Partyflock
 
­ Nederland

Nu nog tickets voor Queensday Vibe party voor de helft van de prijs!

gepubliceerd door , op
De Amstelborgh / Borchland Hallen was vorig jaar een groot succes en het was een superfeest zonder weerga! Op 3500 m2 in twee zalen gingen jullie met duizenden tegelijk helemaal los op meer dan 20 top deejays.. Voor de tweede keer maakt Erotic Queensday Vibe dit jaar op Queensnight 29 april de Amstelborgh / Borchland Hallen onveilig. Met nog meer spektakel wordt dit het vetst rockende feest van allemaal rond koninginnedag! Wil je niks missen en zo vroeg mogelijk binnen zijn? Koop dan nu je Early Bird kaartje via Ticketbox

Iedereen die niet meer twijfelt en naar Erotic Queensday Vibe komt kan nu voor de halve prijs zijn kaartjes halen bij Ticketbox tijdens de speciale Early Bird actie. Je koopt dan al een gewoon kaartje voor 11,75 en een VIP-ticket voor 16,25! Zorg wel dat je er snel bij bent want de actie loopt al en op=op! Dus surf snel naar Ticketbox en bestel ze meteen. Zo ben je met zijn twee al binnen voor de prijs van 1 kaartje aan de deur, dat scheelt! Maar er is meer moois te verdienen bij Erotic Queensday Vibe.

Bij Nachtboetiek hebben ze de lente in de bol, het kan bijna niet gekker! Speciaal voor Erotic Queensday Vibe en Erotic Pinkster Vibe loven ze een waar prijzengala uit voor iedereen. Wat je kunt winnen is niet mis: een hoofdprijs van 500 euro, een weekend met hotel in Engeland met kaartjes voor één van de vetste clubnights of festivals naar keuze, nog een geldprijs van 100 euro, een limousinerit naar het feest met 6 personen en 10 troostprijzen van 2 VIP tickets.

En daarvoor hoef je alleen de volgende twee feesten in je agenda te hebben staan:
29 april: Erotic Queensday Vibe
26 mei: Erotic Pinkster Vibe
De onpartijdige Karian van Partyflock zal uit alle inschrijvingen de winnaars trekken die eind april bekend gemaakt zullen worden. Staan ze al in jouw agenda?

Het wordt een supervette editie op 29 april! Erotic Queensday Vibe is al druk bezig met de voorbereidingen want een mega feest als dit feest vergt veel aandacht. Door de samenwerking met een feest de dag ervoor kan Nachtboetiek zwaar uitpakken en er echt iets bijzonders neerzetten. De opstelling van de waanzinnige danskastelen en vette podia zal nog beter zijn dan vorig jaar al, zodat er een nog intiemere partysfeer ontstaat. Ook heeft Nachtboetiek dit jaar meer lasers, vj-screens, een 105 db festival soundsystem, candygirls, massage en relax-areas, kluisjes, darkrooms, veel meer erotainment, market- en food areas en echt alles wat je verwacht bij een fullblown festival!

De hele Amstelborgh / Borchland Hallen worden in een chique zwart/rode kleurcombinatie gestoken want dat is het kleurthema voor deze Erotic Queensday Vibe. Nachtboetiek nodig ook jou uit om zoveel mogelijk in de kleuren rood, zwart en/of oranje te komen. Vanwege koninginnedag moet dit niet per se, maar het maakt het feest natuurlijk wel helemaal compleet. Wil je niks missen? Koop dan tijdig je Early Bird kaartje via Ticketbox en zorg dat je op tijd bent. Het spektakel begint om 22 uur en gaat door tot 6 uur in de ochtend! Erotic Queensday Vibe maakt Amsterdam op 29 april voor één nacht de abslolute partyhoofdstad van Nederland! Dit feest wil je echt niet missen...

Erotic Queensday Vibe van vorig jaar in de Amstelborgh / Borchland Hallen kreeg hier op Partyflock de waardering ‘Zeer goed’ mee en daar was iedereen het hartgrondig mee eens. Kijk nog maar eens mee naar deze foto’s door Vida Loca hier op Partyflock:


De hele serie die Vida Loca voor Partyflock heeft gemaakt vind je hier.

Laat de kriebels maar vast komen, het wordt een supervette editie op 29 april! Erotic Queensday Vibe is zich nu al aan het beraden hoe zichzelf deze keer gaan overtreffen. Dat dit gaat gebeuren is wel zeker, kijk maar naar de andere feesten die Nachtboetiek en Unique de laatste maanden hebben gegeven. Als je de fotoshoots bekijkt van Unique Sexy City in de Happy Dayzz of Erotic Saturday Vibe in de Powerzone zie je hoe spektakulair deze feesten nu al zijn.

Wie nu al weet dat hij of zij naar Erotic Queensday Vibe gaat op 29 april kan alvast meedoen aan de speciale VIP ‘sneak preview’ actie en van de 5x2 VIP kaarten winnen! De voorverkoop en de Early Bird acties zijn nog niet begonnen en nu kun jij al verzekerd zijn van een VIP-ticket voor Erotic Queensday Vibe op 29 april! Wat je daarvoor moet doen is simpel: schrijf je in op dit feest in de agenda.
Uit alle inschrijvers worden 5 winnaars getrokken die elk 2 VIP-kaarten krijgen!

Doe nu mee aan de VIP ‘sneak preview’ actie en maak kans op die VIP-kaarten. Dit wordt een ultiem vet event wat je niet aan je voorbij kan laten gaan! Let op alle informatie de komende maanden als langzaam onthuld wordt wat je allemaal kunt verwachten.

52 opmerkingen

Hihi.. heb al tijdduhhhhhh die feesten muhn agenda.. :yes:

Ennuh, niet4nix hoor :cheer: ga zuh ook allemaal af!

No party like a Nachtdienstparty!! :banana:

Vorig jaar wazz zo'n vet feest, dat zonder line-up ik
al aangemeld wazzz (y) wordt toch wel weer vet spektakel, Indoor Festival yeah :kwijl:
laatste aanpassing
Ook hier zeker van de party.........

Heb er nu al zin in..........
Uitspraak van Flyer71 op donderdag 15 maart 2007 om 15:18:
Ook hier zeker van de party.........

:lol: ik dacht al, waar ken ik die man toch van :yes:

Kom zelf trouwens met een vriendin nog NOOITTT naar een
Nachtdienst Vibe is geweest O:) een zwaar gemis!! :yes:
laatste aanpassing
Yep, dit lijkt me helemaal leuk! :cheer:

"Ook heeft Nachtdienst dit jaar meer lasers, vj-screens, een 105 db festival soundsystem, candygirls, massage en relax-areas, kluisjes, darkrooms, veel meer erotainment, market- en food areas en echt alles wat je verwacht bij een fullblown festival!"

Klinkt vet!!!
Ik ga voor de massage :yes:
En voor de candygirls :yes:
En voor het erotainment :yes:
En voor....

Euhhhh........voor ALLES dus eigenlijk! :banana:
Altijd super die Nachtdienst-party's, dus ook Erotic Queensday party komt in mijn agenda te staan! :jaja:
 
Leve de koningin...hoezee hoezee hoezee :cheer:
Uitspraak van Venusss op vrijdag 16 maart 2007 om 20:27:
Tuulk!!!!!

haha Astrid, woepieee, yeah, dit wordt echt een vette K'nag hoor :yes:

Let maar op, we gaan zwerven, en ik weet de weg, zeg nou
zelf, ik, verdwaaluh, never!!! :lol:
laatste aanpassing
ahaa.. een prijzenfestival :9 maar, ik ga wel voor de feestnacht,
en, komt er een prijsje, dan zal ik daar geen nee tegen zeggen!!
De opstelling van de waanzinnige danskastelen en vette podia zal nog beter zijn dan vorig jaar al


meer lasers, vj-screens, een 105 db festival soundsystem


Krijg er steeds meer zin in :P
laatste aanpassing door een beheerder
hahaha.. en mij vind je.... O:) da day after :yes:

Pfff, na Queensday Vibe het Vondelpark in, wie zei d'r ook
al weer, 28 graden O:) ennuh, trek drie daaguh nonstop niet meer :lol:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
we gaan weer vol :) de kaartverkoop gaat echt lekker!
ben bezig met de deco word weer helemaal te gek !:banana: :yes: nachtdienst :yes: :banana:
kaarten al gehaald! We komen met z'n vieren en hebben er zeker zin in!!! wie heeft er zin in en komt er naar de meeting??? :banana: :banana:
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
T word idd vet bram!!
En daarvoor hoef je alleen de volgende twee feesten in je agenda te hebben staan:
29 april: Erotic Queensday Vibe
26 mei: Erotic Pinkster Vibe
De onpartijdige Karian van Partyflock zal uit alle inschrijvingen de winnaars trekken die eind april bekend gemaakt zullen worden. Staan ze al in jouw agenda?

Wat ik niet helemaal begrijp is het volgende:

Wat heb je er in godsnaam aan als mensen je feest toevoegen aan de agenda alleen om mee te dingen naar prijzen terwijl ze niet van plan zijn om het feest te bezoeken? Er zullen vast veel mensen ook daadwerkelijk naar het feest gaan maar is het tegenwoordig stoer als je zoveel mogelijk agenda-aanmeldingen hebt?!

Lijkt mij persoonlijk logischer om de prijzen tijdens het feest zelf te verloten dan weet je tenminste zeker dat je er een bezoeker blij mee maakt.
heb er echt heeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel zin in iedereen van mijn vrienden gaat uit adam!:banana::yes: :woeptidoe:
 
De opstelling van de waanzinnige danskastelen en vette podia zal nog beter zijn dan vorig jaar al :yes::yes::yes: we gaan er weer voor!:yes:
 
he bram ik kom dit keer zeker :yes: na new year vibe dat was echt te :cheer::cheer::cheer::cheer: :cheer::cheer: :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
laatste aanpassing
 
tickets in the pocket! Ik heb er weer zin in!! Super feestuh vorig jaar :yes: en de volgende dag nog lekker de stad in!!! :cheer:
Heerlijk nog even en dan is het koninginnenacht! Ik heb er echt heel veel zin in!!! :)
Ik heb er zin in :)
 
Nog maar 1 maandje en dan is het weer tijd voor 1 van DE feesten van dit jaar!!! Gaat weer een knaller worden, kan ook niet anders met die line-up!!!!! En nu dan ook nog eens kaartjes voor veeeeel minder, goeie actie!!!!! Maar we waren evengoed wel gekomen want dit feestje willen we niet missen!!!! Aftellen is begonnen!!!!
Het wordt echt zeker weten weer een knaller van Nachtdienst....
Kan echt niet wachten tot het zover is....nog een week of 4 en dan is het EINDELIJK zover.

En als ik hoor wat de voorbereidingen inhouden kan je van me aannemen dat het echt een VETTE party wordt..
Uitspraak van M@thys op donderdag 29 maart 2007 om 10:52:
Wat ik niet helemaal begrijp is het volgende:

Wat heb je er in godsnaam aan als mensen je feest toevoegen aan de agenda alleen om mee te dingen naar prijzen terwijl ze niet van plan zijn om het feest te bezoeken? Er zullen vast veel mensen ook daadwerkelijk naar het feest gaan maar is het tegenwoordig stoer als je zoveel mogelijk agenda-aanmeldingen hebt?!

Lijkt mij persoonlijk logischer om de prijzen tijdens het feest zelf te verloten dan weet je tenminste zeker dat je er een bezoeker blij mee maakt.

Wil ik ook weleens weten inderdaad.
 
ok lieve mensen, ik kreeg waarschuwing omdat ik mijn mening gaf over t feest vorig jaar.. Blijkt dus dat er geen ruimte is voor eerlijke meningen op partyflock. Alleen maar geslijm.. nou goed meldt me dan maar af van deze schijnheilig site. als eerlijke meningen niet worden gewaardeerd.. Helaas...maar goed weet dus dat mensen die hun zuur verdiende geld aan kaarte nbesteden dus niet van deze sites op aan. kunnen.
lekker feestje! Ik heb er ook zin in! vorig jaar was het te gek :bounce:! En ik hoop dat ik wat win!!!! :) :) :) :) :) :) :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
 
Supervette flyer!! :respect:
vet feest vette flyer !:banana::respect::respect::respect: :respect::respect::respect::respect::respect:
Uitspraak van exoticlady op zaterdag 31 maart 2007 om 02:17:
vet feest vette flyer !

hehe.. ennnn, na vorig jaar, yep, yep, yep, eg wel aanwezig!! :cheer:

ennuh, voor een half prijssie.. :yes: dan ckerzz!! :bounce:

Op naar da 29e!! Uhh :bloos: deze maand al!!
Partytime@de Borchlandhalluh :banana:
lekker kaarten gehaald vandaag :yes: was erg leuk ­vorig jaar :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:::yes: :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
laatste aanpassing
vip kaarten in huis voor de halfe prijs ok dan :)
 
Uitspraak van Partyspacer op donderdag 15 maart 2007 om 15:26:
Kom zelf trouwens met een vriendin nog NOOITTT naar een
Nachtdienst Vibe is geweest

moet eerlijk zijn, ook mijn eerste nachtdienst feest:bloos: lijkt me wel heel vet...
kaarten voor de helft. was vorig jaar te gek erg cool heb er echt weer zin in!:)
 
zeker aanwezig! ik heb er zin in!!! En de flyer is zeker top!! Haha, sterke nog hij is erg sterk en lachuh! Queen on top! Queen Elisebeth in lingerie ;)
haha, yeah.. sexy queenie!! :bounce:

Nou.. ik kom eg wel hoor :yes: na vorig jaar kan ik deze
niet missen.. ennuh, heb al weer genoeg afspraakuh liggen!! :cheer:

Duzzz.. no time, like Queensday Vibe time!! :banana:

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 31 maart 2007 om 21:10:
moet eerlijk zijn, ook mijn eerste nachtdienst feest lijkt me wel heel vet...

haha, ik had met The First XXL in de Lexion ook een vriendin
die voor het eerst naar een Nachtdienstfeest ging (y)

Ze was er helemaal weg van, dus, die date wordt vervolgd!! :yes:
laatste aanpassing
 
wel lachen die flyer ! met die oma :):)
ticketbox
[qoute]Queensday Vibe 29 apr 07
Borchland Amsterdam (237)
29-04-2007 22:00 (560304)
Vak: B
2 Standaard prijs € 14,25 € 28,50
2 TicketBox fee € 1,50 € 3,00
verwijderen > € 31,50

Totaal € 31,50
[/qoute/

en dat snap ik dan weer effe niet. fee kosten 4,50 euro per kaart.
laatste aanpassing
Uitspraak van grid_25 op maandag 2 april 2007 om 15:57:
en dat snap ik dan weer effe niet

:lol: nou, ik snap het wel, 1 x een verhoging van 2 euro, gevolgd door 'reserveringskosten' van 2,5 euro, en.. wat ik dus NIET snap, dat zuh in 2008 dit soort kaartverkopen gaan afstoten :no:

Maarrrr, geloof mijn, je kaartjuh is toch 'halve prijs' :yes:
Damn zeg, jammer dat ticketbox niet meedoet aan die aktie :nocheer:

En dat alluzz ff terzijde, ya heb wel een superQueensday!! :banana:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 2 april 2007 om 14:01:
met die oma

Lijkt meer op de koningin van Engeland dan op onze Beatrix:X
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 april 2007 om 21:06:
Lijkt meer op de koningin van Engeland

&right yea are bloke... damn taste morsel there!!

wanna lick it before ya kick it?? :lol:
Yeah, drie dagen nog stop party!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Met als hoogtepunt Erotic Queensday Vibe dan!

Zo af en toe heb je van die feesten waar je al de kriebelingen van krijgt als je er alleen maar aan denkt. Bij deze krijg ik al zin als ik alleen maar aan de datum denk.

Vol gas mensen!!
 
Ook weer van de partij :woop: Wordt weer een heftig weekendje O:)
Werkzaam bij Decisions
Was vorig jaar ook een geweldig feest dus uiteraard willen wij er dit jaar ook weer bij zijn :bounce:
Je kan zeggen wat je wilt, maar de koningin heeft een paar mooie stelten. Queensday vibes dit wil en mag je niet missen.
Dit jaar quensdayvibe word weer helemaal toppie en uiteraard het leukste feestje om Queensday mee af te sluiten, dit willen mijn vriend en ik echt niet missen en gaan we zeker heen
en hop hop hop, naar de Free Record Shop in galop :lol:

Haha.. nee hoor, deze gaan we eg nie missuh :banana:

Vorig jaar is de trend gezet.. (y) en nu?
We want more!!! :yes:
 
hehe eindelijk
Hey Lana, zien we jou eindelijk weer eens.
Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}
wooohoooooo plaatjes zijn gepoetst,
tot vanavond allemaal!
wij hebben er mega zin in!