Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe namen op tweede editie ‘Impress’

gepubliceerd door , op
Nieuwe namen op tweede editie ‘Impress’
13 november 2006
Vrijdag 1 december a.s. zal Fort Kijkduin in Den Helder opnieuw in het teken staan van zwoele housebeats, dampende clubbeats en funky groove. Dan zal namelijk de tweede editie van het dance-evenement ‘Impress’ plaatsvinden. Tijdens deze nieuwe editie zullen organisatoren DJ’s United en ProjexX het publiek kennis laten maken met twee toppers die nog niet eerder in Den Helder en omstreken achter de draaitafels hebben gestaan, namelijk Jordy Lishious en Boy Lamoen.

De organisatoren zijn trots op het feit dat zij deze twee aanstormende talenten hebben weten te strikken. Jordy Lishious staat op het punt door te breken in de Nederlandse en wereldwijde muziekindustrie. Hij heeft al twee goede tracks gelanceerd en is nu succesvol met zijn remix 'Ooh la Lishious van de Wiseguys'. Daarnaast staat hij in het voorprogramma van de tour van Marco V, een DJ met internationale allure. Dat Jordy Lishious een zeer groot talent is en veel potentie heeft mag duidelijk zijn om het feit dat hij dit allemaal heeft bereikt in het afgelopen jaar!

De tweede topper van de avond is Boy Lamoen. Deze goede vriend van Jordy Lishious doet inmiddels goede zaken in de dance-scene en draait zeer regelmatig in de welbekende discotheek Lexion. Daarnaast is hij inmiddels onder contract bij het label High Contrast waar ook namen als Marcel Woods, Paul van Dyk en Johan Gielen zijn ondergebracht. Allemaal DJ’s die hun status in Europa en daarbuiten dik verdiend hebben.

Daarnaast staat ook DJ Quintino voor het eerst op ‘Impress’. Deze Helderse topper is bij velen bekend als de organisator en resident van de bekende ‘Summer Vibes’ feesten. Van hem kan je een uitstekende set van latin-house, groove en electro verwachten.

Naast bovengenoemde namen zullen ook DJ’s Rosto & Strict optreden. Op hun vorige live-optreden tijdens ‘Impress’ hebben zij zoveel lovende reacties gehad dus reden genoeg om het publiek opnieuw kennis met ze te laten maken. DJ Brainwave heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Eerder stond hij dit jaar al op o.a. het Last Minute Summer Event en hij zal deze avond compleet iets nieuws gaan doen wat niemand van hem verwacht. Ook Lorenzo zal opnieuw een spectaculaire set draaien. Het publiek kent hem vooral als ex-resident DJ van voormalig café Bumpers in Den Helder.

De locatie zal in winterse stijl worden aangekleed waar de vele lichteffecten een belangrijk onderdeel van uit zullen maken. De visuals zullen worden verzorgd door VJ-team Hypnosys en zijn te zien op verschillende videoschermen. Zoals het publiek de vorige keer al heeft gehoord zal het geluid weer van grote kwaliteit en volume zijn. Daarnaast zal publiek worden verwelkomt over de rode loper en zullen de eerste 50 bezoekers van de avond een gratis welkomstdrankje krijgen.

Impress’ vindt plaats op vrijdag 1 december 2006 van 21.00 tot 04.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop of aan de deur. Voor de routebeschrijving en verdere informatie kan je kijken op www.djs-united.nl

11 opmerkingen

vorige keer was voor een eerste keer dit concept erg gezellig, nu alleen nog maar beter!
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Go Lishious and Lamoen! :cheer:
Zeker weten :yes:
Werkzaam bij Projexx
Artiest {SHOWLIST artist 51264, 19010}
Het Laatste TOP FEEST in Den Helder van 2006!!:bounce:
Uitspraak van StriCt op zaterdag 25 november 2006 om 20:45:
Het Laatste TOP FEEST in Den Helder van 2006!!

HELEMAAL MEE EENS!!!
Artiest {SHOWLIST artist 2483, 63717}
Uitspraak van DJ Stelley op zondag 26 november 2006 om 22:57:
HELEMAAL MEE EENS!!!

Meeloper!!!!
Uitspraak van Brett-Attack op woensdag 29 november 2006 om 21:47:
Meeloper!!!!

grapjas:p
laatste aanpassing
vanavond is het zo ver!! PARTY TIME:D
Was een zeer geslaagd feestje mensen:D