Partyflock
 
­ Nederland

FOD presents: Pimp my Vibes

gepubliceerd door , op
FOD presents: Pimp my Vibes
29 november 2006
Pimp my………….
Pimpen is de rage van het moment. Anno 2006 word alles om je heen “gepimt”, van je auto tot je zelf, van je wc tot de bloempot, alles moet visueel gezien over de top.

Hier kan Forces of Dance dan ook niet in achterblijven en dus is het de hoogste tijd voor een gepimpte editie van het inmiddels befaamde Illegal Vibes op het Industrie terrein “Oostpoort”. Daarom is voor de aankomende editie van 9 december als thema gekozen voor: “Pimp my Vibes”. Hoe dit thema vorm gaat krijgen houd FOD nog even onder zijn oversized gepimpte hoed. Wel wil de organisatie een klein tipje van de sluier voor je oplichten.

Éen van de kenmerken van afgelopen Illegal Vibes reeks zijn de thema,s met de bijbehorende decoraties, die altijd weer voor een nieuwe Vibe hebben gezorgd. Dus met een gepimpte editie moet er helemaal uitgepakt worden. Zo zal een gedeelte van de Marconistraat gevuld zijn met bijzondere gepimte auto,s

Om alle dagelijkse beslommeringen van je af te dansen heb je wel wat ruimte nodig. Aangezien dat de laatste indoor editie,s steenvast uitverkocht zijn, komt FOD met een grotere tent, die als chill zal fungeren. Deze wordt natuurlijk op de bekende FOD manier pimp waardig gemaakt.

Maar misschien wel het belangrijkste onderdeel van deze editie is de dress code. Daar waar Forces of Dance zich niet vaak laten verleiden tot een dress code doet FOD ditmaal een oproep aan alle bezoekers om ervoor te zorgen dat het ook een echte “gepimpte” editie wordt! Dus pimp yourself! Om je aan te moedigen om hier aan mee te werken stellen we graag een dikke prijs voor de 2 meest gepimpte en origineel geklede bezoekers in het verschiet:

1. Een DVD van Illegal vibes outdoor 2006 – The Industrial Revolution
2. 10 consumptie bonnen
3. Een FOD / Illegal Vibes T-shirt
4. En als klap op de vuurpijl een jaar lang gratis entree op alle door FOD georganiseerde evenementen!

Ook 2 namen die hoog op het verlanglijstje staan van FOD te weten Manu le Malin en Amok worden ingevlogen.

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten, is Illegal Vibes een Multi styles concept dus ook deze editie zal er een variatie van verschillende stylen te horen zijn. Te beginnen met de winnaar van de NDE 2006 (Notheren Dance Experience) dj Pass-Out, deze zal laten zien een terechte winnaar te zijn door zijn snelle Early Hardstyle set.

Thilo & Evanti zullen een set met een flink portie vette Hardtyle laten horen. Door hun producties op oa het befaamde Straight On Recordings zijn de beide heren inmiddels aardig gesetteld in de scène! Justino zal laten zien een waardige resident te zijn van Illegal vibes door een hele snelle Hardstyle set, waarbij de energie als een trein aan je voorbij raast.

Jack Ohm zal het vanaf hier overnemen om de meer industriële kant op te gaan. Een vette Hardtechno/ schranz set zal de avond en het tempo flink opvoeren zodat de zaal lekker is opgewarmd voor Amok. Die heeft op Illegal vibes outdoor 2006 helaas het verstek moest laten gaan door ziekte en dus word het hoog tijd dat deze techno gigant zijn stampende hardtechno & schranz over Industrieterrein Oostpoort uitstrooit.

Gaat het je dan nog niet hard genoeg, dan kun je je vervolgens opmaken voor een snoeiharde set van Manu Le Malin die zoals gezegd hoog op het verlanglijstje van Forces of Dance staat en de reden waarom moge duidelijk zijn. Tot in de vroege uurtjes zullen Bionic a.k.a Donatello en Psychoman de laatste energie uit je lijf trekken met een mix van Hardcore en Darkcore.
De hosting van de avond is in handen van Mc Drip.

De time-table voor “Pimp my Vibes” zal zijn:

22:00 – 23:00 Pass-Out
23:00 – 01:00 Thilo & Evanti
01:00 – 02:30 Justino
02:30 – 03:30 Jack Ohm
03:30 – 05:00 Amok
05:00 – 06:30 Manu Le Malin
06:30 – 07:30 Bionic a.k.a Donatello
07:30 – 08:00 Psychoman

Voor alle bezoekers die de modderige Illegal vibes outdoor editie hebben meegemaakt is er een ingerichte stand aanwezig waar de officiële DVD van Illegal vibes outdoor 2006 te verkrijgen is. Ondanks het slechte weer was dit een geweldig en onvergetelijk spektakel waar een prachtig overzicht DVD van is gemaakt.
Zorg in ieder geval dat je tijdig je kaartje haalt bij een van de ticketbox adressen zodat je verzekerd bent dit spektakel niet te hoeven missen!

Illegal Vibes: “ The Ultimate Underground Event”

12 opmerkingen

heeft der weer zin an!
Zeker aanwezig! :D
<<Pimpen is de rage van het moment.>>

Leven jullie onder een steen ofzo? :vaag:
Dit is hoop ik het allerlaatste wat er in 2006 aan pimp-gedoe gedaan wordt. Tijd voor wat nieuws in 2007... :-D


...Anno 2006 word(t) alles om je heen “gepim(p)(d/t)
Uitspraak van -STATE- op woensdag 29 november 2006 om 12:43:
Dit is hoop ik het allerlaatste wat er in 2006 aan pimp-gedoe gedaan wordt. Tijd voor wat nieuws in 2007...


Indd, meende ook dat die rage al aardig voorbij was, maar jah hier komt alles later :P
Artiest {SHOWLIST artist 39952, 58356}
Moet nog maar kijken of ik ga en als ik wel ga ben ik er pas om half 3
ben wel aanwezig, alleen vind de line-up niet echt denderend, had iets meer bekendheid gezien.

Manu is een stijl waar je van houden moet, was vorig jaar TD precies hetzelfde.

mnaar goed zal vast wel gezellig zijn!
helaas geen centjes
Uitspraak van Auke :bier: op woensdag 29 november 2006 om 21:33:
helaas geen centjes


miss wel kei hard euries?
Manu le Malin is echt Super!!
Artiest {SHOWLIST artist 29730, 1227}
In Harlingen is tegenwoordig een nieuwe burgervader gevestigd. Deze heeft aangegeven dat er meer Politie controle op en rodom het feest zal zijn. Houd hier dus rekening mee!!
 
en zorg dat jullie voor 0300uur binnen zijn!!!!!!!
 
Rijden er dit keer ook weer busjes terug naar de omringende steden/dorpen? (i.v.m. extra strenge controle van politie die aangekondigd wordt.)