achtergrond is verdrongen, maar die onlosmakelijk verbonden is aan het begrip techno. Dit ook tot grote spijt van de organisatie, dat deze muzieksoort ziet als één van de wortels van vele hedendaagse muzieksoorten. Organisatie Twelve-Eleven is daarom verheugd met de terugkeer van de muziek met de bouncende drumcomputergeluiden en duistere basdrums. Deze muzieksoort geeft een Magnifiqueavond weer iets nieuws, een streven van de organisatie.

Electro is nooit weggeweest, daarom laat Magnifique technoliefhebbers en andere geïnteresseerden proeven van deze klanken. Aan Endfest zal het niet liggen. Deze van oorsprong Achterhoekse jongen, nu woonachtig in Amsterdam, is altijd zijn eigen weg gegaan. Iets dat Twelve-Eleven bevalt en dat zeker in het Magnifiqueplaatje past. Willem ten Voorde is reeds te horen geweest op verschillende electroavonden in Nederland. Daar springen optredens in het Bootleg DJ Café en Doornroosje er het meeste uit.

Na de electroklanken van Endfest volgt er een artiest met een verhaal. Verdine Bel is de naam. Een jongen met een glansrijke toekomst, mits er op avonden zoals die van Magnifique de ogen ook wordt geopend van andere organisatoren. De afgelopen jaren schoot deze Purmerendse jongen als een komeet omhoog. Op ieder klein of groot technofeest stond hij: Teqnology, Creator, Defqon, Mysteryland enzovoorts. Het laatste jaar nam dit af. De reden is in de ogen van Twelve-Eleven de subjectiviteit van sommige mensen/organisaties jegens zijn Q-danceverleden en eigenwijze draaistijl. Verdine Bel wordt al jaren gevolgd door Twelve-Eleven en men is bereidt de Magnifiquebezoekers te laten horen welke rollende technobeats en mixskils Verdine Bel ten gehore kan brengen.

Takaaki Itoh zijn naam slaat al in als een bom. Achter deze prachtnaam schuilt een Japanse eigenwijze edoch gewaardeerde artiest. Takaaki Itoh vindt het concept Magnifique ‘sterk en boeiend’ en hij wil daarom ook iets anders en verrassends doen: een dj-set. Dit is verrassend omdat hij vaker live te horen is geweest dan als dj. De organisatie is verheugd met de keuze van de enthousiaste Japanner met de mooie naam.

Na twee geslaagde liveacts op vorige Magnifique-edities is uit verschillende reacties gebleken dat het publiek graag weer een liveact zou willen zien in de P8. Twelve-Eleven wil graag aan deze wens voldoen en heeft daarom ditmaal gekozen voor de Rotterdamse dj/producer Charlton. Wie Charlton zegt, denkt aan de stevige kant rauwe kant van techno. Techno waar je niet op stil kunt blijven staan. De vierentwintigjarige Rotterdammer heeft ook bevestigd dat er niemand ‘mag’ blijven stilstaan op 25 mei. Charlton's techno wordt buiten Magnifique ook breed gewaardeerd. Zo is hij ondermeer geboekt voor Awakenings en was hij al meerdere malen te horen op diverse avonden in Club Poema RAW.

Magnifique vindt plaats op vrijdag 25 mei in de P8 te Terborg. Voor € 8,- is iedereen welkom op deze diverse muziekavond Magnifique. Ook is er de mogelijkheid om kaarten in de voorverkoop te komen via de e-mail.

Meer info op www.twelve-eleven.nl

12 opmerkingen

Ik kom niet meer bij.. geweldig 12-11
keep up the good work.
Drumcomputers :D:D:D mega kerel
Artiest {SHOWLIST artist 25804, 383}
charlton blijft dope en dope is chill
 
Leuk verjaardags feestje :D
 
Leuk!! :cheer:
 
:D :respect:
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
Lekker breed die line up!!! (y) Heb helaas die nacht andere verplichtingen :( anders was ik er opzekers bij geweest!
Werkzaam bij Arctic Boogie
Artiest Endfest
"Deze van oorsprong Achterhoekse jongen"

Moet hier als 100% Tukker toch echt even iets recht zetten vrees ik ;)

Zin de 25e weer even aan de goede kant van de IJssel te zijn .. en de mythe van Terborg te ervaren .. (Y)
oohhw zeker weten erbij!!