Partyflock
 
­ Nederland

All eyes gaze on the ICE2ICE line-up

gepubliceerd door , op
All eyes gaze on the ICE2ICE line-up
15 maart 2007
FeestICE2ICE · Enjoy your luxurious life
Datumzaterdag 31 maart 2007
LocatieZalinaz
Zaterdag 31 maart ontvangt ICE2ICE haar gasten hoffelijk. De Zalinaz te Etten-Leur zal een volledige metamorfose ondergaan en het decor vormen van een spektakel wat haar gasten de ultieme ervaring van een luxurious life brengt. Vandaag presenteert ICE2ICE haar definitieve en volledige line-up.

Eclectische draaistijlen blazen de dansvloeren op! Maar niet alleen de DJ’s staan centraal tijdens ICE2ICE. Het thema, de acts en het decor zullen hiernaast de hoofdrollen opeisen. Het decorteam stelt alles in het werk en in combinatie met de dresscode zal ICE2ICE daarmee een ongekende uitstraling kennen. Dat ICE2ICE wel degelijk beschikt over muzikale grootmachten moge duidelijk zijn, de line-up is voorzien van de absolute top van Nederlandse groove-DJ’s. Naast deze DJ’s in de Main Room, is er tijdens ICE2ICE ook ruimte voor nieuwe helden. De Talent-Room stelt je in de gelegenheid om te genieten van de beste upcoming groove-talenten.

De ICE2ICE-tickets vliegen over de toonbanken. Kaartverkoop vindt plaats bij alle bekende voorverkoopadressen van Ticketbox of online via www.ticketbox.nl. In Etten-Leur kun je tickets kopen bij Music Store (centrum) en Music All In (Kerkwerve) en in zowel Etten-Leur als Roosendaal bij Videoland. Wil je minimaal wachten en optimaal genieten? Zorg dat je er op tijd bent en je ticket al gekocht is! Vroeg zijn betekent voldoende parkeerplek naast de deur, snel naar binnen met je voorverkoop-ticket en optimaal genieten van alles wat ICE2ICE te bieden heeft.

ICE2ICE is klaar om de betekenis VIP uit de ogen te wrijven van haar VIP-gasten en hen een nieuwe betekenis te laten ervaren. Voor hen met een speciaal VIP-ticket wordt de VIP-area geboden met een uitzicht over alle gasten en DJ’s. Een lounge gelegenheid voorzien van alle gemakken om lekker te relaxen en nét dat beetje extra. Geniet van privileges die alleen een échte VIP kent en drink je champagne vanuit de best seats of the house! Er zijn nog slechts een beperkt aantal speciale VIP-tickets verkrijgbaar. Zorg dat je er op tijd bij bent en bestel deze kaarten nu!

Zie jij jezelf genieten van het goede leven op ICE2ICE? Meer informatie over artiesten, dresscode en tickets kun je vinden op www.ice2ice.nl of www.bogersproductions.nl.

7 opmerkingen

 
Hoe heet het feest nu? Staat zo weinig in de tekst :D
ice age 2 goeie film (Y) :lol:

prijs liegt er ook niet om trouwens :O
laatste aanpassing
Cursusje "promo schrijven" was ook niet weg geweest...

Line-up ziet er wel goed uit.
Uitspraak van Tinusz op donderdag 15 maart 2007 om 16:43:
prijs liegt er ook niet om trouwens :O

Zo inderdaad!Dham...
Hopelijk gaan we daar wel even een kijkje nemen.
Ziet er wel grappig uit.
heb een vrijkaartje gekregee
iemand hebbe :P