Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnenacht 2007 in het teken van Mania!

gepubliceerd door , op
Koninginnenacht 2007 in het teken van Mania!
23 april 2007
FeestMania · Queensnight Rave
Datumzondag 29 april 2007
Locatie013 Site
Alle spotlights zijn deze Koninginne-nacht en –dag gericht op Noord-Brabant. Waar ze zich in ’s-Hertogenbosch verheugen op de komst van Hare Majesteit Koningin Beatrix wordt er in Tilburg rijkhalzend uitgekeken naar de komst van de crème de la crème van de hardste muziekstijlen die ons koude kikkerlandje heeft voortgebracht.

Dat Koninginnenacht een groot gekkenhuis (de vrije vertaling van Mania) zal worden moge duidelijk zijn met een ijzersterke bezetting. Eén van hun allereerste optredens in Nederland vond plaats op Mania in de Subway (voormalige Kadance) in Tilburg begin 2001. Mania Events is dan ook zeer vereerd met de komst van ‘Italian’s Finest’ Noize Suppressor! In de tussenliggende jaren hebben ze heel hardcore beminnend Nederland aan hun voeten gekregen. Met trots kan dan ook gezegd worden dat ze weer een spetterend optreden zullen verzorgen op Mania!

Paul Elstak zal in topconditie afreizen naar 013. Onder begeleiding van zijn coach MC Ruffian zal hij deze avond gelijk de aanval openen bij het betreden van het podium. Na zijn strijd zal Vince de ring betreden. DJ Vince zal zich ditmaal volledig op zijn eigen set kunnen concentreren omdat hij niet de strijd zal aangaan tegen de rest. Verwacht dan dus ook een sterk staaltje techniek van Brabants’ hoop in bange dagen!

Neophyte live bracht tijdens de 1ste editie van Mania in 013 de stagemanager hartkloppingen, maar het publiek was in extase. Gelukkig geeft 013 toestemming om hem nog eens uit te nodigen. Ditmaal een DJ set van één van de meest beruchte hardcore artiesten. Hij zal zijn opwachting maken met als vastberaden doel: Make you dance!

De combinatie Mania, 013 en D-Spirit is al geregeld 'n succes gebleken, wat deze editie resulteert in een prime-time optreden in de Dommelsch Zaal (de nieuwe benaming van de grootste zaal die popcentrum 013 rijk is).

Ten slotte zullen Tommyknocker en The Viper een battle verzorgen waarbij de vingers afgelikt kunnen worden, dat bleek wel bij hun overweldigende slotperformance op afgelopen Thunderdome! Voor de aanwezigen aldaar is uitleg overbodig, voor de afwezigen is dit de ultieme kans het alsnog te ervaren!

In de Kleine Zaal zal naarmate de avond vordert de klok enkele jaren terug worden gedraaid. De legendarische X & Parkzicht tijden mogen dan tot het verleden behoren, de populariteit van early hardcore duurt voort. DJ Yves enRob & MC Joe behoren tot de experts op dit gebied en met jarenlange ervaring in het Tilburgse clubcircuit zijn zij gezamenlijk de aangewezen personen om hier de scepter te zwaaien. Daarnaast presenteert Mania Events nog een welbekende DJ voor het Tilburgse publiek: DJ Genius. Als resident van de Zino behoeft hij geen verdere introductie. Daarnaast zal als klap op de vuurpijl ook nog Nederlands grootste jump talent acte de presence geven, DJ Pat B. Hij presenteert wekelijks op de woensdagavond zijn eigen radioshow en maakte reeds furore met optredens op Hardbass en Reverze!

Dat Mania de afgelopen jaren een springplank is gebleken voor diverse talenten zal deze avond nogmaals kracht bijgezet worden door de introductie van de “Local Area”. Deze zal deze avond podia bieden voor Syco Illness, Raveroy & Elcol, Garong, Bassdealer en T-Bone.

Deze speciale dag kan natuurlijk niet zonder dresscode: Dress like you are part of the royal family! Trek je oranje outfit uit de kast, poets je prinsessenkroontje nog eens goed op, combineer dit met je beste feestgevoel en beleef het grootste gekkenhuis van Koninginnenacht 2007!

30 opmerkingen

Geen woorden voor nodig!!

GAS EROP .. ben van de partij:d
laatste aanpassing
 
Bruutheid hoop echt da alles goed loopt dan zijn we erbij!! 8) :cheer:
laatste aanpassing
 
heb me kaartje al binnen!!!!! maare, die dresscode.. :P
die dresscode gaat ook nergens over :P
Schandalig :[

Afgelopen jaren elke keer een gruwelijk topfeest gehad in de 013, maar nu komt er een organisatie met geld, en gaat het leukste koninginnedag-feestje niet door in de 013.

Ik zeg: weg met Mania op koninginnedag in de 013, welkom terug Oranje Boven!
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Ziet er weer top uit! (y)
Dit wordt weer vet

Neophyte,Vince en Tommynocker vs The Viper
Gewoon te vet!
 
Heb er zin in
heb er zin in!!
Werkzaam bij DaLunacy.nl
Artiest {SHOWLIST artist 12680, 52486}
Dat wordt een dolavondje in de Batcave :yes:
en voor de gene die thunderdome hebben gemist en toch benieuwd zijn na de battel van tommyknocker vs the viper hier kun je hem downloaden: http://sceneupload.com/file/1286/01-Tommyknocker-and-Dj-The-Viper-Live-at-Thunderdome-2006-mp3.html

Mania here we come
laatste aanpassing
 
:cheer:
Jaaaaa heb er zin in :cheer:
:respect: voor Ruuud :respect: top flyer
:cheer: :cheer:
 
We gaan er een vet feestje van maken:D!
Samen met mn krukken en ROBO-been ben ik ook zeker AANWEZIG!!!

Lang leve de koningin...
Lang leve MANIA...
:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 59448, 60688, 114861, 26509}
loop wel ff binnen!! :bier: ff naar geoff en jules kijken

maar er is nog zat te doen in tilburg, dus blijf niet al te lang
Uitspraak van Bo3da op maandag 23 april 2007 om 19:25:
en voor de gene die thunderdome hebben gemist en toch benieuwd zijn na de battel van tommyknocker vs the viper hier kun je hem downloaden: http://sceneupload.com/file/12 ... -at-Thunderdome-2006-mp3.html

goeie info (y)

Aanwezig :woop:
Mania.. Altijd gezellig!!!
:cheer: zin in :D dag erna naar eindhoven gbbr met vince en shadowlands
 
Nog 3 dagen en dan gaat er geknald worden in 013:D! Super vet feestje gaat dat worden :)!
Uitspraak van Caspèr du Rouge op woensdag 25 april 2007 om 14:07:
zin in dag erna naar eindhoven gbbr met vince en shadowlands

ben ik ook van plan , tja ligt een beetje aan de rest