Partyflock
 
­

It’s Quality Time again!

gepubliceerd door , op
afbeelding It’s Quality Time again!
FeestQuality Time · Ricky Rivaro & friends
Datumvrijdag 23 februari 2007
LocatieLuxor Plaza
WinactieQuality Time actie, gesloten
VIP Productions maakt zich vanaf oktober 2006 hard voor het frisse, fruitige, hippe, trendy clubconcept Quality Time. En het resultaat mag er wezen! De feesten zijn tot nu toe een groot succes! Keer op keer hebben ze volle bak in hun thuisbasis het Luxor Plaza in Deventer!

VIP Productions organiseert sinds jaar en dag met grote regelmaat succesvolle events waar de diverse stylen qua muziek terug te vinden zijn. Maar wat altijd hoog in het vaandel staat is zorg dragen voor goede muziek! De naam Quality Time zegt het zelf al! Kwaliteit! Quality Time is een event met een vette line-up gebaseerd op strickly club! Deze gedachte verpakt met de hoogste kwaliteitseisen zorgen ervoor dat Quality Time echt Quality Time is, wordt en blijft! Het concept, de locatie en de muziek zijn op een hoger niveau geplaatst om het maximale te kunnen bieden aan de bezoeker.

De locatie waar Quality Time gehouden wordt is het Luxor Plaza in Deventer. Dit is echt een hele gave locatie! Van oudsher een bioscoop en nu als trendy club ingericht. Ruim 700 mensen kunnen hier naar binnen! Perfect aantal bezoekers om een leuk feestje mee te vieren! Het Luxor Plaza ligt midden in het centrum van Deventer. Vanaf de 2e verdieping (tevens het VIP deck) heb je een geweldig uitzicht over De Brink (volgens vele het mooiste plein van Nederland!). Tevens kun je vanaf deze verdieping ook geweldig uitkijken op het podium. Kortom het Luxor Plaza in Deventer pas perfect binnen de strategie van VIP Productions: kwaliteit en luxe!

Lets Dance!
En dit keer gaan de voetjes flink van de vloer met Mister Bloomingdale himself Ricky Rivaro, Dansta Deluxe, Mexximus, Jacques-D, JD Groover, Pat C, Siroj, VJ Mile en de zwoele vocaliste Sensara en niemand minder dan Norman Soares op de percussie!

Dansta Deluxe, Mexximus, Jacques-D, JD Groover, Pat C, Siroj, VJ Mile en Sensara waren al eerder te gast bij Quality Time. Zij hebben dan ook zeker een welverdiende plek verdiend in de programmering. En ze zullen hun beste beentje weer voor gaan zetten om iedereen op zijn manier te verwennen met de dingen waar ze zo goed in zijn! Voor deze editie zijn dus de specials guest Ricky Rivaro en Norman Soares! Deze 2 artiesten hebben hun sporen in de scene al ruimschoots verdiend!! Met deze 2 toppers erbij wordt het gegarandeerd een Knalfeest!

Verder zul je deze nacht onwijs veel lekkere en mooie entertainment tegenkomen! Denk aan sensuele, sexy dansers en danseressen, vuurspuwers en natuurlijk mierzoete candygirls!

Ook is het VIP deck weer open! Wil je gebruik maken van alle extra faciliteiten (o.a. fruit & refreshmentbar) en uitzicht hebben over het mooiste plein van Nederland? Reserveer dan je VIP ticket via info@vip-productions.nl

Tickets kosten € 10,00 per stuk en voor een VIP ticket betaal je € 15,00 per stuk. Geen geld dus voor dit hippe event!

Voor nog meer meer info, laatste ins – and outs en later ook de timetable; check de website van VIP Productions www.vip-productions.nl of via Hyves: http://qualitytime.hyves.nl/

Tot de 23e in Deventer! Cu all @ Quality Time!

9 opmerkingen

VIP productions organiseert sinds jaar en dag met grote regelmaat succesvolle events

kan me toch akelig lege zalen herinneren bij rouwhorst met een queensdayrave en ook de 2e infinity & fifty fifty..
erg succesvol :aai:
laatste aanpassing
Ja maar als organisatie heb je een start nodig..
geloof me ID&T, TWSTD, Q-DANCE, ect.. was ook niet meteen een succes.
dus kom gewoon lekker en stop met zeiken op de organisatie.. :)
Uitspraak van Dirtcaps - Max op zondag 11 februari 2007 om 02:36:
Ja maar als organisatie heb je een start nodig..­
geloof me ID&­T, TWSTD, Q-DANCE, ect..­ was ook niet meteen een succes.­

true,, al zijn sommige starts wel een succes..
Uitspraak van Dirtcaps - Max op zondag 11 februari 2007 om 02:36:
dus kom gewoon lekker en stop met zeiken op de organisatie..­

dan moeten ze zichzelf maar geen veren in de kont drukken die ze ook nog niet eens verdienen
 
Grrrr, kan me nog goed de eerste Quality Time herinneren :cheer:
Uitspraak van verwijderd op zondag 11 februari 2007 om 16:50:
Grrrr, kan me nog goed de eerste Quality Time herinneren

maar das niet sinds jaar en dag.. das een half jaar trg ofzow, nog niet eens.. daarvoor was t een hele tijd huilen met de pet op wat ik me kan herinneren...
Maargoed wil niet zeggen dat dit feest geen succes word.. zet zoiets alleen niet in een nieuwsbericht das vragen om reacties als de mijne..
Uitspraak van diondegekste:xct: op zaterdag 10 februari 2007 om 14:26:
infinity &­ fifty fifty..­

zijn hele andere feestjes met ander thema, het mooiste vond ik tot nu toe zekers 27e oktober

wat was het druk zeg. niet normaal , vind juist dat VIP goed werk doet , ze doen gewoon wat ze leuk vinden en zijn niet zo moeilijk dus ik vind zeker dat ze wel een veer in hun kont mogen steken op bepaalde punten zeker ,denk geef gewoon me mening even hierover word vast een leuk feest en gezellige mensen .
Uitspraak van DJ JACQUES-D op dinsdag 13 februari 2007 om 10:32:
zijn hele andere feestjes met ander thema, het mooiste vond ik tot nu toe zekers 27e oktober

wat was het druk zeg.­ niet normaal , vind juist dat VIP goed werk doet , ze doen gewoon wat ze leuk vinden en zijn niet zo moeilijk dus ik vind zeker dat ze wel een veer in hun kont mogen steken op bepaalde punten zeker ,denk geef gewoon me mening even hierover word vast een leuk feest en gezellige mensen .­

ik zeg nergens dat ze geen goed werk levren.. reageer alleen op de tekst uit het bericht dat ze sinds jaar en dag ....
dat vind ik nergens op slaan.. en over dat stuk moeten ze ook zeker geen veren in hun kont steken...
wat ze het afgelopen half jaar doen weet ik niet... zal best goed zijn zo uit de reacties te lezen :)
Veel veranderd bij die organisatie het afgelopen half jaar.­

Je zeikt wel erg door over 1 zinnetje...­

En ben je zelf bij de betreffende mindere feesten geweest?

Zie alleen P-Production feesten staan namelijk in je agenda en archief???
(y) top ben er weer bij,was vorige keer ook erg relaxt (y) volle bak,leuke mensen & sfeer,lekkere muziek,keer wat anders dan de ragge feestjes in Luxor whehe...

...wel leuk idee die geile wijfen die dansen en snoep uitdelen,maar waarom gee geile kerels!!??:P