Partyflock
 
­ Nederland

Steun KiKa op Resistance 3 en win een Playstation 3

gepubliceerd door , op
Steun KiKa op Resistance 3 en win een Playstation 3
13 maart 2007
FeestResistance 3 · Against Childhood Cancer
Datumvrijdag 20 april 2007
LocatieVijverhut
'Nederland is het dance-land bij uitstek, maar kent vele beginnende en vaak talentvolle djs, vjs, mcs en live-acts, die helaas weinig tot niets kunnen laten zien. Mede omdat de markt inmiddels is verzadigd. Grote organisaties geven nieuw talent over het algemeen weinig kans en dus krijgen de reeds bekende artiesten (ongewild) een monopolypositie. Hierdoor kent de dance-scene weinig vernieuwing.'

Met dit gegeven organiseerde Resistance Events in 2005 de eerste editie van Resistance in De Vijverhut te Groote Keeten/Callantsoog. Dit feest was een groot succes en werd dan ook erg goed ontvangen door de artiesten en het aanwezige publiek.

Toch wilde Resistance Events de tweede editie nog vetter maken. Dat is de organisatie zeker gelukt, al was dat niet te zien aan het bezoekersaantal. Er kwamen slechts 215 mensen op deze editie in Zaandam af, mede door de concurrentie van een feest in de Hemkade. Maar dit weerhoudt Resistance Events er niet van een nieuwe editie te organiseren.

Deze derde editie is ook meteen een speciale editie. De opbrengst gaat namelijk in zijn geheel naar de stichting kinderen kankervrij (KiKa). De afgelopen 10 jaar is kanker doodsoorzaak nummer één bij kinderen en daarom kunnen de zeven kinderkankercentra in Nederland alle hulp gebruiken, zodat ze versneld therapieën beschikbaar kunnen stellen voor een betere behandeling en mogelijke genezing van kinderkanker.

Om naast het entreebedrag van € 10,- nog meer geld voor dit goede doel te kunnen inzamelen, kunnen bezoekers deze editie loten kopen waarmee een aantal leuke gadgets kan worden gewonnen.

Zo stelt Apple Centre Alkmaar twee iPod Shuffles ter beschikking. Dit is echter nog niet alles. Zuiderpark Computers & Games geeft namelijk een Playstation 3 console weg ter waarde van € 599,- inclusief een extra controller en een aantal games, waaronder Resistance: Fall Of Men. Een lot kost slechts € 5,-. Ben je voor 21.30 binnen, dan krijg je één lot gratis! Gratis kans dus op één van de gadgets. De winnende lotnummers worden om 03.00 uur bekend gemaakt.

Natuurlijk mag dat niet de enige reden zijn waarom je het feest moet gaan bezoeken. Resistance Events heeft namelijk ook weer gezorgd voor een vette line-up. Wat dacht je van onder meer Hardwell, Fausto, The Abyss, Trilok & Chiren & Trilok & Chiren en de kersverse Q-Dance talenten Charly en Shadowphaxx. Michael Dieters en Pinas stonden beide in de Q-Factor finale, Jows stond in de voorrondes van de Q-Factor en The Vinyl Pimp kennen jullie allemaal nog van de hardstyle talent area op Flockers. Mocht je deze artiesten nog niet hebben zien en/of horen draaien, dan is dit dus een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen. Elk uur zullen er twee artiesten back 2 back draaien.

De avond wordt gehost door niemand minder dan Da Silva. De visuals worden verzorgd door Hypnosys, de dance-acts door Passion For Dance en de lasershow door Superlaser.nl. Bovendien is er nog nooit zo'n mooi podium geplaatst in Vijverhut. Om het publiek er echt bij te betrekken zal de vj gedurende de avond het reeds ingezamelde bedrag zo nauwkeurig mogelijk op de aanwezige schermen tonen.

Ook voor vervoer wordt gezorgd. Taxibedrijven zullen worden ingelicht en de bus van De Vijverhut zal worden ingezet. De route die de bus deze avond zal gaan rijden wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor de exacte bustijden en overige route-informatie verwijzen we je daarom graag naar www.devijverhut.nl of www.djjows.com/resistance.

Ook bij deze editie van Resistance is er dus weer aan alles gedacht. Gerenomeerde artiesten, groot talent, een dikke laser, een goede vj, mooie danseressen en leuke prijzen. Hoe het er allemaal uitziet moet je zelf maar komen bekijken op vrijdag 20 april in De Vijverhut. Kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te koop bij de locatie zelf en bij enkele voorverkoopadressen, maar ook online op www.djjows.com/resistance.

29 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
(Y)(Y)(Y) goeie actie (Y)(Y)(Y)
 
Waarom een PS3 als een Wii tien keer leuker is?
Artiest Jows
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 maart 2007 om 22:35:
Waarom een PS3 als een Wii tien keer leuker is?

Dat is een mening heh. Ik heb ook liever een 360, maar neemt niet weg dat de PS3 best een mooie console is. Is zeker interessant voor veel bezoekers!

Verder wordt het een topfeest!
Zeker aanwezig! :jaja:
Goed initatief!! Charly, Shadowphaxx, Michael Dieters en Pinas. Zeker talenten waar we nog veel meer van gaan horen als de grote organisaties meer vernieuwing gaan brengen! Q-factor is zoiezo een heel goed initatief van Q-dance! Ik wens stichting Kika en Resistance Events veel bezoekers toe!
Uitspraak van X op maandag 19 maart 2007 om 22:48:
Ik wens stichting Kika en Resistance Events veel bezoekers toe!

Thnx! Hopelijk gaan we een mooi bedrag verzamelen.
Er draaien overigens nog een paar andere DJ's. Dat staat niet in het bericht. Funky Ro, Miquel en Thello...
goed bezig (y)
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 maart 2007 om 22:35:
Waarom een PS3 als een Wii tien keer leuker is?

boeie verkoop je je ps3 koop je 2 wii terug
Pfff je moet een gegeven paard niet in de bek kijken...
Ach Nederland heeft nu eenmaal last van een klaagcultuurtje heh. Zelfs als je iets gratis kunt winnen (je krijgt immers een lot wanneer je voor 21.30 binnen bent) is het niet goed. Dan had men liever iets anders gezien.

Wees blij dat er bedrijven zijn die op deze manier willen meewerken aan dit soort goede doelen. Ik vind het persoonlijk top dat Apple Center Alkmaar en Zuiderpark de gadgets beschikbaar stellen voor dit feest.

Aangezien de PS3 deze week overigens uitkomt is het best wel een hebbedingetje. Bovendien krijg je hem helemaal compleet als je hem wint. Wil je de PS3 niet, dan maak je dus ook nog kans op een van de twee vette iPod Shuffles!

Bovendien staan er goede artiesten en is er aan alles gedacht. Dus, lekker feesten, kans op prijzen, wat wil je nog meer?
laatste aanpassing
Uitspraak van Jows op dinsdag 20 maart 2007 om 10:07:
Dus, lekker feesten, kans op prijzen, wat wil je nog meer?

Gratis drank:p

maar ff zonder dollen, mooi gebaar dat de opbrengst naar Kika gaat(y)
Uitspraak van Never mind the Bollocks! op dinsdag 20 maart 2007 om 12:32:
Gratis drank

Ook de fooienpot wordt gedoneerd aan KiKa, dus iedereen draagt zijn/haar steentje bij. Gratis drank zou idd mooi zijn, maar is 999 van de 1000 keer onhaalbaar :D
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 maart 2007 om 22:35:
Waarom een PS3 als een Wii tien keer leuker is?

das jou mening.. ben maar blij dat je iets kan winnen!! voor t zelfde geld win je nix!dan ga je tog ook nie zeuren om een Wii????
Precies en inderdaad... Als je hem wint, dan verkoop je hem toch. Of je koopt geen lot en maakt dus ook niet kans op de iPod Shuffles!

Leuke dingetjes btw, heb ze net opgehaald :D
Echt superklein!
laatste aanpassing
(Y) (Y) (Y)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 maart 2007 om 22:35:
Waarom een PS3 als een Wii tien keer leuker is?

Computernerds!! Ook nooit tevreden..:S
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Volgens mij gaat het niet om wat voor computer je kan winnen, het gaat er om dat je mensen helpt die je hulp echt wel kunnen gebruiken. Als ik beelden uit bvb het Sophia kinderziekenhuis zie, kan ik wel op mn knieen vallen om te bedanken dat ik en de mensen om me heen gezond zijn. Dus niet miepen over een Wii of een Playstation of een weet ik veel wat, het gaat erom dat iemand zn nek uitsteekt voor hele zieke kids. :respect: Jows!
Uitspraak van Charly Rocks op woensdag 21 maart 2007 om 22:34:
Volgens mij gaat het niet om wat voor computer je kan winnen, het gaat er om dat je mensen helpt die je hulp echt wel kunnen gebruiken. Als ik beelden uit bvb het Sophia kinderziekenhuis zie, kan ik wel op mn knieen vallen om te bedanken dat ik en de mensen om me heen gezond zijn. Dus niet miepen over een Wii of een Playstation of een weet ik veel wat, het gaat erom dat iemand zn nek uitsteekt voor hele zieke kids. Jows!

Precies! Daar gaat het om! De PS3 en iPods hebben we geregeld om zodoende nog meer geld voor het goede doel in te kunnen zamelen.

Je moet het zo zien, je komt op het feest, koopt een lot van € 5,00 die ook ten goede komt aan het goede doel. Door je komst en dus je bijdrage aan het goede doel maak je kans op een PS3 of één van de twee iPods.

Deze gadgets zijn beschikbaar gesteld voor KiKa, maar natuurlijk ook voor jullie! Wij willen jullie namelijk ook bedanken voor jullie komst en dat doen we dus door deze gadgets te verloten. Een beloning dus!

Als je immers voor 21.30 aanwezig bent krijg je een gratis lot.

Je kunt overigens ook nog een dinerbon van De Vijverhut winnen (erg goed restaurant) en een jaar lang gratis entree op al hun evenementen (leuk voor mensen uit de buurt dus).

We gaan er echt een knalfeest voor maken. Daar kun je van op aan! De Vijverhut is al een mooie locatie, maar deze keer wordt echt omgetoverd tot iets vets, met nog meer lichteffecten, nog beter geluid, etc. etc.

Komen dus!
Artiest Miquel
Ik vind gezond zijn het belangrijkste in je leven, zonder een gezond leven wordt je beperkt in je mogelijkheden. Mensen met een slechte gezondheid worden het op deze manier makkelijk gemaakt. Het evenement vind plaats voor Kika om te geven, geven voor een goed doel.

Het mooiste gebaar zou zijn dat je de PS3 aan die kids geeft. Daarmee tover je een glimlach op hun gezichten. Als ik het zou winnen dan bij deze doneer ik hem aan die kids. Ze hebben het toch al zo moeilijk.
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 52609, 81872}
Uitspraak van Miquel op donderdag 22 maart 2007 om 15:41:
Het mooiste gebaar zou zijn dat je de PS3 aan die kids geeft

:respect:

Ik heb er ckers zin in
Artiest {SHOWLIST artist 99392, 4097}
Uitspraak van Dianoet op dinsdag 20 maart 2007 om 07:08:
Er draaien overigens nog een paar andere DJ's. Dat staat niet in het bericht. Funky Ro, Miquel en Thello...

Ja pcies, wij zijn ook v/d party!! ;)
Uitspraak van Miquel op donderdag 22 maart 2007 om 15:41:
Het mooiste gebaar zou zijn dat je de PS3 aan die kids geeft. Daarmee tover je een glimlach op hun gezichten. Als ik het zou winnen dan bij deze doneer ik hem aan die kids. Ze hebben het toch al zo moeilijk.

Mooi gebaar Michel!
Uitspraak van Miquel op donderdag 22 maart 2007 om 15:41:
Als ik het zou winnen dan bij deze doneer ik hem aan die kids. Ze hebben het toch al zo moeilijk.

Dan doe ik met je mee, als ik m win krijgt t Sophia Kinderziekenhuis m :yes:
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 maart 2007 om 22:35:
Waarom een PS3 als een Wii tien keer leuker is?

wii leuk? voor adhd gevoelige mensen die als een debiel in hun huiskamer willen staan springen nou nou hahahah:P
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 maart 2007 om 22:35:
een Wii

Is van nintendo en dat wil ik in ieder geval nooit meer... pokkedingen... neej ik zweer bij Playstation :P
kom maar op met je playstation