Partyflock
 
­ Nederland

Confused Events beukt door in De Hooizolder

gepubliceerd door , op
Confused Events beukt door in De Hooizolder
30 januari 2007
FeestNo Excuse · M-ystery: 26 jaar verwarring
Datumvrijdag 2 februari 2007
LocatieHooizolder
FeestRe-Style · 21 Years of Hardcore
Datumvrijdag 2 maart 2007
FeestNo Excuse
Datumvrijdag 6 april 2007
FeestConfusion · Back by dope demand
Datumvrijdag 1 juni 2007
Confused Events beukt door in De Hooizolder.
Laat de naam ‘’ De Hooizolder’’ je niet misleiden, de locatie heeft namelijk een capaciteit van 1200 man en heeft weinig meer weg van een hooischuur! Met zijn capaciteit is het de grootste discotheek in Zeeland en in 2005 is De Hooizolder zelfs uitgeroepen tot de beste discotheek van Zuid-Nederland.

De discotheek heeft in zijn ruim 30 jaar bestaan een zeer goede naam opgebouwd en is bekend onder zowel de locale bevolking van Zeeland als het vakantiepubliek. De afgelopen jaren heeft de Hooizolder in samenwerking met lokale organisaties bewezen dat het ook voor de hardere stijlen van de house een top locatie is! Niet alleen de inwoners van Zeeland en de vakantiegangers hebben hier van mee kunnen genieten, maar ook de liefhebbers van deze hardere muziekstijlen uit Belgie, Brabant en Zuid-Holland kwamen op de concepten als Confusion, 19 years of Hardcore, Offensive en Monday Madnezz af.

Er gingen al geruchten rond dat de organisatie in deze huidige locatie zou stoppen omdat er na februari geen feesten meer in de agenda stonden, gelukkig voor de liefhebbers van de hardere stijlen house is niets minder waar! De mannen zijn de laatste tijd druk bezig geweest om de planning voor het komende half jaar te regelen voor de huidige locatie en een nieuwe locatie in de hoofdstad van Zeeland. Zoals jullie kunnen zien is dit gelukt! De planning staat namelijk t/m Juni online op de partyflock agenda!

Confused: buiten het seizoen
Zoals gezegd blijven de feesten in discotheek de Hooizolder in volle vaart doorgaan, ze hebben met de locatie besloten om dit maandelijks door te blijven zetten tot aan de zomer met uitzondering van mei omdat dit een dag voor het bevrijdingsfestival valt. Er word voor gekozen om komend half jaar met twee concepten door te gaan. Beide concepten zullen een goede opbouw hebben van ‘’rustiger’’ naar ‘’hard’’ binnen de genres van die avond. Zo zal een concept beginnen met oldschool, jump en hardstyle en eindigen met Hardcore en de andere avond zal beginnen met de early rave / early hardcore en opbouwen naar Hardcore, Darkcore & Industrial.

Verandering
Vanaf maart zullen de avonden in de hooizolder iets anders zijn dan het afgelopen jaar maar erg herkenbaar voor het vaste publiek. Zoals elk feest is geweest tot aan mei 2006 zal er weer een extra podium worden neergezet, waardoor de dj’s en de mc’s meer in het middelpunt staan.

De hoofd acts die de komende maanden hun opwachting maken zijn alleen maar toppers en zullen het publiek weer laten zien waarom ze zo succesvol zijn: Paul Elstak, Tha Playah, Genius, Re-Style, Outblast, Catscan, Base Alert, Mad Dog, Tommyknocker, D, Panic en Ruthless zullen dit jaar hun opwachting maken. Naast de hoofd acts zijn er natuurlijk de residents: M-ystery, Blade & Demon, en op elk evenement zal 1 lokale dj of opkomend talent uit Zeeland en omstreken zich mogen bewijzen.

Zomer in zeeland, Monday Madnezz returns
Omdat de hooizolder in het zomer seizoen zeven dagen in de week geopend is kwam de organisatie vorig jaar met een concept wat ze in de zomer van 2005 eigenlijk al wilde proberen. In 2006 hadden ze dan eindelijk de goedkeuring van de discotheek en toen moest er een gok worden genomen. Een concept voor de maandag mochten ze doen, en ook al is de discotheek dan elke dag open, de maandag is nog geen enkel jaar echt succesvol geweest. Uitgaand van hun eigen kunnen, het vertrouwen in hun vaste party people die altijd in zijn voor een goed feest en hopend op een goede zomer zijn de jongens de uitdaging aangegaan.

Monday Madnezz werd een enorm succes, 6 weken lang elke maandag oldschool, jump, hardstyle en als de avond het toeliet wat early hardcore en hardcore. Artiesten als The Prophet, Pavo, Dana, Gizmo, Darkraver & Ruthless hebben samen met de residents het dak er elke maandag afgeblazen. In de bouwvak is er zelfs een record aantal bezoekers geweest, 1150 mensen die helemaal uit hun dak gingen op de stampende beats, en het geweldig naar hun zin hadden op het terras en in de buitenbar.

Goed nieuws, in de zomer van 2007 gaat dit weer gebeuren! Vanaf maandag 9 juli t/m 13 augustus zullen de zomerse maandagen weer knallen met de grootste namen uit de scene bijgestaan door de vaste dj’s M-ystery, Blade & Demon. Dus verveel je je eigen op een maandag aarzel dan niet om even langs te gaan want zeg nou zelf waar vind je zoiets nou in Nederland op een maandag?!

Tot slot wil de organisatie al het uitgaanspubliek dat regelmatig op hun feesten komt bedanken voor de afgelopen twee jaar en we hopen dat er nog vele knallende jaren bij zullen komen.

26 opmerkingen

(y)
 
:D

we hopen dat er nog vele knallende jaren bij zullen komen.

Dat hoop ik nou ook ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
We :bounce: :bounce: :bounce: gewoon door ! :D

Zolang iedereen blijft komen feesten is er geen stoppen aan ;)
laatste aanpassing
 
Monday Madnezz B)(Y)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Rage-Online
Artiest {SHOWLIST artist 67265, 7137}
Keep it going jongens ;) Bergen op zoom blijft jullie avondjes supporten ;)
Ziet er weer goed uit!!

Succes :flower:

:cheer:
yesssssss:bounce:

de maandagen ben ik weer van de party:bounce:
Was er deze zomer elke maandag, heb me goed vermaakt daar!
 
:respect: keep up the good work ! we gaan al zo lang en voorlopig blijven we komen, nog een paar daagjes en dan mogen we weer :jaja:
Laat de naam ‘’ De Hooizolder’’ je niet misleiden, de locatie heeft namelijk een capaciteit van 1200 man en heeft weinig meer weg van een hooischuur!

Uhm.. Jawel hoor! :roflol:
 
:D
Mooi dan blijft er in de buurt nog iets open voor tussendoor..
Ik ga gelijk ff in de agenda kijken! :D:D
Uitspraak van Unique (Freestyle) op dinsdag 30 januari 2007 om 14:01:
Keep it going jongens Bergen op zoom blijft jullie avondjes supporten

hehe,,,bizarre zomer in 2005 :P bergen op zoom de boel daar even op z'n kop gezet :P
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 30 januari 2007 om 13:23:
Dat hoop ik nou ook

kom je nu vrijdag ook?? please please please :p
in de zomer valt er altijd genoeg te zien daar :D
Monday Madnezz werd een enorm succes, 6 weken lang elke maandag oldschool, jump, hardstyle en als de avond het toeliet wat early hardcore en hardcore. Artiesten als The Prophet, Pavo, Dana, Gizmo, Darkraver & Ruthless hebben samen met de residents het dak er elke maandag afgeblazen
dit zegt genoeg denk ik...laat die zomer maar komen!
laatste aanpassing
Uitspraak van Diederrrr op dinsdag 30 januari 2007 om 22:38:
dit zegt genoeg denk ik...laat die zomer maar komen!

Owjahhh zeker die zomer gaat echt weer goeddd worden :jaja:.
We hebben erg leuke namen voor jullie in petto ;).

:bounce: :cheer: :bounce: :cheer:
laatste aanpassing
goed bezig in Zeeland.. nieuwe eigenaar - goeie feesten :)
nog nooit geweest
Artiest {SHOWLIST artist 23792, 61084}
Uitspraak van M-ystery op dinsdag 30 januari 2007 om 23:56:
Owjahhh zeker die zomer gaat echt weer goeddd worden

jaaaaaaaaaaaaa:D

Uitspraak van Albertino op woensdag 31 januari 2007 om 11:51:
nog nooit geweest

word maar is tijd dan

knalt goed or 8)
Tot we er bij neer vallen kommen we naar het schuurtje voor goede muziek :) :respect: confused events
 
Zomer in zeeland, Monday Madnezz returns\

Waah, was echt super vorig jaar.
:D

Hulde voor Tha Monday Madness..;)
Dit jaar zeker weer van de party.
yes yes was sker altijd de bom jaa!! hoop dit jaar weer ben zker 5 weekenden 8termekaar gegaan zeer nicee:>Whoehoee!! heb er nu al zin in Zorrooo