Partyflock
 
­ Nederland

Er gaat niks boven exhilarate

gepubliceerd door , op
Er gaat niks boven exhilarate
28 februari 2007
Exhilarate, een feest voor homo’s, lesbo’s, hetero’s en alles ertussenin, zo luidt de ondertitel. Taco Bos, initiatiefnemer, vond dat er een feest moest komen voor iedereen, waar niet wordt gelet op wie of wat je bent. Op de eerste editie bleek dat dit concept een succes was. Al snel ging het woord rond over dit feest, en dat resulteerde 10 februari in een knallende 2e editie. Een volle bak met open-minded people die losgingen op house, electro en minimal.

De locatie, de bovenzaal van Huis de Beurs, draagt zeker bij aan de bijzondere sfeer die op dit feest hangt. De vergane glorie die de zaal uitstraalt in combinatie met geweldige muurschilderingen zorgt voor een ‘underground sfeer’. Een echte aanwinst voor de partyscène in Groningen.

Zaterdag 10 maart is alweer de derde editie en deze is wederom veelbelovend! Door de goede reacties over de dj’s, en de afwisseling tussen club, electro en minimal heeft de organisatie besloten de line up van vorige keer te handhaven.

Ten eerste hebben we Jay Christian. Met zijn funky house en club beats weet hij ieder publiek op te zwepen en gek te krijgen. Een DJ die goed weet wat zijn publiek wil horen, een aanstormend talent uit Groningen. Daarnaast Lucas Lindeboom die house zeer goed weet te combineren met minimal. Met zijn sublieme gevoel voor timing en zijn enorme enthousiasme achter de draaitafels weet hij ieder feest naar een hoger niveau te tillen. Lucas Lindeboom stond al naast grote namen als Benny Rodrigues, Fedde le Grand en Eric de Man. Een DJ van wie we nog veel gaan horen in de toekomst. Ten slotte Dirty Soul, de man van electro met af en toe minimale invloeden. Door zijn opvallende energieke stijl is deze dj in korte tijd uitgegroeid tot een van de bekendste dj’s uit Groningen. Al vele feesten heeft hij tot een hoogtepunt weten te creëren. Probeer maar eens stil te blijven staan als deze man zijn knallende electro platen ten gehore brengt! Ook Dirty Soul heeft het genoegen gehad om naast een aantal grote namen te staan als Benny Rodrigues, Gregor Salto, Kraak & Smaak en zal binnenkort zij aan zij staan met Laidback Luke met zijn eigen organisatie Kant&Klaar.

De organisatie van Exhilarate heeft erg veel zin in 10 maart en hoopt weer vele te mogen verwelkomen. Als je verzekerd wil zijn van een kaartje is het verstandig om op tijd te komen. Let op: kaartverkoop alleen aan de deur! Voor meer informatie en foto’s van afgelopen feest, surf naar: www.exhilarate.nl

3 opmerkingen

 
"vond dat er een feest moest komen voor iedereen"

:rot:
vond dat er een feest moest komen voor iedereen, waar niet wordt gelet op wie of wat je bent.


Gebeurt dat bij andere feesten wel dan?:S
Shit, waarom nou zo vreselijk ver weg ????

Vindt het wel een heel goed initiatief wat zeer zeker een succes wordt.

Volgende feestje gaarne in omgeving Amsterdam organiseren SVP.