Partyflock
 
­ Nederland

Clup Up v.s. Sexy Feelings in Leeuwarden

anoniem gepubliceerd op
Na een volle feestweek van oliebollen, gourmetten, vuurwerk en feesten blijven we in het nieuwe jaar ook gewoon weer doorgaan in Leeuwarden. Voor iedereen is er tegenwoordig wel een feestje te vinden waar je helemaal uit je dak kunt gaan en Friesland wordt qua dance muziek steeds progressiever waardoor er veel nieuwe feesten ontstaan. Zo ook op Clup Up vs Sexy Feelings waarmee een frisse wind door Leeuwarden waait. Van club, trance en house t/m hardhouse is het een avond welke heel onverwacht kan zijn en zeer interessante dingen biedt.

Zoals de bezoekers van de vorige Sexy Feelings ongetwijfeld nog zullen herinneren zal de avond garant staan voor verassingen en beleving. De organisatie kan nu weer volop los onder het motto: Clup Up vs Sexy Feelings doen het op hun eigen manier met passie voor de muziek en natuurlijk passie voor het publiek.

Deze editie zal gekenmerkt worden door variatie gebracht door de top van Friesland. Bezoekers van de Sexy Feelings editie weten van het zuivere geluid en de organisatie van Clup Up vs Sexy Feelings zal er dan ook alles aan doen dit weer te realiseren. Hiermee zal iedere muziek liefhebber een zaterdagavond hebben om niet te vergeten. Was het publiek de vorige keer tevreden nu wordt het zeker weer overtreft.

Rumours is bij uitstek de locatie in Leeuwarden op zaterdagavond voor een te gekke nacht uit en de organisaties is dan ook extra gemotiveerd dit feest tot een klapper te brengen. Wat kunnen jullie verwachten? Zoals het thema Clup Up vs Sexy Feelings al zegt, wordt het een avond vol heerlijke dance muziek gebracht door de top van Friesland.

Zo zal de avond beginnen met Asino welke heerlijke club en house gaat draaien. Vervolgens, volgens velen de ‘trance-koning” uit Friesland, Jay G welke we allemaal kennen van de V.I.P tijd. Vervolgens een house combo tussen Vunk en Jay Underground welke ons nu wel terug zullen moeten brengen naar de warehouse tijd van Mr Fingers in Chicago. En wanneer de nacht al lekker is gevorderd wordt het tijd voor de nieuwe Sander Kleinenberg namelijk Kay Wilder welke ons trakteert op heerlijke potje progressive met doordringende basritmes. Een nieuw gezicht op Clup Up vs Sexy Feelings is Terrex. Hij zal onder deze naam house draaien en gelet op het feit dat hij al enige tijd mee draait zal dat geen probleem worden. Als afsluiter zal de welbekende Ozean afsluiten met hardtrance/house. Zoals de organisatie als zei is het zeer gevarieerde line-up vol verassingen.

De aankleding zal door een heuse interieurbouwer verzorgd worden dus wanneer je verdwaald voelt weet je in ieder geval dat het een geslaagde avond was. Kleurrijk zal het dus zeker worden.

Dus wil je ervaren wat dit gaat bieden kom dan zaterdag 27 januari naar Rumours voor Clup Up vs Sexy Feelings en ervaar wat is om een deel uit te maken van een unieke avond welke niet in een hokje geplaatst kan worden.

Kaarten voor Clup Up vs Sexy Feelings zijn verkrijgbaar voor maar € 5 aan deur, deze editie geen voorverkoop!

11 opmerkingen

 
hmmm eens dichtbij (Y)
lekker, zal eens kijken of ik kan...
 
Werkzaam bij Hornycrew
Waar in Rumours? Achterzaal, voorzaal, bovenzaal? :)
 
de ‘trance-koning” uit Friesland, Jay G

:bier:

de nieuwe Sander Kleinenberg namelijk Jay Underground

:|
 
Woehoe!!! GO KAY WILDER!!!!
@ :jaja: ...)Stefan(... :jaja:

"Clup up" heet het waar zou het dan zijn?
 
ik denk 'buiten' vonstég.. :9
 
Naja hopen dat er meer mensen op af komen dan in de Rembrandt! :S

Ik ben in ieder geval wel weer van de partij ;)


:cheer: :cheer:
Jay G, een van de weinige die nog echte trance draait hier!! :respect:
eindelijk gaan jay underground en ik ff b2b, heb er zin in!