Partyflock
 
­ Nederland

Was ist Zóoo 2002?
Herr Zimmerman Programm in Mei 2007

gepubliceerd door , op
Eenmaal met zijn UFO geland op deze Aarde, koos Herr Zimmerman uiteindelijk voor het Hippe & Moderne Nederland. Als buitenaardse nieuwe gast in dit land ontkwam uiteraard ook Herr Zimmerman niet aan de inburgeringsplicht van Rita Verdonk... Een bekend Hollands gezegde, zo leerde Herr Zimmerman, luidt: Je bent wat je Eet!

Herr Zimmerman, zijnde de net gemanierde en Zuper Hippe Kater, was al geschrokken van de verschijning Rita Verdonk, maar begreep het gezegde nu helemaal en schrok zich een hoedje!

Was ist Los?..... vroeg Herr Zimmerman zich wieder af! ..en hij keek nog eens op zijn teletijdmachine, of hij zich niet in het geplande jaartal had vergist? Immers het was toch 2007, und kein 2002?!!!

Also, wordt het weer eens tijd voor de Das ist Zóoo 2002 Quiz!

Keuze 1 De Gehaktbal: Neerlands trots. Menu keuze no.1 van alle Truckers!
Recent bemoeide zelfs de Nederlandsche Politiek zich met de samenstelling van deze Bal, opdat hij minder vet gemaakt zou moeten worden ... Niet het voorafgegane dierenleed, doch de vetheid van deze bal kwam op het landelijke Nieuws en Politieke Agenda

Keuze 2 De RookWorst, ookwel Eenheidsworst!
Recentelijk wederom omstreden vanwege de onverdoofde biggencastratie, die voorafgaat aan het smeden van dit uit varkensdarmen bestaande stukje Hollandsch Glorie...anno 2002...uhh....2007!

Keuze 3 De Frikandel.
Het meest ranzige Fallus-achtig vorm gegeven stukje vleesafval!
Was je als jong meisje ook zo'n paardengek?, ...verdiep je dan maar niet in inhoud van de Frikandel. Ook op dit punt slaagde Herr Zimmerman niet in zijn inburgeringscursus. Het ging er bij de hippe, dierliefhebbende, buitenaardse kater niet in, dat dit tot een van de meest ingeburgerde snacks van Holland behoort...

Mail de juiste antwoorden naar info@HerrZimmerman.eu en maak kans op een Gastenplaats voor aanstaande TanzNacht, Zaterdag 12 mei, bij Herr Zimmerman en Waan & Waag je in 2007!

Herr Zimmerman Programm in Mei 2007
De meimaand is wederom een top maand in één van de meest opvallendste en verfrissende nieuwe clubs op dit moment in Nederland: de TanzClub van Herr Zimmerman! De mysterieuze buitenaardse kater komt elke zaterdagnacht met zijn UFO naar de Rotterdamse Maasstad en weet zijn leuke tanzliefhebbers steeds weer aangenaam te verrassen!

De regelmatige bezoekers van deze verfrissende nieuwe TanzClub in de Rotterdamse Maasstad, weten ondertussen waar Herr Zimmerman garant voor staat: Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar nieuwe smaakvolle Artiesten, een werkelijk unieke locatie, en fantastische eigen residents, zoals James Nidecker, Fraulein Z, TanzMan en De Man Zonder Schaduw!

Wie nog durft te klagen, dat Rotterdam niets nieuws en verfrissends heeft op clubgebied, let al een half jaar niet op… De vele sfeervolle binnen- en buitenlandse bezoekers, die wekelijks in de club van Herr Zimmerman genietend rond tanzen en sjanzen, weten genoeg!
Voor hen is dit één groot fantanztisch avontuur! Een ware opluchting, dat dit er eindelijk is! Herr Zimmerman speekt niet veel….tja toch een zekere taalbarrière a.g.v. zijn buitenaardse afkomst,… maar zijn levensmotto wil de Zuper Hippe kater nog graag even kwijt:

Respect fur Mensch und Dier, Tanz mit Plezier & Herr Zimmerman ist here zu entertain du!

Liebe Gruß,
Herr Zimmerman

9 opmerkingen

 
Werkzaam bij SEKOIA
double-u-t-f mate?
 
in dit persbericht staat werkelijk ook helemaal niets zinnigs....
 
Hier MOET ik echt een keer heen 8)
Sigmund Freud wil even reageren op die lapschranz die schrijft dat er niks zinnigs in deze advertentie staat.... Enige korte psychologische verdieping leert mij toch al snel, dat we hier met een patient te maken hebben met het IQ van een gehaktbal..
Je bent wat je Eet, sluit volgens mij perfect aan bij deze bal gehakt-lapschranz!
Met analytische groet, Sigmund Freud.
Daar ben ik het helemaal mee eens beste Sigmund! Wat heeft u een goed analytisch vermogen!
Nieuwswaarde in beeldspraak voor sommige mensen gewoon niet weggelegd.. Verder paar keer smakelijke line-ups voorgeschoteld zien worden in deze nog niet michelin gesterde toko dus wie weet snel eens keertje vorkje meeprikken ;)

Of mag je met je handjes eten?? 8)
Endlich weer eens echte madness in nederland - Herr Zimmermann wij danken de krachten in het heelal die u en uw ufo-massige vervoersmittel nach deze Planeet hebben geschickt.

U seit geprezen Herr Zimmermann, voll van genade fur kleine Tieren en gutgezinde raverpeople.
laatste aanpassing