Partyflock
 
­ Nederland

Gegarandeerd springen op X-Treme Lekker!

gepubliceerd door , op
Gegarandeerd springen op X-Treme Lekker!
16 april 2007
Op 11 mei aanstaande is het weer tijd voor een feest in Almere! Na de twee succesvolle vernieuwde edities gaat Lekker Belangrijk door met het gekozen concept. Dit keer is er echter toch een verschil met de vorige twee edities; er is namelijk gekozen om samen te werken met een andere Almeerse organisatie, namelijk -X-Treme-. De naam voor dit feest is –X-Treme Lekker!

-X-treme is onder het Almeerse publiek vooral bekend van de hardstyle feesten Mobster en Hardcore feesten ‘Hardcore domination’ en ‘Underworld’. Deze organisatie is net als Lekker Belangrijk nog maar kort bezig om het Almeerse publiek van feesten te voorzien maar is nu al onlosmakelijk verbonden met de Almeerse scène.

Er is ook weer hard gewerkt aan de lokatie en de uitstraling hiervan! Zoals de vaste bezoekers weten staat de geluidsset op de Lekker Belangrijk feestjes altijd garant voor een keihard en zuiver geluid, en dit zal natuurlijk op deze editie niet veranderen! Naast het standaard aanwezige licht zal er ook weer een mooie lasershow aanwezig zijn in Totum voor de echte feest sfeer!

Na een hoop reacties op de vorige edities is er onlangs tevens besloten om de vloer in de hoofdzaal te vervangen. Er is nu een nieuwe vloer geplaatst waarop je helemaal uit je dak kan gaan zonder bang te hoeven zijn een schuiver te maken.

Omdat dit feest net als de Lekker Belangrijk feesten op volkomen vrijwillige basis wordt gedraaid door de organisatie is het ook deze keer weer mogelijk gemaakt om ondanks de heerlijke lineup en extra’s in het licht en geluid de prijs lekker laag en voor iedereen betaalbaar te houden. Voor 7 euro ben je binnen! We raden iedereen aan om vroeg te komen om er zeker van te zijn dat de lokatie nog niet is uitverkocht.

Door de samenwerking is er dit keer een bijzonder mooie lineup in elkaar gezet, met daarin de residents van beide organisaties, enkele gast dj’s en tevens twee toppers waarvan er een niet vaak te bewonderen is in Almere!

Gegarandeerd springen dus op X-Treme Lekker!

5 opmerkingen

Naast het standaard aanwezige licht zal er ook weer een mooie lasershow aanwezig zijn in Totum voor de echte feest sfeer!

KevV.nl
Extreem...

lekker...

aanwezig (Y) :D