Partyflock
 
­ Nederland

Twee dagen feest, WeekendTripp in Club S7VEN Huizen

gepubliceerd door , op
Twee dagen feest,  WeekendTripp in Club S7VEN Huizen
7 maart 2007
Tripp is een succes in ’t Gooi. Met lange rijen voor de deur, elke maand weer verrassende extra’s én de beste dj’s van Nederland groeit het concept Tripp elke maand verder! Na edities met Erick E, Chuckie en DJ ROOG staat er in de maand maart wel een hele speciale Tripp op het programma; de WeekendTripp! Tripp vult het gehele weekend van 16 en 17 maart in S7ven te Huizen, dus zowel de vrijdag als de zaterdag.

Voor wie nog nooit van Tripp heeft gehoord een korte uitleg; Tripp neemt je mee op reis naar alle continenten van de wereld. Ondersteund door de spetterende decoraties, opzwepende muziek, leuke extra's en speciale dresscodes zal Tripp je eens in de maand het ultieme vakantiegevoel geven! Met de speciale actie’s rondom eerdere edities heeft Tripp zijn naamsbekendheid verworven. Zo was er tijdens Tripp to Arabia een vuurshow voor de entree en zat er een kameel voor de deur! Housemuziek spant de kroon tijdens Tripp. De organisatie wisselt maandelijks de gevestigde topdj’s af met aanstormend talent. Ga jij deze maand naar Scandinavië, Zuid-Amerika, het verre oosten of Australië? Het is maandelijks een verrassing!

Deze maand zal de WeekendTripp in het teken staan van Las Vegas: Tripp to Las Vegas Met een heus funcasino (roulette & poker), Las Vegas Showgirls en nog veel meer Amerikaans vermaak zal je je geen seconde vervelen! De line-up is om van te smullen. Op vrijdag staat naast resident DJ Prodice en MC Mitch Crown mr. “Dirty Dutch” Chuckie op het programma. Deze kleine grote man scoort momenteel een dikke hit met Gregor Salto in het clubcircuit. De mensen gaan allemaal los op “Toys Are Nuts” en dat zal Chuckie op vrijdag 16 maart laten weten ook! Zoals gezegd zet Tripp opkomend talent ook in de schijnwerpers. DJ Prodice, een van de resident DJ’s, heeft net zijn eerste productie “The Funky One” uitgebracht en maakt deel uit van de nieuwe DJ sensatie Vreemde Figuren! MC Mitch Crown, ex zanger van Sat-R-Day en tekstschrijver van Replay, ontwikkelt zich in 2007 erg goed. Hij mc’t op de grotere feesten in Amsterdam en Rotterdam en produceerde de top 40 hit van Fouradi, 1 Ding.

Op zaterdag 17 maart staat de tweede dag van Tripp to Las Vegas op het programma. Deze avond is de headliner Lucien Foort. Over Lucien valt te vertellen dat hij in 2006 is begonnen met het radioprogramma Los! op 3FM/BNN wat uitgegroeid is tot een gigantisch succes. Naast Lucien zal Rishi Romero ook zijn opwachting maken. Met het latin concept “Ritmo”, waar hij eigenaar van is, trekt hij The Powerzone maandelijks vol. Speciaal voor de bezoekers van Tripp zal hij een stevige knalset neerzetten met, hoe kan het ook anders, latijnse invloeden. Ook op deze avond zullen DJ Prodice en MC Mitch Crown, hier bovengenoemd, hun opwachting maken.

Last but not least.. de locatie. S7ven in Huizen is een nieuwe club (januari 2006 geopend) en heeft een enorme progressie gemaakt in de afgelopen tijd. Met prachtig designdecoratie’s, plasmaschermen aan de muur en een “final touch” aan het licht en geluid mag S7ven zich met recht in het rijtje van betere clubs mengen. Parkeren kan gratis in het uitgaanscentrum van de Graaf Wichman!

Op vrijdag zijn er combitickets te koop (15 euro). Met dit speciale ticket kun je dus zowel vrijdag als zaterdag naar binnen. Beide avonden zijn 10 euro entree, dus pak die korting!

5 opmerkingen

Poker Mejoker :respect:
:D
laatste aanpassing
Klinkt erg leuk en gezellig. Is nog in de buurt ook..... als ik niet hoef te werken kom ik ws wel even kijken...
Gonna be massive! Tot dan allemaal!
zit helaas op aruba!! maja... das ook geen straf. moet m deze keer wel aan me voorbij laten gaan helaas!! groeten uit Oranjestad :-P!!