Partyflock
 
­ Nederland

Sensual erotic nightmare - A naughty party for females and couples

gepubliceerd door , op
Sensual erotic nightmare - A naughty party for females and couples
12 maart 2007
FeestSensual · Erotic Nightmare
Datumvrijdag 13 april 2007
LocatieLexion
Vrijdag de 13e... Nightmare @ Lexion. Maar dan wel een stoute droom. Sensual Erotic Nightmare, is het thema van het komende Sensual feest aanstaande 13 april. Ingrediënten: dance, duistere decors, spannende shows en Erotic Art.

Erotic Art: 3d schilderij winnen!
Vast onderdeel van Sensual, is Erotic Art. Deze keer vorm gegeven door Roel van 3-D Art. Deze kunstenaar maakt afdrukken van lichamen die hij vervolgens verwerkt in schilderijen. Ieder exemplaar is uniek en met de hand vervaardigd. Een 3d schilderij is geheel van leer gemaakt. Door een speciaal procédé wordt het leer hard en daarna beschilderd en eventueel met extra leer afgewerkt. Kleurstellingen worden afgestemd op de wens van de koper. Bezoekers van Sensual kunnen zo'n uniek schilderij van hun eigen lichaam winnen, door bij de sectie foto's en video's op www.clubsensual.hyves.nl een foto van zichzelf toe te voegen, uitgedost zoals ze een Sensual feest zouden bezoeken. Sexy & Hot as Hell dus! De winnaar wordt begin april via Hyves bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht. Meer info over deze kunstvorm is te vinden op: www.3-d-art.nl.

Muziek & foto’s
Naast de huisdeejays Les Luca, JeffreyT en resident MC Tjo-Kwan, staan vrijdag de 13e op het programma: Eric van Kleef, Beatz per Marco en Stephen J. Kroos. Laatstgenoemde heeft zojuist twee nieuwe tracks geproduceerd met de titels ‘Lekker’ en ‘Strak’. Hij heeft beloofd deze tijdens de komende Sensual ten gehore te brengen! Het één jarig bestaan van Sensual werd 25 november 2006 op spetterende wijze gevierd, een zeer geslaagde editie. De foto’s van deze en eerdere edities worden momenteel verplaatst naar Hyves. De website www.clubsensual.nl gaat binnenkort uit de lucht: Hyves is de trend en Club Sensual gaat hier uiteraard in mee. Foto’s bekijken en lid worden van Sensual kan via: www.clubsensual.hyves.nl.

Club Sensual Paradise Party
Club Sensual doet méér dan clubavonden organiseren. Van 22 april t/m 29 april 2007 vindt de Club Sensual Paradise Party plaats, een exotische vakantie voor ongeveer 25 stellen en dames (niet voor heren alleen) in het zonovergoten Mexico. Met zo’n 50 gasten is Paradise Party klein maar fijn. Een week lang feesten, zwemmen, excursies maken (denk aan: een boottrip op de Caribische Zee, snorkelen in de ondergrondse rivier Cenotes) of relaxen op loungebedden in de buitenlucht. Alles mag en alles kan. De laatste twee dagen van de vakantie bestaan uit een Beachparty waarvoor ook partygangers uit de omgeving uitgenodigd zijn, zodat een paar honderd mensen het strand vullen voor de meest erotische en exotische party van het jaar. Deejays Les Luca, Gerardo uit México en DJ TTW uit Den Haag vliegen mee om het gezelschap de gehele week van muzikale hoogtepunten te voorzien. Meer informatie en prijzen zijn te vinden op www.clubsensual.hyves.nl. Inschrijven kan via info@clubsensual.nl.

3 opmerkingen

 
females & couples.....damn altijd!!
"ikke snap" ;P


trouwens erg vet die 3-d-art van Roel!! :respect:
laatste aanpassing
Zeker vette 3-d actie (y) en Sensual altijd :P
 
Sensual....altijd een heerlijk zwoel feestje...thx Marc en Hans....zal er proberen te zijn....ff nog wat regelen voor oppas voor mn jongste spruitje...maar gaat lukken....

Dikke(K) en dito knufffff....

Liefs
Patricia
(K)(K)