Partyflock
 
­ Nederland

Een nieuwe spannende maand in Podium Partypalace

gepubliceerd door , op
Een nieuwe spannende maand in Podium Partypalace
5 oktober 2006
FeestPodium · Holland vs Germany
Datumnacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 oktober 2006
LocatiePodium
FeestPodium · Mc da Syndrome's Partynight
Datumzaterdag 28 oktober 2006
De Overijsselse discotheek Podium is al jaren een begrip voor velen. Van Urban tot trance, van Apres-ski tot aan hardstyle; Podium blinkt uit in diversiteit en gezelligheid! Het vijf zalen tellende-complex gelegen in Hardenberg biedt entertainment en uitgaansplezier in al haar vormen. Wekelijks doet het team van Podium Partypalace haar best om jou een unieke en verassende zaterdagavond te geven!

Een belangrijke plek in Podium wordt ingevuld door de Dance Department. Elke week is hier het beste op het gebied van de hedendaagse dance te horen, of het nu gaat om trance, jump, club, groove of hardstyle, simpelweg alles komt aan bod! De dj’s Marc Stevens en Tim-E nemen een belangrijke plek in binnen de Dance Department. Deze residents van de succesvolle Monkeybass feesten zijn wekelijks verantwoordelijk voor een heerlijk portie jump en hardstyle. En dat doen ze niet alleen… Collega-dj’s worden uitgenodigd om er zo samen telkens weer een knallend feessie van te maken!

Voor de maand oktober heeft Podium Partypalace een aantal verassende concepten in de planning staan:

14 oktober: Holland VS Germany
Heel Nederland zit aan de buis gekluisterd wanneer Oranje het tijdens het WK voetbal moet opnemen tegen onze Oosterburen. Wanneer deze twee teams tegen elkaar spelen is de strijdlust om te winnen optimaal. Op 14 oktober aanstaande zal deze strijd losbarsten in de Dance Department van Podium. Hoezo, gaan we voetballen dan?? Nee, natuurlijk niet! Marc Stevens en Tim-E hebben twee Duitse collega dj’s uitgenodigd om het tegen hun op te gaan nemen achter de draaitafels. Op deze avond zullen maar liefst twee spectaculaire battles gaan plaatsvinden om uit te maken wie de beste is, Holland of Duitsland! Verwacht de vetste hardtrance, jump en hardstyle. De dj’s zullen allemaal tot het uiterste gaan en hun trukendoos openhalen om zo te bepalen welk land als winnaar uit de strijd komt. Uiteraard worden de battles weer vocaal bijgestaan door de vaste ceremoniemeester Mc Defastation.

28 oktober: Mc da Syndrome’s Partynight
De altijd enthousiaste en uiteraard energierijke Mc Da Syndrome staat centraal tijdens deze avond. Deze mateloos populaire entertainer kent inmiddels het klappen van de zweep. Zijn werk als MC leverde hem talloze boekingen op in heel Nederland, van Q-base tot aan Defqon, he has seen it all! Wat echter minder mensen weten is dat hij naast het zijn van een talentvolle Mc ook niet schroomt om zelf achter de draaitafels te stappen. Dit is dan ook precies wat hij zal gaan doen tijdens Mc Da Syndrome’s Partynight! Verder zal hij verschillende dj en Mc-vrienden uitnodigen om met hem een feestje te gaan bouwen. Da Syndrome krijgt zelf de regie over deze avond en hem kennende weet je dus dat je een aantal leuke, gekke en spraakmakende verassingen te wachten staat!

In de overige weken zal de succesvolle Pump up the (monkey)bass formule weer van zich laten horen! Naast de residents van dit concept, Tim-E & Marc Stevens, zullen diverse bekende dj’s gezellig langskomen om een plaatje op te leggen.

Voor meer informatie over de Dance Department of Podium Partypalace surf je naar www.poppodium.nl

Tot ziens in Podium Partypalace!

11 opmerkingen

Werkzaam bij MC&W
Artiest {SHOWLIST artist 14187, 39382}
wordt weer een mooie maand!!
ja zegt dat wel weer gezelig daar in podium
Aaaaight! Gaat weer helemaal goed komen deze maand! :D
 
hey wouter kom maar op met je feestje
 
idd kom maar op word weer leuk!!!
 
wat heb ik gehoord :( gaat pump up the monkey bass weg? :'(:"(:'(
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Vanavond gaan alle remmen losss.. dus bestel maar vast een toppertje en een breezer.. :)