Partyflock
 
­ Nederland

Freaky Sounds gaat los

gepubliceerd door , op
Freaky Sounds gaat los
17 maart 2007
Dance-Industries viert op zondag 8 april het eenjarige bestaan van Freaky Sounds. Natuurlijk heeft Dance-Industries voor het eenjarige bestaan van Freaky Sounds net als vorig jaar weer de paaszondag gekozen, zodat alle partygangers tot laat in de uurtjes door kunnen gaan en op maandag lekker hun roes kunnen uitslapen, want dit zal zeer zeker nodig zijn nadat je de Freaky Sounds hebt meegemaakt. De eerste editie van Freaky sounds vond vorig jaar plaats in de legendarische club Delicious die helaas van deze aardbodem is verdwenen. Gelukkig heeft Dance-Industries toch weer een unieke locatie voor het nog uniekere feest Freaky Sounds weten te vinden en wel de zeer sfeervol ingerichte discotheek Markies, die nog geen honderd meter van het oude Delicious ligt waar vorig jaar dj’s als Marcel Woods, Jochen Miller, Randy Katana en Artento Divini op de Freaky Sounds feesten draaiden.

Niemand minder dan Jay-Ve zal de aftrap nemen om 21.00 uur tijdens de eerste Freaky Sounds van dit jaar. Jay-Ve staat bekend om zijn opzwepende groovy sounds en draaide eerder al op pinksterpar-t outdoor, UW-XP en natuurlijk niet te vergeten de eerste Freaky Sounds. Nadat jay-ve de partypeople warm heeft gedraaid is het de beurt aan Zino-koning Francois, die op ieder feest alle voetjes van de vloer weet te krijgen. Francois, voor veel meisjes de meest sexy dj van Nederland, zal om half elf de hele tent op zijn kop weten te zetten met zijn eigen sound en na Francois is het de beurt aan de resident dj’s van Dance-Industries, T-one en Tys. Om twaalf uur zal Tys als eerste plaats nemen achter de draaitafels en zal daarna afgewisseld worden door T-one. Als klap op de vuurpijl zullen T-one en Tys, samen ook wel bekend als T&T DJ Team een battle ten gehore brengen. Dance-Industries weet zeker dat voor de Freaky Sounds bezoekers de avond nu al niet meer stuk kan, nadat T-one en Tys ruim twee uur de zaal hebben plat gedraaid. Maar zoals de bezoekers gewend zijn van Dance Industries, komt er nog meer en wel het befaamde duo Bas & Ram. Dit Amsterdamse duo heeft dit jaar al op grootte feesten als Trance Energy en Flockers gedraaid en zal op 8 april De Markies aan doen om hun draaikunsten te laten horen. Bas & Ram, twee chaotische, prettig gestoorde, dynamische, impulsieve levensgenieters, zoals zij zichzelf eerder noemde in een interview met Partyflock, zullen het beste uit de kast halen om deze avond waardig af te sluiten.

De lokatie waar Dance-Industries voor gekozen heeft ligt aan de markt in Uden, waar genoeg parkeergelegenheid te vinden is en altijd genoeg taxi’s klaar staan om iedereen weer veilig thuis te brengen. Kom op zondag 8 april naar Uden en beleef de Freaky Sounds.

Don’t miss this party and watch out for the Freaky Sounds.

3 opmerkingen

 
Ik ben er bij!!!
Kuzzz aan T-one!!!
 
'Waar genoeg parkeergelegenheid te vinden is...' Behalve nu dan, nu ze de markt aan het verbouwen zijn :lol: Kleinigheidje hou je hè, mag de pret niet drukken :no:
:cheer:
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 maart 2007 om 18:47:
Ik ben er bij!!!
Kuzzz aan T-one!!!

:jaja: