Er is een probleem opgetreden op de data-servers, onder andere albums, flyers en profielfota's werken momenteel niet.
Er wordt hard aan gewerkt! } else { ?>A problem has occurred on the data servers, albums, flyers and profile photos, among other things, are currently not working.
We are working on it!
Partyflock
 
­ Nederland

Doe Normaal - Het Feest

gepubliceerd door , op
Doe Normaal - Het Feest
17 oktober 2006
Maak een statement en feest als nooit tevoren!

Heb jij ook zo’n schurfthekel aan asociaal gedrag, zinloos geweld en vandalisme? Daar kan je wat aan doen. Hoe? Gewoon, door te stappen tot je erbij neervalt. De Stichting Doe Normaal organiseert namelijk op vrijdag 3 november Doe Normaal ‘Het Feest’ in de Starlight, met een aantal grote namen als DJ Luna en Jeroen Post. Alle jongeren van de gemeente Nijkerk zijn uitgenodigd om voor noppes te feesten. Make a big party, not war!

Om asociaal gedrag een halt toe te roepen, heeft de gemeente Nijkerk in 2004 het project ‘Doe Normaal’ in het leven te roepen. Sinds 14 september van dit jaar is dit doorgegroeid naar een stichting onder dezelfde naam. Voorzitter Wim van der Kooi weet nog goed hoe de eerste voorzet voor Doe Normaal ‘Het Feest’ in de zomer van 2005 werd gegeven. “In augustus 2005 organiseerde de gemeente Nijkerk een festival in het kader van het Doe Normaal-project. Onder andere Lange Frans en Baas B traden toen op. Aan het eind van deze fantastische dag sprong burgemeester De Vries in een opwelling op het podium. Hij meldde de aanwezigen dat er in 2006 nog een groot feest zal worden gegeven als er minder wordt vernield in de gemeente Nijkerk. Het aantal vernielingen is daadwerkelijk afgenomen, en daarmee houdt hij zich aan zijn woord. De Stichting Doe Normaal mag een groot feest organiseren in de Starlight voor alle jongeren die in de gemeente Nijkerk wonen.”

De stichting werkt voor dit gratis event samen met de Gemeente Nijkerk en Chill Out (Jeugd & Jongerenwerk Nijkerk). Dat zij reikhalzend uitkijken naar deze bijzondere avond, blijkt wel uit de imposante line-up. Zo staat niemand minder dan één van de grootste pioniers van de Nederlandse Hardstyle, DJ Luna, achter de draaitafels. Ook hij keert zich tegen asociaal gedrag en vandalisme. Simpelweg door te strooien met beats die de onderbuik doen trillen, zoals alleen hij dat kan.

Andere Lords Of The Harddance, Alpha², resident Bird en Lars Tindy, staan naast Luna. Ook zij tackelen agressie en geweld op een faire manier en toveren de ene na de andere klapper uit de platenkoffers en cd-mappen tevoorschijn.

Area Two is gereserveerd voor presentator, dj en feestbeest pur sang Jeroen Post. Met lekkere r&b tunes en de fijnste Top 40 hits krijgt hij elke dansvloer op zijn hand. Milow is naast een enthousiaste organisator van Chill Out ook een steengoede plaatjesdraaier. Hij en Jeroen Post peppen de tweede zaal op voor een feestelijk protest. De lokale helden uit de buurt Fessec vs Pistol Paul, Barbie a.k.a. L.S.J. vs Piksjordy en Nawi draaien in de derde zaal. Hun stevige hardstyle en hardcorebeats zullen de speakers laten dansen!

‘Het Feest’ is de ultieme kennismaking met de Stichting Doe Normaal. Wil jij als inwoner van de gemeente Nijkerk dit gratis feest bijwonen? Dat kan, surf alleen even naar de website www.doenormaal.nl en schrijf je in. Je hebt dan exclusieve toegang. Woon je niet in de gemeente Nijkerk, maar toch zin om te gaan? Kaarten á €7,50 zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en aan de deur. Doe Normaal ‘Het Feest’ duurt van 21.00 uur tot 03.00 uur. Maak een statement en feest met je vrienden als nooit tevoren!!!

www.doenormaal.nl

14 opmerkingen

 
Aanwezig! Alpha2 en Luna... zwaar relaxed!
Jaa.. :)

Tuurlijk ben ik dr ook.. op zich wel dichtbij :P dus kom wel ff voorbij tettere :bounce:

ff knalle met zn alle!!!

(K)
 
Met zo'n titel trek je volle zalen ja :/
 
De club zal schudden op haar grondvesten!!!
 
idd niet zoon bar slimme naam:S
maarjah..
wel aanwezig :Yes: zekersssss:D
alleen ff printen die handel:P
Duidelijk aanwezig,
word zekrr dik !!!
Tot vrijdag Groeten
 
Irritant die typfout in de banner van dit feest :/
 
:cheer: Yeah :cheer:

Heb er zeker zin in..
Oowk al kom ik niej gratis binnen :D:D
Gaat top feestje worden :P
Werkzaam bij Backstage
Dat word rammen vanavond! :)

Heb der zin in!