Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fresh viert verjaardag met gratis event

gepubliceerd door , op
Er is er één jarig hoera hoera! en dat ga je merken ook. Absolutely Fresh bestaat op Zaterdag 9 December a.s. precies drie jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. “Terugkijkend op de afgelopen drie jaar, mogen we concluderen dat Enschede en omstreken hebben laten zien dat er wel degelijk een markt is voor hoogwaardige clubmuziek” aldus Absolutely Fresh. Vele Dj’s passeerden de revue en stuk voor stuk waren ze meer dan aangenaam verrast door de spontane maar vooral enthousiaste houseliefhebbers die deze regio rijk is. Absolutely Fresh kijkt terug op een geweldige periode van drie jaar, welke ze alleen hebben kunnen verwezenlijken dankzij haar publiek, jullie dus!! Vanwege deze festiviteit is besloten om er dit keer een hele speciale editie van te maken. Geen toeters, slingers en ballonnen maar wel drie geweldige Dj’s en heel veel extra surprises.

Wat?
Zoals gezegd, zal Zaterdag 9 December a.s. de dag zijn dat Absolutely Fresh haar beste beentje voorzet. De avond wordt uiteraard afgetrapt door Absolutely Fresh 3rd Anniversary resident Marc Vano. Met de finale van de Corona contest in Rechter te Eindhoven op zak. En met een aantal boekingen in grote clubs in het vooruitzicht, staat deze jonge Dj aan het begin van een veelbelovende periode. Hij zal jullie opwarmen met zijn beste tracks, tot we aankomen bij de eerste hoofdact van de avond. Wie kent haar niet, Isis. Naast het feit dat ze een prachtige verschijning is, staat ze sinds jaar en dag al haar mannetje aan de top van de Dj-wereld. Van Ibiza tot Miami en van Lissabon tot aan Tokio liet deze Dj zien waarom ze tot één van de beste House Dj’s wordt gerekend.Als afsluiter van de avond brengt Absolutely Fresh 3rd Anniversary een Dj, die twee jaar geleden nog geprogrammeerd stond op het welbekende Sensation White. We hebben het dan over niemand minder dan Brian S. Met residenties op bekende Amsterdamse feesten als Chemistry en Rush, is Fresh dan ook meer dan verheugd deze Dj in de line-up te kunnen vermelden. Zoals iedereen van Fresh gewend is, zullen er uiteraard de nodige vocalen en visuals present zijn. Verder zal er op de avond zelf aandacht worden besteed aan het 3-jarig bestaan in de vorm van leuke surprises.

Waar?
Voor het eerst zal Absolutely Fresh 3rd Anniversary te bezoeken zijn bij de locatie Paddy's. Deze uitgaansgelegenheid staat al jaren bekend om haar goede publiek en geweldige Tapas. Tot een uurtje of elf kun je lekker rustig genieten van deze zojuiste genoemde Tapas om vervolgens plaats te maken voor een heerlijke Clubavond. Of je dit nou zittend doet vanaf het loungeterras, dansend op de dansvloer of kijkend vanaf het balkon, dat mag je helemaal zelf weten, maar zeker is dat deze zaterdagnacht niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

Even op een rijtje
Schrijf het volgende in je agenda. Op Zaterdag 9 December a.s. vanaf 23:00 uur, verjaardag Absolutely Fresh 3rd Anniversary. Het feest gaat door tot minimaal 5 uur, en wat bijzonder mag worden genoemd is dat er geen entree wordt gevraagd. Fresh vindt het niet passend om op haar eigen verjaardagsfeest entree te vragen. Fresh wil dan ook iedereen die ze de laatste drie jaar heeft geholpen of een warm hart heeft toegedragen, uitnodigen voor deze speciale avond. Verder nog even een serieuze noot. Zoals bijna iedere locatie heeft ook Paddy's een beperkte capaciteit. Ook al is het balkon open en zal het terras worden afgesloten door middel van een tent, wordt er een erg grote toeloop op dit evenement verwacht. Voorkom dus teleurstellingen en zorg dat je lekker op tijd binnen bent. Verder wordt er alleen verwacht dat jullie gepast gekleed komen. Meer info over dit feest is vinden op www.absolutelyfresh.nl. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar info@absolutelyfresh.nl. Rest nog maar één ding te zeggen en dat is: It’s Absolutely Fresh baby!

6 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Vind vooral jullie USA adventure (Y) Gefeliciteerd joh... :D
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Uitspraak van SYCORE op woensdag 22 november 2006 om 12:43:
KeEp Up ThE GoOd wOrK

Bekeerd tot de breezerstaal Erkan??


Voor de rest goed werk jongens, ben er helaas niet,sorry...
laatste aanpassing
Uitspraak van VecinoNL op woensdag 22 november 2006 om 19:48:
Bekeerd tot de breezerstaal Erkan??



sinds wanneer is een term wat vaak wordt gebruikt in de hiphop "Breezertaal"?
Mocht je zaterdag 9 december overdag niks te doen hebben, kom dan vanaf 15:00 uur naar de oude markt in Enschede, want daar zullen we een spontane Pre Birthday Bash houden.
Vanuit een grote Hummer zal Marc Vano de kou even doen vergeten met zijn warme sound.

Kortom:

http://partyflock.nl/party/79585

Zaterdag 9 december
Absolutely Fresh Pre Birthday Bash
15:00 - 18:00 uur
Oude Markt - Enschede (voor Paddy's)
Marc Vano en MC Sherlock