Partyflock
 
­ Nederland

The New Generation, Palazz Woerden 25/03

gepubliceerd door , op
The New Generation, Palazz Woerden 25/03
21 maart 2007
FeestThe New Generation · The Future
Datumzondag 25 maart 2007
LocatiePalazz
Aanstaande zondag 25 maart nodigt de organisatie van 7th Heaven je uit om te komen genieten van de dj ’s die je in de toekomst zeker vaker zult horen. Tussen 17.00 uur en 24.00 uur opent de Palazz in Woerden haar deuren voor een nieuw en gratis feest: The New Generation! De sterren van deze avond zijn de nieuwe helden onder de dj’s. Mannen en vrouwen die hun sporen hebben verdiend op de grotere feesten, clubavonden, festivals en het verdienen om eens extra in de spotlights te staan. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis!

Iedereen kent de grote namen onder de dj’s. Op alle feesten staan zij bovenaan de line-up en iedereen weet dat ze goed zijn. Maar het zijn de minder bekende, opkomende dj’s die er op feesten vaak voor zorgen dat de sfeer wordt gezet en de stemming opgevoerd. Op The New Generation zullen deze rijzende sterren laten horen dat zij intussen zeker niet onderdoen voor de grotere namen en maken er samen met jullie een heerlijk feest van! Met de gratis entree kun je op zondag 25 maart volop genieten van 6 aanstormende dj’s die menigeen al in hun harten hebben gesloten.

Een kleine 2 jaar geleden werd MEM door het virus aangestoken en legde de naald zelf op de plaat. In korte tijd wist hij velen te bekoren met zijn funky en uplifting stijl en vond je hem terug op de hoofdpodia van grote feesten als Erotic New Years Vibe, Decisions en Unique Sexy City.
Sinds zijn begin in 2002 heeft El Toro niet stil gestaan en vond je hem terug op de meest uiteenlopende feesten. Van Crazyland tot Free Festival en van SOS tot Xtra Large, overal wist deze dj uit Almere zijn publiek over de streep te krijgen. Als deze stier op The New Generation losbreekt is het feest!
De vlotte en uplifting draaistijl van Da Dominator barst van de energie. Als resident van de Dominatrix parties en met optredens op o.a. Erotic New Years Vibe, Sound of Sex, The First XXL en het Fetish Evolution weekend in de pocket kun je er van op rekenen dat hij weet hoe je een feestje bouwt!

Miss Djackie heeft bij velen al een speciaal plekje verworven en ook zij weet feilloos hoe je een sfeer moet opbouwen op een avond. Deze dame kun je in het hele land tegenkomen en heeft al eens gestaan op onder andere Wild Romance, Decisions, Crazyland en Dominatrix.
Al ruim 3 jaar stoomt Ferry G vooruit in zijn carrière en dat heeft hem geen windeieren opgeleverd! Deze dj uit de buurt van Utrecht is geen onbekende voor de liefhebbers van Palazz. Hetzelfde geld voor de Zoetermeerse dj Praveen. Wie wel eens in Palazz is geweest op de befaamde 7th Heaven feesten weet hoe deze man ervoor kan zorgen dat je weekend helemaal goed eindigt.

Gratis entree, gratis parkeren, vriendelijk personeel, de welbekende gastvrijheid van Palazz en een selectie aan dj’s die allemaal weten hoe ze een avond tot een echt feest moeten maken, dat is The New Generation! Iedereen is van harte welkom op zondag 25 maart tussen 17.00 uur en 24.00 uur in de Palazz te Woerden!

9 opmerkingen

MC UB 2.0 :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Heel leuk dit!! Hmm... Kan wel in de buurt van Palazz gaan wonen ondertussen, haha!

Wordt een mooi feestje, met veel bekenden dat voel ik nu al...

:cheer:
Tulz // DJ Da Dominator
Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}
Mmmh verhuizen naar Woerden, geen gek idee Mc UB :yes: We gaan er met zn allen een geweldige Sunday Party van maken! Sfeer is er altijd goed,
reken maar dat ik er zin in heb!
:bounce:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
We gaan er weer een super feestje van maken.

Palazz staat altijd garrant voor het ultieme party sfeertje,met de juiste party people.
Dus dat gaat weer helemaal goedkomen zondag:yes:
 
Uitspraak van miss Djackie op woensdag 21 maart 2007 om 17:54:
Palazz staat altijd garrant voor het ultieme party sfeertje,met de juiste party people.

Zeker weten.....altijd genieten daar in Palazz....kom zeker genieten van de DJ's....toppertjes zijn het.....:bounce:

(K)
http://partyflock.nl/party/41640

laten we maar niet beginnen dat het bekend voor komt dan was ik toch wel iets eerder kwa naam :P maaruhh

ik doe het zelfde alleen in een jongerencentrum ook beginnende dj's en gratis feesjes maar dat mag dan niet geplaats worden :S beetje jammer van partyflock
laatste aanpassing
 
DJ MEM in tha house :respect:

maar, ik citeer: funky en uplifting stijl :nono:
Hij draait progressive house !!