Partyflock
 
­ Nederland

HotSenses: een nieuw concept in de housescene

gepubliceerd door , op
Op 9 juni zal D&L Events groots uitpakken op de eerste Editie van HotSenses in The The Level in Arnhem. Met dj’s Laidback Luke, Tony Cha Cha, Ricky Rivaro en aanstormend talent TYCE zal HotSenses laten zien wat feesten is.
Het nieuwe concept HotSenses is speciaal in zijn soort. Er zijn niet alleen grote artiesten geboekt, maar er is vooral extra aandacht besteed aan de show en de avondvulling: candy girls, strakke visuals, zomerse geuren van de geur-jockey en nog veel meer andere verassingen zullen deze avond onvergetelijk maken.

Om 22:00 uur zal TYCE de avond openen en zijn funky “switchstyle” over de speakers laten knallen. Hoewel TYCE nog niet zo lang aan het draaien is, heeft hij al veel ervaring met het produceren van house. Zo heeft hij o.a. de plaat “Samsonic” geproduceerd samen met Sidney Samson. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit aanstormende talent te spotten op HotSenses.

Vanaf 23:00 uur zal Tony Cha Cha de decks van TYCE overnemen. Tony Cha Cha zal zoals gewoonlijk al zijn skils en charmes in de strijd gooien om het publiek tot grote hoogte op te zwepen.

Om 01:00 uur zal de muzikaalste dj van Nederland de naald op het vinyl gooien. Laidback Luke weet als geen ander wat echt rocken is met housebeats.

Om de avond, na al zijn hoogte punten, opnieuw een climax te laten bezorgen hebben we het wondermiddel Ricky Rivaro ingezet. Ricky Rivaro weet wat het publiek wil en zal het zomergevoel nog eens extra benadrukken.

Voor meer informatie ga je naar www.hotsenses.nl

9 opmerkingen

 
dit moet wel vet worden.
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 mei 2007 om 15:08:
dit moet wel vet worden.

:yes:
-maar er is vooral extra aandacht besteed aan de show en de avondvulling: candy girls, strakke visuals, zomerse geuren van de geur-jockey-

wauw, wat een vernieuwend concept :nee: :roflol:
Werkzaam bij Bad Company
Artiest {SHOWLIST artist 28085, 40806}
De level eens afbreken en op die grond een kompleet nieuwe discotheek bouwen zou eindelijk eens vernieuwend zijn!
 
:lol:
Werkzaam bij Dance & Leisure
Artiest {SHOWLIST artist 40024, 59451, 30888}
Dit wordt heel chill! "aanstormend talent" Tyce heb ik laatst horen draaien, en ik moet zeggen dat hij echt strak draait en fijne plaatjes heeft.