Partyflock
 
­ Nederland

Cyberzone the mini festival

gepubliceerd door , op
Cyberzone the mini festival
9 oktober 2006
Na lang overleg is het dan eindelijk zover. C T D entertainment ook wel bekend als Cybertribe, heeft besloten de komende Cyberzone party als een mini festival te organiseren en wel in de welbekende De Rietzoom te Kropswolde. Door de mogelijkheden in en rond deze locatie is die bij uitstek geschikt voor de plannen van C T D. Op 28 oktober a.s. gaat het daar dan ook helemaal los.

Het mini festival zal bestaan uit een viertal areas waar naast de welbekende beukende hardcore-beats ook plaats is voor een terugblik naar de goede oude (begin)tijd en de introductie van iets nieuws.

Zo tref je op de mainstage een gevarieerde line-up aan waar local heroes The Vandal, Rayzor en Hazes de Cyberzone zullen voorbereiden op de komst van Lunatic & Miss Hysteria gevolgd door een live-act van niemand minder dan G-Town Madness. Dan zul je inmiddels voldoende op tempo zijn voor de giganten zoals Jokey, The Rapist, Tommyknocker en jawel de koning der koningen Dano. De visuals in deze area zullen door de “Kids on crack” (Brothers on crack flyer), met hun heftige graphics en beelden, worden verzorgt en voor het optimale effect worden ondersteunt door loepzuiver, snoeihard geluid en een spetterende lichtshow.

Op de local heroes stage, zoals area 2 de 28ste zal heten, zul je overweldigd worden door de dj’s: Aso, Scarface Terror, Xstreem S, Darkfader en D-Noize die je zullen trakteren op een flinke dosis nieuwe cyber hardcore/darkcore. Net als de welbekende Rabutu (Veilinghal/De Rietzoom) die een maat van hem genaamd Skeleton heeft weten te strikken voor een back2back. Mochten je oren dit geweld al hebben overleefd, dan zullen ze verder op de proef gesteld worden door het Earfuckers Dj Team en Phrenetick, fryslân mag natuurlijk niet ontbreken op dit mini festival en zal vertegenwoordigd worden door Alex D en de ouwe rot in het vak met een giga platenkeuze Sniper.

Area 3 zal in het teken staan van de (echte) classics. Hier draaien echte giganten te denken valt aan Ven & Jack Ohm die hun sporen al verdienen vanaf de tijd dat er nog geen scheidingen waren in de dancescene en house nog gewoon house was. Zij zullen je in een back-2-back set meenemen op een cybertrip die je langs de beste classic van het eerste uur zullen voeren waarbij je herinneringen zult hebben aan de tijd van toen en terug zult denken aan het eerste feest in de Martinihal “Megalomania”, de oude Multygroove tijd en natuurlijk Parkzicht. Cyberwarriors, Vox & Jordens, Flamman & Abraxas maken deze area compleet waardoor je er zeker van kunt zijn dat je hier de allerbeste classics krijgt voorgeschoteld, de cybertrip nog wat langer zal aanhouden en het nog wel even zal duren voordat je weer met beide beentjes op de vloer staat.

Voor de vierde area heeft C T D entertainment iets speciaals in petto en presenteert dan ook met gepaste trots een nieuw concept op het mini festival: Pushin’ wood soundsystem. Deze live-act maakt heerlijke (chill) muziek die een combinatie is tussen o.a. good vibe, funk, reggae, hiphop en ambient. De rest verklappen we je nog even niet maar bereid je voor op een verassende nieuwe ervaring.

10 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
geen slechte namen ertussen, maar ja, ik woon in limburg he :P

Gaat me wat te ver om hiervoor ver af te reizen :P
 
zo gaat druk worden !!

outblast in de hemkade !!
early rave feesje in utrecht !!!
In Berlikum !! overstuurd!~
ja uuuh kropswolde waar leg dat dan ????
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 9 oktober 2006 om 20:09:
ja uuuh kropswolde waar leg dat dan ????

:D
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 9 oktober 2006 om 20:09:
ja uuuh kropswolde waar leg dat dan


5 minuten fietsen!
Jullie zijn erdus klaar voor!!!! SEE YOU ALL AT THE 28' Weten jullie de veilinghal nog!!!!!
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 9 oktober 2006 om 20:09:
ja uuuh kropswolde waar leg dat dan ????


Kropswolde eg wel!!!!!!!
 
Uitspraak van cyberclown op dinsdag 10 oktober 2006 om 14:51:
Kropswolde eg wel!!!!!!!

kropswolde is oldskool ouwe
Artiest {SHOWLIST artist 29366, 19985, 23871}
Ja dit gaat een leuk feestje worden..

voor ieder wat wils :D

zie jullie daar :Bier:
Lijkt me een leuk feestje