Partyflock
 
­ Nederland

Park Avenue op de vuist met Crunc Agency!

gepubliceerd door , op
Park Avenue op de vuist met Crunc Agency!
29 oktober 2006
FeestPark Avenue - Knock out · Park Avenue vs Crunc Agency
Datumzaterdag 2 december 2006
LocatieHet Park Site
Het moment komt dichterbij en de spanning stijgt. Volgende week zaterdag staan Park Avenue en Crunc Agency oog in oog met elkaar in de arena van Schouwburg het Park in Hoorn. Deze avond wordt het kicken op Park Avenue – Knock Out! met de heetste club, urban en eclectic house. Het is de laatste editie van dit jaar, dus reden te meer om nog eens extra te knallen!

Het publiek gaat een spannende avond beleven, want met Crunc Agency is een geduchte tegenstander gevonden. Crunc Agency knokt zich naar boven op weg naar de top en de dj’s en artiesten uit de Crunc-stal zijn steeds vaker te vinden op de absolute topfeesten. Bereid je dus voor op een grootse battle!

In de club house zaal staan Robert Feelgood, Dekky en Carita La Niña in de ring. Zij gaan ieder een ronde lang vol gas, delen raken klappen uit en doen alles om het publiek wild van enthousiasme te krijgen. Het publiek wil spektakel en dat krijgen ze dan ook. Kazzikazs op percussie en Miss Chianty on the mic doen er nog een schepje bovenop!

In de foyer belooft het ook absoluut een hete strijd te worden. DJ’s Benjamin Brown en Franck leggen de vetste urban en eclectic house platen op de draaitafels. De laatste editie ging het publiek uit zijn dak op een mix van hip hop, soul, disco en classics en ditmaal doen we er nog een schepje bovenop. Pryme zal er persoonlijk op toezien dat iedereen volledig los gaat!

Park Avenue en Crunc Agency gaan er samen absoluut een heel dik feest van maken. Met een top affiche en de fantastische locatie kan het niet misgaan. Wie zin heeft in een knallend house feest komt 2 december dus Hoorn. Be there! Meer info op www.parkavenue.nl

5 opmerkingen

 
Ben eral paar keer geweest, het is wel grappig.
Laatste keer was echt leeg.
ik kom er nou niet mn bedje voor uit.
17,50 voor zo'n line-up....nee dank je. ik skip m.
Artiest Martinez
Uitspraak van verwijderd op woensdag 22 november 2006 om 08:40:
Laatste keer was echt leeg


Omdat het gelijk met dat festival in bovenkarspel was. (obsession)
Net ff kaartjes gehaald! Medewerker gaf aan dat er nog wel kaarten zijn, maar dat de laatste dagen het behoorlijk hard gaat. Ze verwachten zelfs dat het uitverkocht raakt!
JA! Net terug uit Italië en zin in een feestje!! :D :bounce: :D