Partyflock
 

Nieuw concept in Happy Dayzz van Nachtdienst: founder Extra Large & Unique

gepubliceerd door , op
Mysterieus, verleidelijk en opwinden zijn de sleutelwoorden voor Sexy Strangers in the Night, het nieuwe concept van Nachtboetiek. Op zaterdag 17 februari staat de nacht in de HappydayZZ in het teken verleiding en verlangen. De nieuwe impuls van de makers van Extra Large en Unique voert je op een heerlijke ontdekkingsreis door een nieuw muzikaal landschap met een ultramoderne LED-lightshow en een ondeugende knipoog naar de liefde. De lente staat ten slotte alweer bijna voor de deur!

“Strangers in the night exchanging glances, Wondering in the night, What were the chances we’d be sharing love, Before the night was through.” De nacht is de meest verleidelijke tijd van de dag, dat wist ook ‘The Voice’ Frank Sinatra al in 1967 toen hij zijn enige solo nummer 1 hit scoorde met dit nummer. En dat geldt zeker als het zaterdagnacht is, waarop iedereen uitgaat om te genieten en gezien te worden!

Sexy Strangers in the Night maakt hier volop gebruik van en biedt je een perfecte gelegenheid om de nacht als lovers te beleven. In drie zalen van de HappydayZZ ontspint zich een dik feest met vette grooves en dampende beats. Natuurlijk met heel veel waanzinnig muzikaal geweld en sensueel prikkelende shows zoals je dat kent van de andere Nachtboetiek feesten, maar met een twist die Sexy Strangers in the Night net even lekkerder maakt. Briljant zijn bij Sexy Strangers in the Night de ultramoderne LED-lightshows en dansvloeren. Kijk maar eens op deze foto’s hoe spektaculair dit al eerder was op Nachtboetiek feesten als Unique Sexy City

De combinatie van G-Spott en Spider met Brian S, José en Stephen J. Kroos zorgt ervoor dat je snel in de mood komt. Zwoele club en funky housetunes en spetterende trance en techhouse knallers zorgen voor een energieke en spannende sfeer in de hoofdzaal met een daverend slotakkoord. Uniek en origineel zoals Sexy Strangers in the night bedoeld is. Net zo opvallend is de line-up van de overige twee zalen. In de tweede zaal vind je een combinatie van de stevigere stijlen, en zullen Francois, JP, Danny D, Eyreon Project, Dennis R, Buzz Fuzz en Micha B zorgen voor een waar vuurwerk van stevige trance, harddance en early oldschool. De derde zaal brengt je in de groove met een mix van tribal, club en elektro knallers door Bruze, Les Luca, Michael Dieters, Iwan, Riego & Ferio, Revana, MEM en Amir.

Wil jij hierbij zijn? Maak dan nu gebruik van de speciale actie! Koop je tussen 8 december en 5 januari een kaartje dan betaal je maar de halve prijs. Dat is maar 10,25 euro voor een gewone, en 15,75 voor een VIP-kaart. Deze aanbieding geldt alleen voor de eerste 200 gewone en de eerste 100 VIP-kaarten dus wees er snel bij.

Volop lekker uit je dak gaan op alle mogelijke stijlen die harmonieus samen zijn gebracht op één feest. Dat is Sexy Strangers in the Night. Spannend en opwindend en lekker van begin tot eind zoals je gewend bent van alle feesten door Nachtboetiek maar dan net even anders. Net anders genoeg om je te raken en te verrassen en toch met die goede en vertrouwde sfeer. Als jij zin hebt in een cool, sexy en freaky feest dan zit je op 17 februari in de HappydayZZ helemaal goed! Don’t be a Stranger, be Sexy!

Maar eerst op 31 december uiteraard allemaal naar de Lexion met het langste en coolste Oud en Nieuw feest met een spectaculair 12 uur moment. Lekker aftellen op een groot videoscherm met z'n allen. De kaarten gaan erg hard, wil je erbij zijn in de Lexion, haal je kaarten bij Ticketbox voor 31 december feest of voor het 1 januari feest. Het langste en het vetste Oud en Nieuw feest in de Lexion ever: Erotic New Year Vibe!

4 opmerkingen

Olalala.... mij twee favo organisatiezzz die handen ineen slaan :cheer:

Whoeepoeee, staat in mijn agende, en Xtra Large, geen Marcanti
meer, maarrr, vanaf nu dan Happy Dayzz :D haha.. I am happy!! :bounce:

Ckerzzz aanwezig!! (y)

En da 31ste in de Lexion, ik ben er, openbaar vervoer stopt om 20.00 uur, maar ik niet!!
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Afterdreams
shit vergeten een goedkoop kaartje te halen :/
:nocheer:

maja....
 
heb de kaartjes al:D:9