Partyflock
 
­

Get into the groove, groove fanatics in Deventer

gepubliceerd door , op
VIP Productions gaat Deventer en omstreken weer eens wakker schudden met Groove Fanatics! Op vrijdag 9 maart gaat er weer een hele happening plaatsvinden van 22.00 uur tot 05.000 uur. Deze heerlijke avond & nachts gaan plaatsvinden in het Luxor Plaza in Deventer. Tegenwoordig zo’n beetje één van thuishavens van VIP Productions. Het Luxor Plaza heeft met afgelopen Quality time wederom laten zien dat het simpelweg dè locatie is voor feesten met een groovy, ecletic, funky en latin teint. De witte uitstraling, niveauverschillen, geweldige geluidsinstallatie en het hippe & trendy publiek maken deze locatie helemaal af! En het ligt ook nog eens aan het gezellige uitgaansplein ‘De Brink’.

Het vorige feest Quality time op 23 februari van VIP Productions in Deventer was weer van een hoog niveau en een succes! Wat een heerlijke summerbeats verwenden je oren! Toppers van deze avond waren mister Bloomingdale Ricky Rivaro en de zeer sexy percussionist Norman Soares. Samen wisten ze als geen ander hoe ze de mensen moesten verleiden! En dat is ze echt gelukt! De hele zaal werd meegenomen in hun muzikale trip. VIP Productions is timmert hard aan de weg met z’n groove & eclectic events. Buiten dat ze met een groot regelmaat in Deventer op de vrijdagavond concepten wegzetten zijn ze ook een samenwerking aangegaan met The Factory in Hengelo voor de zaterdagavond. Vanaf maart 2007 is dit one of the places to be for your desire full Saturday night out. Check www.vip-productions.nl voor meer info hierover! Voor het groove-event Groove Fanatics op 9 maart in Deventer worden weer kosten noch moeite gespaard qua artiesten en entertainment! Naast de vaste VIP artiesten Dansta Deluxe en Mexximus kun je gaan genieten van Afrojack, Jaimie Fanatic en Laidback Luke. Dit alles wordt ondersteund door de oogverblindende vocaliste Sensara en de visuals komen voor rekening van VJ Mile. Kortom 100% Groove is wat je gaat krijgen deze nacht.

Even wat korte newsfacts rondom de specials guests;
Afrojack is van alle markten thuis binnen de dancescene. DJ, Producer en organisator. Op dit moment is hij druk bezig met het maken van een nieuwe mix CD die op 24 maart bij Utopia wordt gelanceerd. Hij is zeer actief als als organisator van diverse events op het bruisende Kreta. Ook maakt hij zijn opwachting eind maart voor plus minus 7000 man (en vrouw) te draaien op Nopeisdope in Eindhoven. En natuurlijk zul jij ‘m niet gaan missen op de diverse festivals deze zomer. Jaimie Fanatic draait een combi van Switch, speaker junk, mstrkrft, Armand van Helden.. kortom house met pop, rock en hiphop invloeden. Jamie is een zeer fanatic producer; vorig jaar heeft hij getekend voor meer dan 30 releases en remixes. Op dit moment komen er twee per maand uit. Je hoeft maar te kijken naar het draaischema Laidback Luke en dan weet je dat deze jongen een belangrijke plek heeft veroverd in de huidige dancescene. Hij was afgelopen jaar te zien op grote events zoals Mysteryland, FFWD Dance Parade, Dance Valley, Free Your Mind. Maar hij is ook een veel geboekte artiest voor de kleinere en intiemere clubs. Deze DJ/Producer is op dit moment druk bezig in de studio om zijn remixes, tracks en andere spannede dingen uit te werken. Luke heeft ook remixes gemaakt voor grote namen zoals Roger Sanchez en Pete Philly.

Natuurlijk is ook het VIP deck weer open! Dit VIP deck is zoals een echte VIP moet zijn. Champagne, fruitcocktails, snoepcocktails, lekkere loungebanken, mooie- en vriendelijke bediening, sigaren en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op het mooiste plein van Nederland! En dit alles voor een prijs van € 15,00! Eigenlijk kun je dit niet laten lopen. De VIP kaarten kunnen besteld worden via info@vip-productions.nl. Voor nog meer meer info, laatste ins – and outs en later ook de timetable; check de website van VIP Productions www.vip-productions.nl of via Hyves: http://qualitytime.hyves.nl/

Tot de 9e maart weer! CU All @ Groove Fanatics !

3 opmerkingen

zal eens komen kijken....was de vorige keer wel gezelig! :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van pep si op dinsdag 6 maart 2007 om 08:20:
was de vorige keer wel gezelig

en weer top geregeld!
Het Luxor Plaza heeft met afgelopen Quality time wederom laten zien dat het simpelweg dè locatie is voor feesten met een groovy, ecletic, funky en latin teint.­ De witte uitstraling, niveauverschillen, geweldige geluidsinstallatie en het hippe &­ trendy publiek maken deze locatie helemaal af!

ahhhhhhhb flikker toch op man!!!!