Partyflock
 
­ Nederland

Kissy kissy bang bang - Special edition

gepubliceerd door , op
Kissy kissy bang bang staat voor onvervalste clubbytechno met een knipoog naar de streets in de Superwow. Terug naar het oude clubgevoel wat Now&Wow op St. Job zo uitmuntend wist te brengen. Schijt hebben aan alles om je heen en volledig de weg kwijt raken. Opgaan in de muziek en de sferen om je heen. Nieuwe ervaringen opdoen en openstaan voor de invloeden die je vormen en die je brengen naar ultieme genotmomenten. Deze editie van Kissy kissy bang bang zal een aanstoot geven naar nieuwe tijden. Nieuwe wegen zullen ingeslagen worden. Radicaal het roer omgooien, maar toch koers behouden. Deze editie van Kissy kissy bang bang zal de geschiedenisboeken in gaan als legendarisch. Over enkele jaren zal jij als bezoeker terugdenken aan dit moment, hoe het toen was. De aanzet is gemaakt. Nu kunnen alleen nog maar betere tijden komen. Rotterdam zal weer uitgaansstad van Nederland worden na 25 november. Langzaam maar zeker, uit het slijk kruipen, en groter dan ooit herrijzen.

Op 25 november staan zoals vertrouwd in de Now enkele ijzersterke technolectro dj’s. Zij zullen ervoor zorgen dat jij je waant in vervlogen tijden en tijd zal het laatste zijn wat in je woordenboek voorkomt. Joachim zal de avond in de Now openen en een goede basis leggen voor de twee mannen na hem. Joachim staat al vele jaren zijn mannetje in het clubcircuit, dus gegarandeerd dat hij vroeg op de avond de zaal al weet te rocken. Joey Daniel zal na Joachim plaatsnemen op het grote podium. Joey heeft weinig introductie nodig. Deze jongeman heeft zich al uitermate vaak bewezen en heeft nu al een grote schare fans achter hem staan. Wanneer Joey achter de decks plaatsneemt, zal het gegarandeerd feesten geblazen zijn. Uiteindelijk zal de avond spectaculair aan zijn einde komen door de speciaal uit Frankrijk ingevlogen grootheid, Sébastien Léger. Deze grootheid heeft dit jaar Extrema en Dance Valley nog aangedaan en zal dit keer de Now&Wow laten schudden op haar grondvesten. Zorg er dan ook voor dat je stevige schoenen aan hebt met flinke zolen, want er zal aardig wat rubber verschroeid worden.

In de Superwow zal deze avond een leuke twist worden gegeven aan de normale clubavond. Ben je gewend om de gehele avond streetmuziek uit de boxen te horen knallen? Daar zal deze editie ook wel sprake van zijn, verzorgd door niemand minder dan Mr. Wix en zijn Escobar ondersteund door Tom Trago. Maar Kissy kissy bang bang zal geen nieuwe wegen inslaan als zij niet met iets spectaculair nieuws komt. Nog niet eerder vertoond en een voorbode voor wat er nog meer kan komen in de toekomst, en denk dan ook in de veelzijdige en ruimste zin van het woord, want niks zal te gek zijn!

Deze avond zal de nieuwe rocksensatie Clayborn de Superwow laten springen en laten ervaren dat rock dé muziek is die het beste kan dienen als uitlaadklep. Maak je schouders dus maar soepel, gooi je haar los en laat je meevoeren op de klanken van Clayborn. Bovendien een mooie kans om een band met een enorme groeipotentie zoals de Artic Monkeys of The Streets in levende lijve mee te maken, voordat ze het kaliber hebben bereikt van ‘onbetaalbaar worden om een concert te bezoeken’. Clayborn zal zorgen voor onvervalste punkrock, maar houdt het wel dansbaar en street. Een performance die je niet mag en niet kan missen. Zorg bovendien dat je tijdig aanwezig bent, want het risico lopen om deze grootheden in spé te missen zou eeuwig zonde zijn. Wil je al wat in de mood komen? Check dan alvast hun website www.clayborn.nl.

10 opmerkingen

KISSY KISSY BANG BANG,,O DAT WORT HET ZEKER MET WIJN ER BEI,,DRINK MYN FOLK
laatste aanpassing
Rotterdam zal weer uitgaansstad van Nederland worden na 25 november. Langzaam maar zeker, uit het slijk kruipen, en groter dan ooit herrijzen.

Bullshit, Rotterdam staat al jaren op de kaart als de uitgaans-en festivalstad van NL. Je bedoelt zeker Amsterdam..


en..uh:
Deze avond zal de nieuwe rocksensatie Clayborn de Superwow laten springen en laten ervaren dat rock dé muziek is die het beste kan dienen als uitlaadklep.

Je maakt reclame op de verkeerde site geloof ik, of weet je het gewoon niet meer..

Heel slecht persbericht vol met vage kreten..je wil te graag ben ik bang..
En die Tony macaroni dj past hier dan wel weer heel goed ja...
Uitspraak van scent op woensdag 15 november 2006 om 22:53:
Je maakt reclame op de verkeerde site geloof ik, of weet je het gewoon niet meer..

Pff wat een kutreacties weer...Hou dan gewoon je mond als je niets zinnigs hebt te zeggen. En waarom reclame maken op de verkeerde site?
Beetje blijven hangen in het hokjes denken jij...

ONTOPIC!:
Toffe line up... Misschien wel aanwezig!
Vieze Freddie ook aanwezig?

Present!
laatste aanpassing
Uitspraak van FLAWLESS op donderdag 16 november 2006 om 23:17:
Pff wat een kutreacties weer...Hou dan gewoon je mond als je niets zinnigs hebt te zeggen. En waarom reclame maken op de verkeerde site?
Beetje blijven hangen in het hokjes denken jij...



Als je beweert dat Rock de uitlaat klep is en niet Dance ben je reclame aan het het maken op de verkeerde site, punt uit. Domme opmerking natuurlijk dat ik dan in hokjes zou denken. House is voor mij de uitlaatklep. Ga jij liever naar een rockconcert mij best, ga vooral je gang..ik houd je niet tegen..
 
Hmm, tijd geleden in 11 kwam er ook ineens een punkband spelen, moet zeggen dat dat best bijdroeg aan de sfeer.. Het maakte de avond wel bijzonder en niet standaard.

Hou er wel van als er verschillende stijlen aan bod komen, als het maar niet wordt overdreven en een rommeltje wordt. Ik beperk me echt niet altijd alleen tot house, maar ja.. ieder z'n ding.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd wat voor avond het gaat worden.
 
wat een geweldige foto op de achterkant van de flyer :p
 
Ik wil wel weer eens in de now en wow koekeloeren maar is er trouwens een dresscode?
Vroeger deden ze er wel eens moeilijk op de oude lokatie maar kwam wel altijd binnen...