Partyflock
 
­ Nederland

TWSTd QNSNGHT & QNSDY

gepubliceerd door , op
TWSTd QNSNGHT & QNSDY
19 april 2007
Dubbel feest: zondag live optredens, maandag DJ´s

Voor de vijfde keer organiseert DJ Café TWSTd de Koninginne-tweedaagse voor dansminnend Nederland. Dit jaar in samenwerking met Ondergrond.tv en Dommelsch, staan meer dan 30 acts gepland in het hart van Amsterdam: het Weteringplantsoen. De Live Stage op Koninginnenacht is al twee jaar een enorm succes gebleken en kan gewoonweg niet meer ontbreken. Zondag vanaf 19.00 uur brengen Nederlandse top acts geheel live hun versie van de dance. Muzikaal is er een cross-over te verwachten aan verschillende muziekstijlen in een avondvullend programma.

Het redactieteam van Ondergrond.tv verslaat het evenement vanaf het groene terrein. Op zondag vanaf 19.00 uur kan het publiek terecht in het Weteringplantsoen waar Matik en Schwarze Männer hun opwachting maken. De Amsterdamse underground band Matik brengt de rock terug in de dance. Zowaar hebben ze afgelopen jaar in de voorprogramma´s van de Infadels en GOOSE gestaan.

Laidback Luke gaat speciaal voor de gelegenheid de studio in met gitarist Grand Wazoo. Mason & the Maker laat zijn viool thuis maar wordt versterkt door zijn electro partner The Maker. Mason & the Maker bestormt momenteel de hitlijsten met zijn internationale hit Perfect (Exceeder). Het populaire house trio Le Clic staat voor de derde keer op rij geprogrammeerd en staat garant voor een Daft Punk-achtige sound. Voorgaande jaren traden zij succesvol op bij Noorderslag, Rockit Open Air en vele andere festivals.

De line-up voor de avond wordt traditiegetrouw aangevuld met Nederlands eerste house-act, onder de bezielende leiding van Gert van Veen; Quazar.

Enfant terrible van zijn eigen Klakson label, Dexter, zal altijd een verrassing blijven. Alle bekende en minder bekende stijlen, aankomende en gearriveerde artiesten zijn vertegenwoordigd.

Op maandag vindt het traditionele 'feest voor fijnproevers' plaats. De Mystery Guest brengt menig party ganger terecht aan het speculeren en velen zullen benieuwd zijn naar de winnaars van de Dommelsch TWSTd DJ Contest van de afgelopen drie jaar. Uit Engeland zetten drie mannen de Hollandse feestdag kracht bij: Billy Nasty die al meer dan 20 jaar de grootste dansvloeren over de wereld afbreekt en een veel geziene gast is in het TWSTd Café, Vince Watson die nauw samenwerkt met de Franse Laurent Garnier. De Engelse Amsterdammer Dave Ellesmere komt uit eigen stal en maakte dit jaar furore met de mega minimal hit Pecan.

De organisatie raadt aan op maandag vroeg te komen (12.00) want bekende en onbekende, nationale en internationale dj´s geven acte de presence vanaf het eerste uur.

Programma zondag 29 april 19.00 - 01.00 Weteringplantsoen
LIVE STAGE:
Quazar, Mason & the Maker, Dexter, Matik, Le Clic, Laidback Luke

feat. Grand Wazoo (Guitar), Schwarze Männer.

Programma maandag 30 april 12.00 - 21.00 Weteringplantsoen
DJ STAGE:
Vince Watson (UK / Live), Billy Nasty (UK), Bart Skils, Mystery Guest, Nomar,

Dave Ellesmere aka Microfunk (UK / Live), Melon, Wouter de Moor, Sandrien & Carlos Valdes,

Raymon Hollander & Tim Nieburg, Jamie Lie A Kwie, JP & Kostas Hom, F.O.X.,

Vincenzo de Bull & Herr Arter, MC's Zoë Xenia, Gia Mellish.
Dommelsch TWSTd DJ Contest winners

www.twstd.nl
www.ondergrond.tv

16 opmerkingen

Yeahhh!!! Overdag ben ik van de partij. Zin in! :cheer:
Dit ziet er behoorlijk vet uit zeg!
Uitspraak van 'Lee op donderdag 19 april 2007 om 13:06:
Yeahhh!!! Overdag ben ik van de partij. Zin in! :cheer:

Yep, wordt een gezellig dagje B)
 
Dat wordt dus een nachtje niet slapen :D
zeker aanwezig
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:respect:
De line-up voor de avond wordt traditiegetrouw aangevuld met Nederlands eerste house-act, onder de bezielende leiding van Gert van Veen; Quazar

:respect:
Artiest Q-N
hmm, jammer, geen Timbalism dit jaar...
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
vette shit weer (y)
Wordt sowieso een gezellig dagje :bier:
ben bang dat t erg druk gaat worden.
kwam net ook al reclame voor op AT5.
zekers aanwezig!!!!!!
Was gezellig!!!!
Hij was weer helemaal top!!

Nog beter als vorig jaar!! :bounce:

Alleen een beetje doof vandaag!