Partyflock
 
­ Nederland

Gratis naar binnen op 7th Heaven?

gepubliceerd door , op
Gratis naar binnen op 7th Heaven?
14 maart 2007
Feest7th Heaven · The Sunday afternoon party
Datumzondag 18 maart 2007
LocatiePalazz
Kleine juweeltjes in partyland, dat zijn de maandelijkse 7th Heaven feesten in de Palazz in Woerden. Vanuit de Randstad, Utrecht, Brabant en zelfs de Veluwe komen de mensen die van een echt goed en lekker feest houden naar 7th Heaven. In een kleine anderhalf jaar tijd heeft 7th Heaven zich onderscheiden als een van de gezelligste, dikste en beste party’s voor de zondagmiddag. Aanstaande zondag 18 maart is het volgende hemelse feest voor jullie!

De belevenis staat voor 7th Heaven altijd voorop. Van de deur tot de laatste plaat heb je het gevoel dat je meetelt, dat jij een VIP bent op het feest. Een ruime gratis parkeerplaats voor de deur, gratis vers gekoeld fruit, frisse ijsjes en vriendelijk personeel maken dat je je al snel helemaal thuis voelt op 7th Heaven. Niet voor niets staat 7th Heaven bij veel mensen elke maand rotsvast in de agenda.

Hoe lekker druk en gezellig het altijd is kun je goed zien op de fotoseries hier op Partyflock. Kijk maar eens hier voor de foto’s van 21 januari of hier voor de foto’s van 19 november vorig jaar. Het genot valt aan alle gezichten af te lezen.

Nergens anders vind je zo’n lekkere line-up in zo’n heerlijke omgeving als op 7th Heaven. Ook dit keer heeft de organisatie alles uit de kast gehaald en kun je genieten van de allerbeste dj’s van het moment.

Hou je vast: niemand minder dan G-Spott, Mike S, Michael Dieters, JeffreyT, Iwan en Ferry G zullen samen met Mc UB de zaak op zijn kop komen zetten op 18 maart. Dat zijn zomaar geen kleine jongens, dat wordt dik feest op zondagmiddag!

Speciaal voor de dames onder ons heeft 7th Heaven nu een aantrekkelijke actie! Kom je als vrouw voor 18 uur binnen, dan betaal je geen entree! Alle dames die voor zes uur komen kunnen dus gratis naar binnen!

Voor zes uur binnen komen is sowieso een aanrader, want op 7th Heaven begint het feest al vroeg en zit de sfeer er vanaf het begin al dik in, dat kan iedereen die er geweest is beamen.

Massaal weet Nederland tussen 16 uur en middernacht de weg te vinden naar de Palazz in Woerden. Staat het feest al in jouw agenda? Zet m er dan snel in, dan kun je het niet vergeten! Zondag 18 maart van 16 uur tot middernacht: 7th Heaven! Dames gratis entree tot 18 uur!

11 opmerkingen

 
Hoe lekker druk en gezellig het altijd is kun je goed zien op de fotoseries hier op Partyflock. Kijk maar eens hier voor de foto’s van 21 januari of hier voor de foto’s van 19 november vorig jaar. Het genot valt aan alle gezichten af te lezen.

Het wordt steeds gekker met die persberichten.. :roflol:
 
Moet ik toch weer mijn push-up BH en lippen gloss ff opzoeken...:lol:
Gratisch??
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 maart 2007 om 15:11:
push-up BH en lippen gloss ff opzoeken

hahahah BLUF...:lol:
 
tot zondag :D
hmmm... ik zou ook gaan gaat helaas waarschijnlijk niet door dusse veel plezier iedereen!!:(
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 maart 2007 om 16:16:
Uitspraak van Maus :) op woensdag 14 maart 2007 om 15:11:
push-up BH en lippen gloss ff opzoeken

hahahah BLUF...

Ik zoek ze alleen op ...o:)
is het iig goed gevuld met dames :)
 
Kom je als vrouw voor 18 uur binnen, dan betaal je geen entree! Alle dames die voor zes uur komen kunnen dus gratis naar binnen!

Speciaal voor domme blondjes geschreven zeker?

Dames gratis entree tot 18 uur!

Duidelijk! (Y)
Artiest Uno
Uitspraak van verwijderd op woensdag 14 maart 2007 om 19:54:
Ik zoek ze alleen op ...

das jammer.... :roflol:
[quote element=news_comment id=330911]Uitspraak van Maus :) op woensdag 14 maart 2007 om 19:54:
Ik zoek ze alleen op ...


Verras ons nou eens ;)