Partyflock
 
­ Nederland

Soulrock wenst je een ‘Vreemd’ uiteinde van 2006

gepubliceerd door , op
Vreemd pakt het uiteinde van 2006 spetterend uit, met vreemdere artiesten dan ooit tevoren! Wat te denken van een spectaculair optreden van het Duitse ‘My My’ (live // playhouse) en van eigen bodem 2000 and One en Dexter (live // klakson)! Verwacht daarnaast nog vele speciale gasten en residents die de avonden compleet vreemd zullen maken! En dit is nog maar een tipje van de sluier van wat Vreemd je de komende tijd zal brengen.

Kerstmis wordt dit jaar Wildvreemd! De kans is groot dat je na tweede kerstdag je kerstcadeau met veel liefde in zou willen ruilen voor het nieuwe debuutalbum van de Berlijnse formatie ‘My My’’ wat de titel ‘Songs for the Gentle’ draagt.
My My is een drie man tellende act en kwamen elkaar op een wel hele vreemde manier tegen.

Nadat Lee Jones in 2002 naar Berlijn verhuisde en zijn vriend Carsten Klemann (toentertijd resident in de Berlijnse Watergate Club) benaderde, stelde Carsten voor om samen aan wat muziek te gaan werken. Vervolgens werd er besloten om een dj maatje van Carsten erbij te betrekken. Nick Höppner was toentertijd resident in de Panorama Bar. Het drietal sprak iedere woensdagavond af om muziek te maken en de ideeën die ze hadden uit te werken en die met elkaar te bespreken en te discussiëren.

Nadat My My getekend werd op het befaamde “Playouse”, begonnen Lee en Nick te werken aan een liveset om “My My’s” geproduceerde muziek aan de clubs te laten horen. My My hecht er vandaag de dag geen waarde aan te beschrijven wat ze precies zijn en hoe de act in elkaar zit. Lee en Nick doen echter vaak de Liveset terwijl Carsten zich meer op het dj’en concentreert maar heeft nog steeds een cruciale rol wat betreft de muzikale richting die My My opgaat.

Verwacht van My My een wildvreemde warme combinatie van poly-rythmische Minimal tot aan de rauwe, scherpere schaduwkant van House. Vreemd belooft je dus veel warmte op tweede kerstdag en aangevuld met DJ’s Steven de Peven en Carlos Valdes zal het dak er op 26 december zeker af gaan!
Let Santa be warned!!!

Maar ook november staat bol van de vreemde optredens. Wat te denken van Amsterdams trotse eigenaar van platenwinkel en recordlabel Outland Records ‘Jerome’! Al vele jaren trouw aan zijn eigen stijl wat te omschrijven valt als een pittige groovy combinatie tussen house en techno, in de volksmond ook wel tech-house genoemd. Met vreemde minimal invloeden en een zeer aanstekelijke flow zal Jerome op 9 november de Sugar Factory gaan rocken!

Dexter zal samen met Soulrock Steffi het Vreemdste Nederlandse Klakson label representen op 23 november. Deze nacht zal gevuld worden met hartverwarmende Electro, Disco en Acid waar Klakson artiesten als Dexter zo bekend om staan en hij zal samen met dj Steffi en Perre het publiek laten genieten van deze unieke vreemder dan vreemde Klakson sound!

Alsof dat nog niet genoeg was brengt Vreemd je nog een van de hotste en vreemdste Minimal Techno acts van het moment; 2000 and One welteverstaan! Deze producer en label baas van 100% Pure recordings is voor velen beter bekend als Dylan Hermelijn en draait al sinds the early beginning of Techno mee in het internationale circuit. 2000 and One heeft reeds vele grote internationale hits op zijn naam staan. ‘Get Down’ en ‘Pecan’ zijn daarvan de meest recente voorbeelden en een garantie om lekker vreemd uit je dak te gaan!

Dus komt dat zien, komt dat zien!
De beste en vreemdste artiesten, performances en VJ’s op Vreemd!

Iedere donderdagavond in de Sugar Factory in Amsterdam!
Meer informatie en het complete programma van Vreemd vindt je op www.gajealvreemd.nl.

We hopen je snel te verwelkomen en er met zijn allen een vreemde boel van te maken!

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
+ shiva !
ziet er wel ernstig lachen uit... zit in mn achterhoofd
 
Carlos lekker bezig!


sowieso weer van de partij! (k)
Artiest Dimzen
Vette shit!!