Partyflock
 
­ Nederland

LOS, can you handle it?

gepubliceerd door , op
LOS, can you handle it?
15 januari 2007
FeestLos · Can you handle it
Datumvrijdag 2 februari 2007
WinactieLos actiegesloten
LocatiePaard Site
Na een super dikke 1e Los NYE editie is Soulmax weer helemaal klaar voor 2007! Het is tijd voor een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen. De volgende Los editie in het Paard is er dan ook weer 1 waar niets op af valt te dingen! Als je dacht uitgefeest te zijn na ouderejaarsavond had je het dus goed mis!

Soulmax zal zich dit jaar actief op buitenlandse artiesten gaan richten, daarnaast zal de organisatie zich dit jaar ook buiten Den Haag gaan vestigen. Waar en wanneer wordt binnenkort bekend gemaakt.

Los is nu al een tijdje 1 van de beste clubavond van Den Haag, en Soulmax zal dit dan ook in 2007 continueren, de organisatie legt de lat dus hoog dit jaar! Alleen ruimte voor de beste artiesten, decoratie & entertainment op Los in dit nieuwe knallende jaar.

Op muzikaal gebied gaat het 2 februari dan ook helemaal Los met Don Diablo, ROOG, Laidback Luke & Fetish Verdi. Don Diablo, de in 2005 verkozen tot ‘Meest Sexy DJ’, zal met zijn veelzijdige sounds met ballen en een rauw randje het Paard doen steigeren zoals nooit tevoren, hij zal optreden van 00.30 - 02.00. Mis het niet!

Op een goed feest mag natuurlijk geen MC ontbreken, voor de eerste editie van 2007 is ook als van ouds Vika geboekt. Vika Kova weet zich als mc op ieder feestje waar ze geboekt staat in de spotlights te positioneren. Met haar theatrale zelfverzonnen Pop Improvisation style en goed oog voor fashion heeft ze zich in de afgelopen jaren op weten te werken tot één van de meest interessante en bekende, niet te vergeten sexy, mc’s binnen de Nederlandse dance scene.

Kortom weer een Los die je niet mag missen, wil je kaarten winnen doe dan mee met de win actie op partyflock.

Voor maar 10,00 kun je snel je ticket online (www.easyticket.nl) bestellen of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard. Aan de kassa van het Paard betaal je 1,50 fee, je hoeft echter binnen niet meer te betalen voor jas of toilet. De voorverkoop is begonnen! Let op, rond 01.00 vormt zich er altijd een lange rij, probeer dus voor 1en binnen te zijn.

6 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Don Diablo - Stand up (Darren Mase remix)

:kwijl: :respect:
los, altijd leuke feestjes
Uitspraak van verwijderd op maandag 15 januari 2007 om 10:23:
Don Diablo - Stand up (Darren Mase remix)

Jordy Lishious Remix :)
word een druk weekend :D vrijdag LOS, zondag Sneakerz :D
"beste decoratie" ????? bij LOS in het Paard???
Kan je beter schrappen anders kom je niet geloofwaardig over.