Partyflock
 
­ Nederland

Het In Bloom-gevoel is er voor iedereen

gepubliceerd door , op
Het In Bloom-gevoel is er voor iedereen
30 januari 2007
Het gevoel aanspreken, dat is wat het In Bloom concept wil bereiken. Welk gevoel wordt aangesproken, is voor iedereen anders. Gezelligheid, vriendschap of ontspanning. Elk gevoel is persoonlijk en wordt anders ervaren. Dit ‘In Bloom-gevoel’ staat aan de basis van deze dance avond. Daarnaast worden opkomende en vooral veelbelovende dj’s op vrijdag 9 februari weer uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de In Bloom-sfeer.

Voor de komende editie is In Bloom nóg een stapje verder gegaan. Het In Bloom-gevoel van iedereen telt mee en niet alleen de dj’s kunnen hun bijdrage leveren. Voor de februari-editie werd de In Bloom design- wedstrijd in het leven geroepen. Studenten, jongeren en alle overige geïnteresseerde mochten hun In Bloom gevoel uitwerken in een creatieve uitspatting naar keuze. De tien meest aansprekende inzendingen zullen op vrijdag 9 februari getoond worden.

Op In Bloom zal zoals altijd een variëteit aan muziekstijlen voorbij komen. Club, house, techno, progressive, electro en minimal. Zo min mogelijk beperkende factoren zullen aanwezig zijn. In de kleine zaal zullen de bedenkers en resident dj’s van In Bloom Rascal en Korben UK hun kunsten vertonen naast Indecs (CBS) en Andrea Cichecki (De Rechter). In de foyer van de Effenaar kan men wellicht iets meer tot rust komen, maar kijk niet verontwaardigd, wanneer Paular (RaRe Records) of D=p+cer (Zodiak Commune) je met hun muziek tot dansen dwingen!

Heerlijke beats en breaks zullen de revue passeren. In Bloom biedt wat een avond stappen hoort te bieden plus dat beetje extra! Gezelligheid, goede muziek en een betaalbare avond. Of om het in de woorden van Korben UK en Rascal, de organisatoren van In Bloom, te zeggen: “Een onverklaarbare zindering broeit in de lucht. Er zijn geen woorden voor te vinden en dat maakt je alleen maar bewuster van het feit dat het echt iets bijzonders moet zijn. Iets wat losjes over je heen drijft en dan ineens puur je gevoel inzinkt. Je voelt je weer voor het eerst verliefd, je ziet dingen plotseling om je heen ontstaan en je vraagt je af….waarom heeft de tijd zo lang stilgestaan? Het enige wat je doet is je zintuigen openzetten en genieten van de nieuwe energie.”

3 opmerkingen

 
Ik ben er noodgedwongen doch content bij :)
 
:respect: D=P+Cer :respect:

Misschien dan toch maar ff gaan kijken hiero :D