Partyflock
 
­ Nederland

Core ConneXion presents r_AW Night een half uur eerder open

gepubliceerd door , op
Core ConneXion presents r_AW Night een half uur eerder open
15 januari 2007
FeestCore Connexion · Presents r_AW night
Datumzaterdag 27 januari 2007
WinactieCore Connexion actiegesloten
LocatieUnitas Site
Het jaar 2007 zal goed beginnen voor Core ConneXion. Het eerste evenement is er een waar ze heel erg trots op zijn, want 27 januari komt r_AW naar Wageningen toe. Aangezien de kaartverkoop al hard loopt willen we er voor zorgen dat mensen niet heel lang in de rij moeten staan. Hierdoor hebben we besloten om om 22.30u al open te gaan.

Van 22.30u tot 6u ‘s morgens zal zaterdag 27 januari 2007 JV Unitas verdeelt worden in twee area’s. De grote zaal zal in het teken staan van de r_AW, beter gezegd harde beukende techno, schranz, industrial en hardcore. Dit concept is natuurlijk bekent van de succesvolle edities van club r_AW in P60 te Amstelveen. Core ConneXion had het idee dat het ook eens tijd werd om een evenement met deze muziek in Wageningen te organiseren, want r_AW is natuurlijk een unieke en aparte muziekstroming binnen de scène. Om r_AW zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen hebben we in samen werking met The Third Movement een zo hard mogelijke line-up neer gezet.

De avond zal beginnen met onze eigen Evensteven, hij heeft 11 november tijdens Core ConneXion in de kleine zaal zo een goede rauwe set neer gezet dat hij mag openen in de grote zaal. Daarna is het tijd voor DJNomen, deze DJ heeft op de meeste Club r_AW’s gedraaid, daarnaast heeft hij ook tijdens Q-Base, Indus3al en vele andere evenementen gedraaid. Na hem zal Peaky Pounder het podium betreden, deze Fin heeft op alle grote evenementen gestaan is eigenlijk de vertegenwoordiging van het r_AW gevoel. Deze zal worden opgevolgd door de denderende Live act: Hectic Fence. Hem ken je natuurlijk van Club r_AW, Defqon, Indus3al en andere evenementen. De perfecte aansluiting hierop zal de DJ zijn wie mede het gezicht is van r_AW, Rude Awakening, ook wel bekend als Promo. Hij zal vanavond als Rude Awakening een snoei harde set neer zetten. Hij heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, hij heeft op alle grote evenementen gestaan die er zijn. Hij wordt opgevolgd door een andere grootmeester, niemand minder dan Manu Le Malin, de Fransman is ongekroonde koning van de darkcore en industrial hardcore. Hij zal Wageningen doen beuken als nooit te voren. Na hem is het de tijd voor de laatste man van de avond, Unexist. Deze Italiaan zal er voor zorgen dat iedereen die nog staat na zijn set ook naar zijn bed verlangt. Hij zal een uitstekende afsluiter van deze knallende avond.

De kleine zaal zal in het teken staan van Core ConneXion hardcore, hier zullen de mainstream hardcore beats klinken. Deze avond zullen onder andere onze residents Fuser en Raveroy draaien. Ook zullen Morbius en S-Kill hun kunsten laten vertonen, deze zijn allebij resident bij onze bevriende organisatie van Harder is Beter. Ook zal Priests of the Industry een optreden verzorgen. Daarnaast staat er ook nog een live-act geplaned, namelijk Demons of terror.

Al deze ingrediënten zullen samen een onvergetelijke avond tot stand brengen.

See You @ Core Connexion r_AW Night

22 opmerkingen

bekent


Keurig nederlands hoor:P

Maar goed fijne line-up(Y)
laatste aanpassing
 
Dikke line-up, moet wel een vet feest gaan worden, maar een slecht nieuwsbericht :)
Dat wordt m zeker wel. Echt goede line-up. Alleen Peaky is toch echt geen fin hoor.
Peaky een fin? Geemigreerd?
Kijk maar eens bij zijn artiestenpagina..staat bij Land: Finland :)
 
ja hij is een fin
Pfffff.... dat is dus niet waar... voor de liefhebbers... ga maar eens op het artiestenprofiel van Da Goose kijken ;)
Artiest {SHOWLIST artist 12785, 66066}
Peaky is gewoon een Nederlander zoals je ziet bij Da Goose.

Peaky Pounder is zijn alter ego en zogenaamd een fin :)

Het vlaggetje is meer met een knipoog ;)
Vet hoor!! En dat in Wageningen;) Baal ervan maar kan er helaas niet bij zijn..
Ik zeg we gaan weer nieuwerwets r_AW douwe...
Heb er zin in..
Mooizo een r_AW in de buurt.
Deze Italiaan zal er voor zorgen dat iedereen die nog staat na zijn set ook naar zijn bed verlangt. Hij zal een uitstekende afsluiter van deze knallende avond.

naar bed :lol:
 
Aanwezig:D
Uitspraak van verwijderd op maandag 15 januari 2007 om 16:59:
ja hij is een fin

Haha, dat sommige mensen het nou nog niet weten :P
 
grappig dat die peaky discussie het nog steeds goed doet :D

enneh mr. persberichtschrijver mag idd nog wel eens een avondcursusje nederlands meepakken..
laatste aanpassing
 
Artiest Fuser
aanwezig :)