Partyflock
 
­

Orkapot - Dancelab

gepubliceerd door , op
afbeelding Orkapot - Dancelab
FeestOrkapot · Dancelab
Datumzaterdag 20 januari 2007
LocatieDynamo Site
Na een half jaar stilte rondom Orkapot, begint de crew 2007 met een goed voornemen; Een nieuwe serie Orkapot-feesten! Op 20 januari bijt Rick Angel als gastheer de spits af door de eerste Orkapot van 2007 in Dynamo neer te zetten. Een tegendraads feest met een eigenzinnige line-up zoals we van Orkapot morgen verwachten!

Orkapot is een initiatief van enkele bekende Eindhovense DJ’s om weer eens op speurtocht te gaan in muziek. Net even dat andere plaatje, toch eens kijken wat die doet. Bij Orkapot kan het, omdat ze weten waar het publiek voor komt; voor de muziek! Én voor de gezelligheid natuurlijk. Omdat de DJ weet dat er doorgewinterde liefhebbers voor zijn neus staan, die al menige beat en break verteerd hebben, kan hij ze verrassen. Aangenaam verrassen welteverstaan.

Tijdens deze Dancelab-editie voert Orkapot je mee naar werelden van de gasten van Rick Angel. Laat je zo door MarQ (MQ) trakteren op lekkere Bossche Bassen, de Techno-specialiteit uit zijn stad. Deze lekkernij bestaat uit Techno in zijn puurste vorm en is voer voor een energieke, dynamische dansvloer. ZIX (Dommelvallei) laat de muziek het woord voeren terwijl je meegesleurd wordt door de Dommelvallei langs electronische velden en malende Techno-stromen. Zorg dat je deze gids hier niet kwijtraakt, want hij dendert in razend tempo voort door dit donderende dal.

De muzikale belevingswereld van de live-act Beauxfleurs (Rohformat) ziet er weer een stuk abstracter uit. Hun dansbare geluid heeft sinds begin jaren ‘90 een evolutie ondergaan tot een subtiel gelaagde en energieke vorm van Techno, waarbij de echte liefhebber zijn hart kan ophalen. Rick Angel (Zodiak Commune) zal zijn eigenzinnige plaatjes tot een energieke en bruisende Techno cocktail weten te mengen. Zijn pompende beats brengen je in extase en laten je ondertussen alle hoeken van de zaal zien.

In de Chill Out kun je je oren even hun welverdiende rust geven met de hypnotiserende en hallucinerende geluiden van ElChi, een trip door machineparken, sterrennevels en wollige wolkenvelden. Vergeet je trommelvlies ook niet even te trakteren op de melancholische soundscapes van Psycholution en de vervreemdende geluiden van Lamot (Zodiak Commune, Adapter), die je je oren laten spitsen. Casper heft de achtergebleven ruis op met ultrasone Electronics en Ambiënt tonen.

Kaarten kosten 7.50 Euro en zijn verkrijgbaar bij de locatie zelf. Vroege vogels kunnen voor middernacht voor slechts 5 Euro naar binnen.

12 opmerkingen

 
Veelbelovend dit.­
De vorige live editie was ook erg geslaagd
 
Dit wordt weer een lekker nachtje knallen in Dynamo en dan kruipend naar huis! :bounce:

Alleen voor (en door) echte bikkels dus ;)
laatste aanpassing
 
Rick Angel EN Zix!
Oei oei oei oei oei!!

Komt dat zien....­euh HOREN!!
AANWEZIG!!
 
Haha nee 'somber' is het woord niet Zix!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 januari 2007 om 10:22:
Haha nee 'somber' is het woord niet Zix!

Gelukkig maar!!! :p
Leuk! :) kan er alleen niet bijzijn, heb iets anders staan. maar iedereen veel plezier! :)
 
De time-table:

1.­ TECHNO
22.00-24.00 ZiX (Dommelvalei)
00.00-01.30 Marq (MQ)
01.30-02.30 LIVE: Beauxfleurs (Rohformat)
02.30-04.00 Rick Angel (Zodiak Commune)

2.­ CHILL OUT
22.00-04.00 Casper (Adapter)
22.00-04.00 LIVE: Psycholution (Adapter)
22.00-04.00 ElChi (Adapter)
22.00-04.00 Lamot (Adapter, Zodiak Commune)