Partyflock
 
­ Nederland

Multigroove presents: No Bullshit - the Bull is Back // the Time-table

gepubliceerd door , op
Multigroove presents: No Bullshit - the Bull is Back // the Time-table
27 september 2006
FeestMultigroove · No Bullshit - The Bull is Back
Datumzaterdag 4 november 2006
LocatieRozengracht 133
Op 4 november vindt de Grand Opening van No Bullshit plaats in de geheel verbouwde Rozengracht 133 te Amsterdam. Het voormalige Roothaanhuis biedt inmiddels verbeterde barren, volwaardige podia en meer licht en beter geluid dan ooit. Rozengracht 133 vormt dan ook het perfecte decor om je weer regelmatig in het hol van de Bull te wagen, waar de legendes van toen, de talenten van nu en de sterren van de toekomst alleen de beste muziek met ballen draaien en verder... No Bullshit! Vanaf 4 november vormt No Bullshit eindelijk weer een thuishonk waar de echte Multigroove die-hard regelmatig zijn hart kan ophalen.

Bij deze stelt Multigroove de Toreadors van deze Grand Opening nog eens aan je voor:

MAIN STAGE:

23.00 - 00.30 Spider Willem (Mushroom / Xtra Large, NL)
Vanaf 1992 staat Spider Willem al achter de draaitafels en maakte naam met zijn eigen Web en Birthday feesten. Al snel stond hij regelmatig achter de draaitafels bij Multigroove en sinds zijn Mushroom feesten in het Roothaanhuis en de Hemkade, is Spider Willem een drukbezet DJ die je overal tegenkomt; Van zijn eigen XL-feesten tot Dancevalley en Innercity en van de Engelse Godskitchen tot in Israël. Laat je door Spider Willem weer meenemen in zijn wereld van ruige Trance en energieke Techhouse, waar je het de ultieme Rave-gevoel opnieuw beleeft.

00.30 - 02.00 Fausto (HQ / Dance Valley, NL)
Het begon voor Fausto toen hij op 20-jarige leeftijd door DJ Dano uitgenodigd werd om een setje te draaien in zijn Grooveyard show op het legendarische radiostation Radio 100. Optredens in koffieshops en op kleine feestjes werden opgevolgd door boekingen op Ibiza en in Engeland, waar hij doorbrak op de Pendagron feesten. In Nederland is hij pas echt doorgebroken toen hij via UDC resident werd op HQ, Impulz, 4 Elements en Dance Valley, waar hij ook een paar keer als headliner op het podium stond. Als de Amsterdamse ambassadeur van de Harddance laat hij de Bull helemaal uit zijn dak gaan.

02.00 - 04.00 Micha B (Multigroove, NL)
Voordat Micha B bij Multigroove achter de draaitafels kroop, was hij één van de Multigroove promoters van het eerste uur. Door de jaren heen heeft Micha B zijn strepen verdient met producties als Hardliners, Buzz Fuzz Solo en als DJ op de XL-feesten van Spider Willem. Hij is dan ook als geen ander in staat het muzikale geluid van de Bull op te vangen en te vertalen in een dampende Rave-mix zoals je op No Bullshit mag verwachten. Als No Bullshit programmeur en resident is Micha B degene die de aankomende No Bullshit CD zal maken als aandenken aan deze wederopstanding van de Bull.

04.00 - 05.30 Pavo (Multigroove, NL)
Na zijn halve leven achter de draaitafels te hebben gestaan is Pavo momenteel niet alleen één van de meest geboekte en populairste DJ’s in de hedendaagse harde dance scene, maar technisch ook één van de beste DJ’s in Nederland. Ook al heeft hij niks dan goede herinneringen aan de periode dat hij door Multigroove ontdekt werd, deze voormalig resident van No Bullshit blijft niet in het verleden hangen. Verwacht van Pavo dan ook een ultra strakke mix van de hedendaagse Hardstyle met de rauwe Oldschool, Techno en Trance geluiden waar Multigroove hem mee in huis haalde.

05.30 - 07.00 Buzz Fuzz (Multigroove, NL)
In 1987 samen met Champ-E-On begonnen in de Zorba te Amsterdam, draait Mark Vos al zo lang mee als de House scene in Nederland bestaat. Vijf jaar later staat hij voor het eerst als Buzz Fuzz, ter vervanging van Dano, samen met The Prophet op één van de eerste Multigroove feesten, waar later ook het legendarische ‘Dreamteam’ ontstaat. Naast optredens op Hellraiser, Thunderdome, Mysteryland en Dance Valley reist hij de hele wereld over tot Australië aan toe. Terug waar het voor hem allemaal begon, drijft Buzz Fuzz als één van de kopstukken van de scene de Bull tot waanzin met een flinke dosis Oldskool met een vleugje Hardcore.

VIP-ROOM:

01.00 - 03.00 Franky D (Digital Overdose, NL)
Franky D is al jaren een begrip. Na zijn verschijningen tijdens de hoogtijden van Digital Overdose, kreeg hij een residentie in onder andere de West-Pacific in Amsterdam. Eind jaren negentig maakte Franky D deel uit van de Bigbeat formatie Junkie XL, waar hij uitstapte toen de band zich meer ging toeleggen op Dance. In de luxueuse “Harem of the Sjeik” zal hij de VIP’s op No Bullshit verrassen met een eigenzinnige verzameling van stoere Bigbeat, sexy Soul en jazzy House.

03.00 - 05.00 Kostas Hom (Cultwash, NL)
Kostas Hom is resident-DJ en mede-organisator van Voltt, de succesvolle Techno-avond die vroeger in de Amsterdamse Mazzo werd gehouden en sindsdien doorgegroeid is naar de Paradiso en de legendarische MS Stubnitz. Daarnaast was hij mede-organisator en resident van de Acapulco Nights in de Amsterdamse clubs Panama en Club de de Ville is, en de Cultwash avonden in DJ-Café TWSTd. Met een groovy fusie van Minimal en Disco laat hij in de No Bullshit VIP-room de opgezweepte gemoederen bedaren.

05.00 - 07.00 San Proper (Cultwash, NL)
San Proper is een graag geziene DJ achter de draaitafels in verschillende trendy clubs, lounges, café’s en restaurants in Amsterdam. Ook op Lowlands, het 5 Days Off Festival en op Paradiso's clubavond “Paradisco 3000” heeft al menig bezoeker mogen genieten van zijn obscure Disco, Chicago House en eclectische Hiphop en Funk. De lijn die hij ingezet heeft op de Cultwash avonden in TWSTd en zijn residentie in de populaire 11, trekt hij door naar de exclusieve VIP-room van No Bullshit.

TICKETS:
Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox en Free Record Shop outlets. Naast de No Bullshit entreeprijs van 17 Euro is het aantal tickets voor deze Grand Opening gelimiteerd. De exclusieve VIP tickets a 35 Euro gaan inmiddels al erg hard, dus ben er snel bij!

Met deze residentie in de Rozengracht 133 kan maar één conclusie getrokken worden; de Multigroove traditie leeft nog steeds voort! De volgende No Bullshit is dan ook al op 2 december: Same shit, different kick!

~ The Bull is Back! ~

29 opmerkingen

beetje jammer dat ze alleen nog maar van deze feesten geven,waarom doen ze gewoon weer eens niet een 'VOLUME' festival in Hemkade veel strakker.......
Rozengracht 133? Lijkt wel een kroeg ofzo :P
Werkzaam bij Cuup.nl
The Bull is back! :D
ok dan!!!! :bounce: :bounce: :bounce: :D
Artiest {SHOWLIST artist 7549, 1496, 71943, 16591, 109}
Back to the past, be in the presence, let's go to the future!
Uitspraak van Jordens [44] op donderdag 26 oktober 2006 om 11:30:
Back to the past, be in the presence, let's go to the future!


:/
 
waarom staat er in het ticketboxsysteem dat het in club more is??? fok die tent,,,, rothaanhuis roeleert
 
Uitspraak van X-QLUSIVE_NINA op donderdag 26 oktober 2006 om 09:53:
Rozengracht 133? Lijkt wel een kroeg ofzo


Lijkt me van niet...




Uitspraak van Jordens [44] op donderdag 26 oktober 2006 om 11:30:
Back to the past, be in the presence, let's go to the future!


Now you're talking! :bounce:
Ziet er wel vet uit die "kroeg" :lol: ;)

Ook wel een leuke line up Fausto al een tijdje niet meer horen draaien en of gesproken :( en het is een tijdje terug dat ik een Multigroove feestje heb bezocht..
Misschien wel een kijkje nemen
 
zo echt wel een strakke tent.think a,m gonne be there!!!
Het ziet er wel erg klein uit voor een multigroove feest:P
rood aan huis GEKKENHUIS!!!
 
Uitspraak van DJ Octane op donderdag 26 oktober 2006 om 17:07:
Het ziet er wel erg klein uit voor een multigroove feest


multi hoort ook niet megagroot :no:

lekker stuiteren :bounce: het ziet er wel lekker highclass uit ;D vijfsterrenstijl
Ziet er heel goed uit :)
is gewoon club more.lachen
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Dit is een vette locatie, ik denk dat het zo beter tot zijn recht komt. Ik zag trouwens ook dat er een Multigroove in Paradiso komt in Maart.
 
Uitspraak van Rabies op vrijdag 27 oktober 2006 om 07:42:
Dit is een vette locatie


Echt wel :D


Uitspraak van Rabies op vrijdag 27 oktober 2006 om 07:42:
Ik zag trouwens ook dat er een Multigroove in Paradiso komt in Maart.


:O :woeptidoe:
 
ziet er goed uit

maybe bn ik ook van de party;)
 
:cheer:!!!!!!
 
ik wil feest en ja ja egt wel
groetjes GABBER :lol: :bier: :9
 
AANWEZIG!!!
kom misschien ook wel ff biertje doen :D
MULTI :respect:
 
Uitspraak van X-QLUSIVE_NINA op donderdag 26 oktober 2006 om 09:53:
Rozengracht 133? Lijkt wel een kroeg ofzo :P

Oooooh, heimweeeeee :)

 
apart,dit kan ook hardcore zijn,ook al zal dat niet gedraaid worden,beetje terug naar af maar met een nieuw tintje en een mooie lokatie.