Partyflock

Tranceformer Easter Party

Tranceformer Easter Party

gepubliceerd door , op
Wat is dat toch, dat Tranceformer? Mag het een naam hebben als je ziet dat het gehouden wordt in een gelegenheid die niet anders te omschrijven is dan een kelder met een bar, een DJ booth en een dansvloer? Moet je daarvoor helemaal naar Utrecht reizen?

Tsja, dat lijken lastige vragen, maar ze zijn makkelijker te beantwoorden dan je verwacht. Want bij Tranceformer gaat namelijk maar om n ding. En dat is met zijn allen genieten van de lekkerste trance-muziek. Maakt het dan uit of een Tisto die plaatjes op de draaitafel legt of een van de vele mindere goden die Nederland rijk is? Maakt het dan uit of er tien of misschien maar n laser aanwezig is? Stel jezelf die vragen en beantwoord ze naar eer en geweten. En als je dan tot de conclusie komt dat jouw genieten niet bepaald wordt door die franje om een feest heen, maar alleen door de muziek, dan ben je bij Tranceformer aan het juiste adres. Puur en ongedwongen is de sfeer die Tranceformer wil neerzetten en kijkend naar de eerste editie, die op 9 september van het vorige jaar werd gehouden, is dat zeker goed gelukt.

Tijd dus om de roep naar meer, die niet lang na de eerste editie al te horen was, tegemoet te komen en een vervolg te plannen. Trek je agenda en sla hem open op zaterdag 7 april voor weer een avondje onvervalst genieten.

Geen mystery guest dit keer, maar naast de twee organisatoren (die er ook weer een paar plaatjes op zullen leggen) alleen maar talentvolle en verrassende nieuwkomers. Misschien een beetje oneerbiedig om ze eerder mindere goden te noemen, zeker als je beseft dat deze heren de potentie hebben om uit te groeien tot meer. Maar neem dat vooral niet voor waar aan en kom zelf je oordeel vormen.

Tussen 22:00u en 06:00u heb je daar dan ook ruim de tijd voor. En aangezien de locatie, Chez be be in Utrecht, lekker centraal is gelegen, is het vanuit het hele land goed bereikbaar.

Tranceformer Events neemt je nog even mee langs de djs die je op deze avond muzikaal zullen verwennen, zodat je weet wat je allemaal kunt verwachten.

De avond zal worden geopend door resident Pedro Sombra met een lekkere diepe progressive set, iets wat hij als geen ander kan. Vervolgens zullen de draaitafels worden overgedragen aan Mr. Marcellos die zijn set van anderhalf uur zal vullen volgens het recept dat hij tweewekelijks toepast in zijn radioshow, ExcessiveMix op Essential Trance Radio. Rond 1:00u zal het de taak van Small zijn om het publiek in verdere vervoering te brengen. Deze dj, klein van naam n van stuk, heeft al eerder bewezen tot grootse daden in staat te zijn. Iets wat precies in het Tranceformer-straatje zal passen. Just-D, de tweede Tranceformer resident, behoeft voor velen geen introductie meer, maar voor de nieuwkomers onder jullie. Deze dj is in staat om met zijn energievolle sets de temperatuur op de dansvloer flink te laten stijgen. Luchtige kleding is dus vereist! Tenslotte zal Tensity de avond op gepast wijze afsluiten. En dat last but not least ook voor hem opgaat, mag duidelijk zijn.

Dus wat let je? Een heerlijk avondje Tranceformer dat je zeker niet mag missen voor een even zo heerlijke entreeprijs van slechts 5,-. En niet alleen de entree, maar ook de drankprijzen in Chez be be vallen, met nog geen 2,- voor bijvoorbeeld een biertje, onder de noemer heerlijk.

Let op! Er kunnen maximaal 200 bezoekers naar binnen, dus als je zeker wilt zijn van een kaartje, zal je deze in de voorverkoop moeten kopen die via de Tranceformer website wordt gedaan.

Tot 7 april in Chez be be!

Voor meer informatie kijk je op de Tranceformer website

Wil je hier op Partyflock mee praten over Tranceformer, klik dan hier.

17 opmerkingen

Netjes(y)

Kort maar duidelyk :cheer:
leuk hoor heren.

Ik kom zeker....?
Leuk nieuwsbericht, duidelijk en met een lekker sausje.

Ik ben uiterrd aanwezig, no matter what ;)
WHoeeeeei!

Zin in!!!! :cheer::cheer:
uiteraard aanwezig, ga de kaartjes zo gelijk bestellen. gaat ongetwijfeld weer heerlijk worden :lief:
editie 2... geweldig :cheer:

line up is om te smullen :kwijl:
Kira
Artiest Mike G
:bounce::bounce: zin zin zin :)
duidelijk aanwezig!
top nieuwsbericht!! (Y)
Leuk nieuwsbericht! :bounce:


Thnx Gary :D
Uitspraak van Gary Teo op woensdag 24 januari 2007 om 23:31:
goeie zaak
succes justin en remco

Thank you!
Mooi berichtje hoor !
Ik ben van de partij !
De vorige keer was het echt heerlijk genieten... dus waarschijnlijk zijn we er ook deze X bij :yes:
Dat is dan in ieder geval 3 personen en ik zal Wackiejacky ook nog effe extra vragen ofdat ze komt.....kheb nog wat goed te maken met der ;)
laatste aanpassing
jaaaaa ... :cheer:

vanavond al ...