Partyflock
 

Veghel biedt dé perfecte start van een goede kerst

gepubliceerd door , op
Veghel biedt dé perfecte start van een goede kerst
18 december 2006
FeestNB4-X · Night B4 x-mass
Datumzondag 24 december 2006
LocatieAmbiance
Twee zalen lekkere muziek
Zondag 24 December komt iedereen die van een gezellig feestje houdt aan zijn trekken op de NB4-X. Dit feestje staat bekend om de altijd goede sfeer, leuke mensen, gezellige kerstdecoraties en een breed scala aan muziekstijlen verdeeld over 2 zalen. De twee grootste zalen van Ambiance partycentrum in Veghel zullen wederom weer een gehele kerst metamorfose ondergaan. De Par-T Mainstage is helemaal gewijd aan de beats van Hardstyle, Jump en Oldschool. De combinatie van artiesten, Jones, John Harrington & Tecknoiz, Dweazle en Yves zullen het nodige geweld uit de speakers laten knallen. MC Apster die onlangs nog de Q-Factor MC contest won zal het publiek toespreken met zijn opzwepende teksten. Voor het visuele aspect zal VJ Casual-T een adembenemende kerstshow op een groot video scherm presenteren. Voor degene die lekker relaxed willen grooven zal de Fascinate area zoals gewoonlijk weer volop lekkerste house en electro beats brengen. DJ’s Danos, KruH, Jordy Lishious en Naughty Nik hebben de taak om het publiek een lekker stukje muziek te laten beleven. Er zal dit jaar wat extra dans ruimte gecreëerd worden omdat het in deze zaal bij de vorige editie echt propvol was.

Terugblik
Het is alweer drie jaar geleden.. Kerstavond 2003.. Winterse buien en ijskoud buiten, binnen lag de temperatuur echter stukken hoger in een Ambiance vol met enthousiaste feestende mensen. Genietend van de muziek, de omgeving, de ‘Ambiance’, de kerstgedachte bij iedereen in het hoofd aanwezig. Deze memorabele avond was niet alleen de première van de NB4-X maar ook het allereerste feest van Par-T! Met de NB4-X heeft Par-T een geweldige start gemaakt en in de afgelopen drie jaar zijn inmiddels al vele fantastische feesten gevolgd. Zo is deze organisatie o.a. ook de drijvende kracht achter de succesvolle feesten Pinksterpar-t Outdoor, Housepar-t, Hard Nature en Fascinate.

Par-T X-mass atmosphere
Een betere manier om de kerst in te knallen is er niet met de NB4-X. Overal waar je kijkt zullen X-mass decorations te vinden zijn. Samen met de intieme sfeer die zo kenmerkend is voor de kerst, de Brabantse gemoedelijkheid en de gezelligheid wordt zo de perfecte Par-T X-mass atmosphere gecreëerd. Al 3 jaar op rij is de NB4-X dé perfecte start van een goede kerst voor de regio Veghel en de grote achterban die Par-T inmiddels rijk is. De deuren van dit geweldige kerstfeest gaan open om 21.00 u. en zullen sluiten om 03.00 u. Kom op tijd want voorgaande edities waren allen uitverkocht. De prijs aan de deur is 10,- en de minimale leeftijd is 17 jaar.

Par-T wenst iedereen alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

4 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 27628, 63027, 58233}
Jordy, Pim, John, Ted :respect: én Jones natuurlijk niet te vergeten ;)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Jones :respect:
 
Jones :respect:....en nog geen maand later op X-Qlusive Zany, die moet een leuk begin van 2007 hebben! :O:)
Jordy Lishious ook zeer goed te pruimen in de andere zaal! 8)