Partyflock
 
­ Nederland

Funkalized a.s. vrijdag – some funky and pumping techno

gepubliceerd door , op
Funkalized a.s. vrijdag – some funky and pumping techno
18 april 2007
A.s. vrijdag is het zover, de eerste editie van de nieuwe techhouse en funky techno avond “Funkalized” zal dan plaatsvinden in Club LA te Amsterdam. Club LA is een kleine, stijlvolle en intieme club vlakbij het Leidseplein. Daarnaast heeft Club LA recentelijk zijn geluidsysteem geupgrade, dat is mooi want dat moet dan even goed getest worden! Funkalized staat voor alles wat harder is dan minimal, maar zachter dan hardtechno of schranz. Funky, stevig en zeer dansbaar. Vieze electro sounds, warme maar ook progressieve techhouse en groovende en pompende techno is wat je naar je oren geslingerd zal krijgen op Funkalized. Opbouw vindt de organisatie belangrijk, naarmate de decibellen de revue passeren zal het aantal BPM ook omhoog geschroefd worden, want nee, de boel mag niet gaan inkakken!

De organisatie van Funkalized doet zijn best om artiesten te boeken die niet of nog nooit in de kleinere clubs in Amsterdam te zien en te horen zijn geweest. Maakt dat uit dan? Jazeker, om een paar voorbeelden te noemen: de interactie van een DJ met het publiek is anders op de groter evenementen dan op de kleinere, logisch ook met een paar duizend man meer. Vaak past een DJ zijn set ook aan. Daarnaast is een harmonieuze sfeer vaak moeilijk te halen vanwege de massale bezoekersaantallen. Betekend niet dat de organisatie vindt dat ’t op grotere evenementen persé minder is, maar wel dat de algehele beleving van een DJ set totaal anders kan zijn op een kleiner feestje.

Edwin Oosterwal is één van de artiesten die a.s. vrijdag geprogrammeerd is. Na de stevige house en electro sound van Joel (bekend van de Magnifique invites feesten), de warme opbouwende techhouse set van Gary Teo zal Edwin het roer overnemen. Edwin kennen we van producersduo Rejected, waar Joris Voorn de andere helft van is. Met hun release “SL3” was de toon gezet, dit werd een echte floorfiller binnen de technoscene. De progressievere (en dus ook stevigere) vorm van de techhouse welke eerder in dit bericht werd genoemd zal ten hore worden gebracht door niemand minder dan Warren Fellow. Het zal de eerste keer zijn dat hij in een kleinere club in Amsterdam zijn ding zal doen! Hem kennen we inmiddels van de grotere feesten als Awakenings, Innercity 2006 of bijvoorbeeld Extrema NYE, mocht je hem daar gezien hebben dan weet je dat deze man er zelf ook een feestje van bouwt. Verwacht rollende beats, daarnaast heeft hij laten weten dat hij nog wat geheime wapens in petto heeft…en daar bedoeld hij natuurlijk zijn eigen, nog niet uitgebrachte, tracks mee! Last but not least, nonstop gaan we verder. En dan wel met NickieNonstop, de resident zal dan zijn best doen om dat laatste beetje energie naar boven te halen! Hij won vorig jaar de Q-Dance DJ Contest Q-Factor Finale en is nu samen met Gary Teo dus een eigen avond begonnen welke maandelijks terugkeerd.

Zet die derde vrijdag van de maand maar alvast in je agenda!

Algemene info:
Datum : 20 april 2007
Lokatie : Club LA te Amsterdam (Kerkstraat 52 aan de kant van de Leidsestraat)
Tijden : 22.00 – 04.00
Deurverkoop : € 10,-

Website : www.funkalized.nl (o.a. info als routebeschrijving te vinden!)

6 opmerkingen

Ik heb helaas andere verplichtingen!
Mooie namen hoor!
Veel succes Gary maar dat gaat vast en zeker lukken!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Helaas kan ik niet aanwezig zijn vrijdag, maar ik wens jullie wel heel veel succes!
Hartstikke leuk concept wat wel eens erg interessant kan gaan worden... :)
 
zeker wel van de party!!! :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 69852, 57208}
Zal zeker een geslaagde avond worden :)
Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
ja ik heb er zin in!!
 
:cheer:

Vanavond is het dan zover!! We gaan uit ons dak :D

Succes allemaal!
En tot straks (K)