Partyflock
 
­ Nederland

Godskitchen verovert Nederland

gepubliceerd door , op
Godskitchen verovert Nederland
24 april 2007
Eindelijk is het zover…… Godskitchen komt naar Nederland. Zaterdag 12 mei zal de van oorsprong Engelse karavaan een megaproductie neer gaan zetten in Culemborg. HappydayZZ Venue mag zich verheugen op een van de meest succesvolle, internationale concepten uit de UK.
Godskitchen, een begrip in de internationale dance scene, Sydney, Miami, Rio de Janeiro en Tokio gingen ons al voor. De boy’s uit de UK weten wat er altijd weer een spektakel van te maken. Vorige maand nog stond Godskitchen ten overstaan van zo’n 10.000 partypeople op de WMC in Miami.

Grote artiesten als Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Tiësto, Armin van Buuren en zelfs Erick Morillo hebben hun draaikunsten al vertoond tijdens een van de Godskitchen tours door de hele wereld. Zaterdag 12 mei is Nederland aan de beurt, HappydayZZ Venue mag zich gelukkig prijzen dat het zo’n grote organisatie naar haar locatie heeft weten te halen.

Zoals gezegd, een megaproductie, uiteraard met mega artiesten. Wat te denken van de Wizz Kid himself Eddie Halliwell. Deze artiest is meer een kunstenaar dan een dj, hij weet de schuiven van het menpaneel zo te bewerken, de cdj-1000 zo te mixen dat het draaien bij hem tot kunst is verheven.
Dan een rots in de branding, Sander van Doorn, deze artiest is geboren in de dj booth. De van oorsprong uit Eindhoven afkomstige Sander beleeft internationaal meer aanzien dan op eigen bodem. Waarom? Deze artiest spendeert 360 dagen in het buitenland, treed op met de grote der aarde en kiest zijn boekingen in Nederland zorgvuldig uit.

Godskitchen neemt plichtsgetrouw ook een van haar resident dj’s mee, ook deze artiest behoeft bijna geen introductie meer, Mark Eteson! Deze progressive trance dj wist samen met Ferry Corsten maar liefst 45.000 mensen volledig plat te krijgen in Zurich. Zijn artistieke manier van draaien, zijn gevoel voor sound zal voor het eerst te horen zijn in Nederland op zaterdag 12 mei.

Duidelijk is dat Godskitchen streeft naar kwaliteit, zowel in productie als in uitvoering. Een samensmelting van top artiesten van eigen bodem en helden uit de UK en ver daarbuiten!! Een van die helden van eigen bodem is de excentrieke Ronald van Gelderen. De artiest met het meest opvallende uiterlijk die als een rijzende ster furore aan het maken is in zowel binnen als buitenland. Trance Energy was slechts het begin, deze man stoomt regelrecht door naar de top van de internationale dance!

Reden genoeg dus om 12 mei de echte meesters aan het werk te zien. Maar Godskitchen heeft er nog een schepje bovenop gedaan. Een tweede area zal het beste van de mainstream house naar bovenhalen. Ook hier ligt de nadruk op Nederlands en Engels talent. Bruze, resident van BliSS Deluxe, weet met zijn eigentijdse stijl van draaien het publiek altijd helemaal los te krijgen.
Naast hem zal niemand minder als Micky Slim achter de decks verschijnen, deze mixmaster uit de UK heeft met zijn Bon Jovi look inmiddels de housetempel van Londen, Ministry of Sound, veroverd. Met zijn laatste remix Jump heeft hij als producer inmiddels hoge ogen gegooid, een nummer twee notering in de Dance top 100 van de Uk is hiervan het bewijs.

Dan Loveland hero Marnix. De Amsterdamse dance scene weet wat deze man teweeg kan brengen. Zijn sound is zomers, stijlvol en altijd vol met heerlijke groove’s. Godskitchen is trots dat zij Marnix aan deze line-up heeft toe mogen voegen.
Paul Thomas, de laatste in de rij maar zeker niet de minste. Ook deze artiest behoort tot een vaste waarde van Godskitchen. Paul Thomas moet je zien, horen en zijn muziek moet je voelen!

Godskitchen gaat hier een regelrecht visitekaartje afgeven. De echte kenners weten wat er aan zit te komen, de nieuwsgierigen onder ons zijn van harte uitgenodigd om zaterdag 12 mei naar HappydayZZ Venue te komen. Tickets zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor € 17,50 bij Ticketbox en Ticketbox verkooppunten. Wees gewaarschuwd en zorg dat je dit event niet mist, meer weten check dan www.happydayzz.nl of www.godskitchen.com.

20 opmerkingen

:O

Ediie :respect:

present!
Ckers van de partij :yes:
Werkzaam bij Techno Humanity
Artiest Rick Vio
damn die eddie is zo goed (Y) moet hem echt een keer bewonderen...zijn you tube filmpjes zijn geniaal :respect:
Artiest Space
Idd check deze link maar es:

http://www.youtube.com/watch?v=92s_mXDq5Ko
Godskitchen, een begrip in de internationale dance scene, Sydney, Miami, Rio de Janeiro en Tokio gingen ons al voor.

en nuuuuuu in nederland... CULEMBORG (een echte werelstad ;-))

geen aanval, excuses culemborgers :P
laatste aanpassing
Uitspraak van We$$el op dinsdag 24 april 2007 om 13:36:
Idd check deze link maar es:

http://www.youtube.com/watch?v=92s_mXDq5Ko

Téééééring... Hij maakt er wel een feessie van gek. :p
Kleine snelheid :respect:
godskitchen in Engeland 200 pond, maar wel het feest van het jaar:D
Waarom nou in Culemborg!!??
Uitspraak van Frinzy op dinsdag 24 april 2007 om 15:16:
Waarom nou in Culemborg!!??

omdat in culemborg de dopeste tent van nederland zit.. vraag het maar aan Erick Morillo,Tiesto,Busta Rhymes,Eddie halliwel,Judge Jules en vele andere... Daarom in Culemborg!
Waarom??

http://www.youtube.com/watch?v=l_BEf8tR4BQ

daarom!! :yes:
Preciesss ja!! HappydayZZ Rocks!! Morillo / Tiësto / Judge Jules / Eddie Halliwell etc. dusssssssss.......
 
Naar Godskitchen in Melbourne geweest (een van de grootste feesten daarzo)... alwaar de heer Kevin Saunderson een live set (inclusief visuals) op zich nam met al zijn hits en invloeden van weleer... Damn, wat was dat heerlijk!

<3 Kevin Saunderson
dit kan idd is een top feest worden
Uitspraak van inactief op dinsdag 24 april 2007 om 17:50:
Naar Godskitchen in Melbourne geweest (een van de grootste feesten daarzo)... alwaar de heer Kevin Saunderson een live set (inclusief visuals) op zich nam met al zijn hits en invloeden van weleer... Damn, wat was dat heerlijk!

ik in sydney en brisbane :D al hoorde ik dat melbourne wel altijd betere godskitchen heeft :jaja:
wow eidelijk eens godskitchen in nederland!!
Uitspraak van Tijsco op dinsdag 24 april 2007 om 15:30:
omdat in culemborg de dopeste tent van nederland zit..

Dat kan wel wezen maar niet echt handig als je na sluitingstijd terug naar A'dam moet met openbaar vervoer.