Partyflock
 
­ Nederland

Sensual – 1 year anniversary

gepubliceerd door , op
Sensual – 1 year anniversary
9 november 2006
FeestSensual · 1 Year anniversary
Datumvrijdag 17 november 2006
LocatieLexion
Maar liefst 12 dj’s zullen op vrijdag 17 november de ingrediënten zijn voor het spetterende 1 jarig bestand van Sensual. Tezamen met feestend Nederland zal deze avond net even anders zijn dan een reguliere Sensual avond.

Club Sensual is dan precies een jaar gelden begonnen met dit concept. Tijdens deze Sensual avonden wilde de organisatie net even anders zijn dan alle overige erotische feesten. Andere muziekstromingen en exclusieve decoratie waren een aantal zaken die voorop stonden. Maar ook de gehanteerde doorpolicy, ‘females and couples only’ hebben dit jonge concept tot een succes gemaakt.

De locatie waar Club Sensual stand houdt is Lexion Venue. Deze locatie bood vele mogelijkheden om dit toen nog prille concept uit te laten groeien tot wat het op dit moment is. Sensual heeft zich ondertussen in alle zalen van deze locatie begeven en elke keer weer was het een ware happening om mee te maken. De gangen, doorloop routes en het exclusieve karakter van de zalen sloten hier naadloos bij aan.

Tijdens het 1 jarig bestaan zal Sensual dan ook gaan plaatsvinden in maar liefst 4 zalen van dit complex, waarvan er 3 zullen worden gevuld met muziek in de verschillende muziekstromingen. De hoofdzaal zal gedomineerd worden met groove en Funky House, terwijl zaal 2 voornamelijk tech-house en progressive laat horen. In zaal 3, die gehost wordt door Swingbox.nl zal voorzien worden van house en club-trance. De dj’s die dit allemaal gaan laten horen liegen er dan ook niet om..

Tijdens het 1 jarig bestaan kan er genoten worden van Mark van Dale, Mike S, Stephen J. Kroos, Lin, Albert, Miss Ginger, JeffreyT, Les Luca, Tom Boye, Many Moore alias Miezz! & Mike Palmer allen bijgestaan door de Sexy Diva en zangers MC Tjo-Kwan. Deze diversiteit aan dj’s zorg er dan ook voor dat er voor een ieder wat wils is en dat geen bezoeker zich hoeft te vervelen.

Je zelf vervelen hoeft toch al niet tijdens Sensual. Zoals elke keer zal er ook dit keer weer veel te zien zijn. Sexy entertainment, exclusief decoratie en veel erotische kunst. Maar ook stands met kleding en toys zullen aanwezig zijn. Ook de mogelijkheid tot een erotische massage behoort tot de opties. Vergeet daarbij niet de gratis toiletten, ijsjes, warme hapjes en fruit.

Ook zal er een heuse liefdestempel worden gecreëerd in één van de zalen. Deze ruimte is uitermate geschikt om jezelf even los te wrikken uit de feestende massa en biedt de juiste ontspanning wat je tijdens een erotische avond wellicht zou willen. Heerlijke lounge banken en plateaus zorgen voor genoeg lig en zit ruimte.

De kaartverkoop is reeds begonnen en er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen van de ticketbox en bij elk Free Record Shop filiaal in het land.

Sensual – A naughty party for females and couples!!!

3 opmerkingen

 
Aha
 
Artiest Bladezzz
Tot volgende week :cheer:
eindelijk weer een avond naar onze smaak , dank dank