Partyflock
 
­ Nederland

Close2heaven is back

gepubliceerd door , op
Close2heaven is back
13 januari 2007
Zaterdag 24 februari 2007 is het weer eens tijd voor een ouderwets gezellig feest. Organisator EarthQuake Agency, bekend van ondermeer Chillnight en Aftervibes, gaat er voor zorgen dat 24 februari een datum wordt die jullie je nog lang zullen heugen. Uiteraard is een goed feest niets zonder de juiste dj's. Dat de resident DJ Energy aanwezig zou zijn was logisch. Close2Heaven is ook bijzonder blij met de komst van DJ José. De bevestiging van de derde dj is een bevestiging van het feit dat het 24 februari een knalfeest in Amstelveen gaat worden. Mark van Dale is namelijk bereid gevonden om een daverende set neer te zetten met club-klappers waar Close2heaven bezoekers allemaal zo naar verlangen!

Geen dresscode, geen thema
Earthquake benadrukt het nog maar eens, op Close2heaven feesten zijn er geen verkleedpartijtjes en aan thema's doet deze Almeerse organisatie al helemaal niet. Bij Close2heaven draait alles om de mensen en om de muziek. Geen ingewikkelde dresscodes waar je weken van te voren al voor naar de stad moet om iets aan te schaffen wat je waarschijnlijk nooit meer draagt. Thema's zijn voorbehouden aan carnaval, niet aan dance muziek. Feesten, flirten, dansen, verleiden, kroelen, genieten, springen en het naar je zin hebben, dat is wat telt bij Close2heaven!

"Just wear anything you feel comfortable dancing in – ‘cos that’s what it’s all about!"

Wat nou VIP?
Bij Close2heaven zijn alle gasten V.I.P. Zo biedt Close2heaven tijdens het komende feest valet parking aan aan haar gasten. Iets wat normaal alleen voor VIP's is weggelegd, biedt Close2heaven voor alle gasten! Voor slechts 5 euro stap je voor de deur uit en wordt je auto door vakkundige medewerkers op een met honden bewaakt parkeerterrein gezet. Na afloop van het feest geef je je valet ticket af en je auto wordt weer keurig voorgereden. Met schone ramen en een voorverwarmde kachel!

Andere extra's waar je op andere feesten vaak diep voor in de buidel moet, horen bij de organisatie tot de standaard uitrusting voor alle gasten: vers fruit de hele nacht en voor iedere bezoeker ook nog eens een leuke attentie.

Clubsound
Kenmerkend is de clubsound. De dj's zullen hun platentassen voor minimaal 60% hebben gevuld met die lekkere clubplaten zoals je ze twee tot vier jaar geleden
nog hoorde in de clubs. Een lekkere, vette, herkenbare clubsound. Natuurlijk zullen ook moderne hits niet ontbreken. Hier en daar maken de dj's nog een sprongetje verder in het verleden door een enkele classic te draaien zoals bijvoorbeeld a house of god, nou als dat niet Close2heaven is....

Commercie
Vele organisaties beloven het: niet groter worden. Toch lonken de euro's vaak harder dan de belofte om niet te groeien. Met het Close2heaven concept komt organisator Earthquake dit al jaren na en gaat doelbewust op zoek naar kleine intieme locaties. Wat er ook gebeurt, de bezoekersaantallen van de Close2heaven feesten zullen niet boven de maximaal 300 bezoekers komen! Zo garandeert Earthquake een intieme en gezellige sfeer. Earthquake organiseert niet om rijk te worden, dat zijn we al lang vergeten! De eigenaren, Michèl en Nellie, organiseren omdat ze dat leuk vinden en dat kunnen de gasten op hun feesten onderstrepen!

Kaartverkoop
Alle Close2heaven edities zijn tot nog toe uitverkocht. Na twee jaar van afwezigheid was er bij de organisatie natuurlijk de vraag of het feest nog leeft onder de mensen. Gelukkig blijkt dat Close2heaven feesten in het geheugen gegrift staan en veel mensen het graag weer mee willen maken. Ook hebben velen er over gehoord en willen er nu eindelijk zelf eens bij zijn! De kaartverkoop gaat lekker. In Mystère is slechts plek voor zo'n 250 mensen en na twee weken is al bijna de helft van de kaarten verkocht!! Wacht dus niet te lang als je twijfelt en bestel vandaag je kaarten nog via de website, www.close2heaven.nl

5 opmerkingen

Gaat t zeker worden Ed! Aan de dj's zal het niet liggen...
1 keer op close2heaven geweest en vond het super. En voornamelijk de goede sfeer is iets wat me bij is gebleven...( en wel meer natuurlijk, maar daar wijd ik hier niet over uit :P )
sjeezus...echt heel cool chillnights meegemaakt..denk zomaar dat michel en zijn crew nog wel een lekker feestje kunnen neerzetten!!!

:)
We gaan er in elk geval ons best weer voor doen mister Reza!